Senolės reakcija į nudažytus plaukus prajuokino tūkstančius

Senutė tapo interneto sensacija pasirodžius filmuotai medžiagai, kurioje ji šaukia iš džiaugsmo išsipildžius jos viso gyvenimo svajonei – nusidažyti plaukus.

 Senutė nusprendė, kad nori tokio plaukų stiliaus, kuris populiarus tarp vietinių jaunų merginų.<br> Stop kadras.
 Senutė nusprendė, kad nori tokio plaukų stiliaus, kuris populiarus tarp vietinių jaunų merginų.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2019, 6:10 PM

Vaikaitis Bruno Menna Barreto (21 m.) nufilmavo tą akimirką, kai jo senelė Alayde Menna Barreto (80 m.) praeitą savaitę pamatė savo garbanas nudažytas šviesia turkio spalva.

Ponios Barreto, į pensiją išėjusios mokytojos, plaukus nudažė jos dukra Julia (50 m.) šeimos namuose Porto Alegrėje Brazilijoje.

Bruno tvirtino, kad jo senelė visada norėjo pakeisti plaukų spalvą, tačiau iš pradžių prieštaraujant griežtiems tėvams, o paskui – vyrui, ji to niekada nepadarė.

Tačiau kai prieš dvejus metus nuo širdies smūgio mirė jos 72 metų vyras Antonio, Alayde suprato, kad „momentas atėjo“.

Senutė nusprendė, kad nori tokio plaukų stiliaus, kuris populiarus tarp vietinių jaunų merginų.

Filmuotoje medžiagoje matome, kaip trijų vaikaičių močiutė šaukia iš susižavėjimo, kai pamato atvesta prie veidrodžio, kas galiausiai išėjo.

Ji krato iš susižavėjimo rankas ir šokinėja prieš veidrodį. Nėra jokios abejonės, kad nauja išvaizda jai padarė didelį įspūdį. Senutės audringas džiaugimasis verčia visus šypsotis.

Atsidūrus video internete, Alayde žaibiškai tapo tikra žvaigžde. Ji sulaukė 80 tūkstančių „patiktukų“.

Po tokio plataus pripažinimo senutė tikisi, kad jos video įkvėps kitus „daryti tai, ko jie visada norėjo, tačiau nedrįso“.

Gretimame Santa Katarinos mieste gyvenantis Bruno sakė: „Kartą, kai mes kalbėjomės apie savo planus, ji pasakė, nusidažyti plaukus yra tai, ko ji neturėjo progos padaryti. Tada motina pasakė, kad tai galim padaryti. Močiutė neišpasakytai apsidžiaugė. Žalia yra jos mėgstamiausia spalva. Močiutės tėvai tikrai buvo labai griežti. O kai ištekėjo, vyras jos minties niekada nepalaikė. Močiutė pasakė, kad tinkamas laikas jau atėjo. Todėl ji nori padaryti tai, ko visada troško. Vėliau močiutė prasitarė, kad matė labai daug merginų, nusidažiusių plaukus šaunia spalva – tokios ir ji pati norėtų“.

Alayde patinka dažyti plaukai. Todėl ji planuoja kiekvieną mėnesį nusidažyti vis kita spalva.

Senutė teigė: „Man patinka mano nauja plaukų spalva. Nesuprantu, kodėl taip ilgai laukiau tą padaryti. Šią savaitę mane užkalbino dvi jaunos merginos ir pasakė, kad joms patinka mano plaukai. Tad nusprendžiau kas mėnesį pasirinkti vis kitą spalvą“.

Bruno, dirbantis kibernetinio saugumo srityje, sakė, kad jo senelė žino, kad tapo socialinių tinklų žvaigžde, ir tikisi, kad savo pavyzdžiu paskatins kitus daryti tai, ko visada norėjo, tačiau neišdrįso.

Bruno teigė: „Niekada nemačiau senelės tokios patenkintos savo plaukais. Ji sakė, kad kitą mėnesį nusidažys mėlynai, pagrindine mūsų futbolo komandos spalva. Manau, kad ji bandys persidažyti plaukus kiekvieną mėnesį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.