Žinomi vyrai ryžtasi susilaukti vaikų sulaukę itin garbaus amžiaus

Vokiečių multimilijonierius Jackas White’as (78 m.), artėdamas prie aštuoniasdešimtmečio, susilaukė dar vieno vaiko. Sūnų Maximillianą jam pagimdė net 44 metais jaunesnė žmona Rafaella White.

Rafaella įsitikinusi, kad su amžiumi J.White’as tampa vis geresniu tėvu, nes turi marias laiko rūpintis vaiku.<br>„Scanpix” nuotr.
Rafaella įsitikinusi, kad su amžiumi J.White’as tampa vis geresniu tėvu, nes turi marias laiko rūpintis vaiku.<br>„Scanpix” nuotr.
Micko Jaggerio vaikų amžiaus – nuo 2 iki 45 m.<br>„Scanpix“ nuotr.
Micko Jaggerio vaikų amžiaus – nuo 2 iki 45 m.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Rodas Stewartas aštunto vaiko susilaukė, būdamas 66 m.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Rodas Stewartas aštunto vaiko susilaukė, būdamas 66 m.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Režisierius Romanas Polanskis pirmą kartą tėvu tapo 60-ies.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Režisierius Romanas Polanskis pirmą kartą tėvu tapo 60-ies.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 21, 2019, 5:28 PM

Ankstų šeštadienio rytą keturių savaičių Maximilianas Noah White’as pasigavo infekciją. Dėl to mažylio motina Rafaella išskubėjo į kliniką. Nors gydytojas nuramino, jog jokio pavojaus nėra, motina vis dar negalėjo atsikvošėti.

Tuo metu, kai žurnalistai nuvyko į garsaus prodiuserio J.White’o vilą Berlyno Griunevaldo rajone, jo sūnelis ramiai miegojo lopšyje.

Maximilliano motina Raffi, kaip švelniai ją vadina vyras, kas dvi minutės bėgo žiūrėti, ar viskas gerai. Nieko nuostabaus, tai pirmasis jos vaikas. Rafaellos akys spindi, nuo veido nedingsta laiminga šypsena.

„Būti mama – gražiausias jausmas, kokį tik galėjau patirti. Kai Maxą laikau ant rankų, jo galva priglausta mano prie krūtinės, iš laimės galėčiau šaukti.

Kai jis šypsosi – tai taip nuostabu! Esu be galo dėkinga ir laiminga, kad turime Maxą.

Man nėra sunku naktį kas dvi valandas atsikelti ir jį pamaitinti“, – sakė moteris apie tamsius plaukučius iš abiejų tėvų paveldėjusį Maximillianą.

Šalia savo nuostabios žmonos sėdėjo J.White’as. Iš jo akių ir veido buvo matyti pasididžiavimas jaunesniuoju sūnumi.

„Maxas – laukiamas, trokštamas kūdikis, mūsų meilės apvainikavimas. Jis gimė kovo 26-ąją – tą dieną man buvo 78 metai ir 206 dienos.

Esu galbūt seniausias pasaulyje šiuo metu gyvenantis vėlyvasis įžymus tėtis“, – tikino buvęs vokiečių futbolininkas ir prodiuseris, iš Kelno kilęs J.White’as.

Nusišypsojęs jis tęsė toliau: „Iš ankstesnių santykių jau turiu penkis vaikus, visus juos karštai ir nuoširdžiai myliu. Bet sulaukęs Maximilliano pastebėjau, jog tapau visiškai kitokiu tėvu.

Anksčiau mažai laiko skirdavau vaikams, nuolat dirbau įrašų studijoje. Dabar esu senjoras ir mėgaujuosi galėdamas rūpintis Maxu.

Eidamas pasivaikščioti su Raffi stumiu vaikišką vežimėlį, kur ramiausiai miega Maxas. Anksčiau to niekada nebūčiau daręs.“

„Mielasis, nevaizduok savęs kitokio. Esi nuostabus tėvelis, nešiojantis mane ir Maxą ant rankų“, – gyrė vyrą Rafaella.

Vokiečių žurnalistai pakalbino Jacką ir Rafaellą White’us.

– Rafaella, ką vyras padovanojo gimus Maximilianui?

R.White: Praktišką daiktą – jis turės vertę ir man, ir mūsų sūnui. Daugiau neišduosiu.

– Toks trumpas laikas praėjo po gimdymo, o jūs vėl nuostabiai atrodote.

R.White: Priaugau per 20 kilogramų, dvylikos atsikračiau, nes po gimdymo iškart pradėjau laikytis dietos. Kai leis gydytojas, pradėsiu sportuoti.

Maxas gimė 6 dienomis vėliau, dėl to man darė cezario pjūvį.

Negaliu Maxo žindyti, patyriau skausmingą krūtų uždegimą.

Šiaip jau jaučiuosi puikiai.

J.White’as: Mano nuostabioji žmona – puiki mama, geriausia pasaulio mamytė. Raffi taip stipriai myli Maxą, kad nejaustų jokio vargo juo rūpindamasi kiaurą parą.

Nors vaikų auklė gyvena mūsų namuose, Raffi miega su Maxu tame pačiame kambaryje. Aš – miegamajame, tad man naktis būna rami. Rytą ateina Raffi su sūneliu. Ir šis laikas mums abiem – maloniausias, teikiantis daugiausia džiugių akimirkų.

– Ar vėl iš naujo vienas kitą įsimylėjote?

J.White’as: Galiu iš meilės ir laimės verkti, kai stebiu Raffi su Maxu. Būdama nėščia ji nuolat kartojo: „Brangusis, degu nekantrumu sužinoti, kaip jis atrodys. Tikėtina, kad paveldės tavo plaukus ir tavo kojas.“

Ir kai dabar Raffi sėdi priešais mane spindinčiu veidu, ji nesiliauja kartojusi: „Mielasis, sūnelis Maxas – mūsų abiejų kūnas ir kraujas. Argi jis nenuostabus?“

Raffi – tokia nuoširdi, atvira ir didelės širdies. Tikrai labai myliu savo žmoną, o ji – mane.

– Į ką yra panašus Maximillianas?

J.White’as: Juk pradžioje visi kūdikiai panašūs vienas į kitą.

R.White: Maxas – gležnas vaikas, gimė sverdamas tik 3250 gramus, 50 cm ūgio. Tai – iš Jacko, kuris paauglystėje buvo labai lieknas. Aš buvau labiau apvalutė.

– Maxas augs Berlyne?

J.White’as: Bet kokiu atveju! Šiuose namuose liksiu tol, kol būsiu gyvas.

Prieš porą mėnesių Kicbiūhelyje (Austrija) pardavėme savo namą.

Jau dešimt metų nebeslidinėju, todėl ten per metus praleisdavome tik keletą dienų.

Nevertėjo ilgiau laikyti. Mano žmona – jauna, mes norime kartu su mūsų sūnumi Maximillianu dar pakeliauti po pasaulį.

Vėlyvi vaikai – ne iš pirmų santuokų

Legendinės britų roko grupės „The Rolling Stones“ lyderis Mickas Jaggeris (75 m.) atrado būdą amžinai likti jaunam. 2016 m. gruodžio 8-ąją jo draugė balerina Melanie Hamrick (29 m.) pagimdė Niujorke (JAV) sūnų Deveraux Octavianą Basilio Jaggerį. Tai pirmas bendras M.Jaggerio ir M.Hamrick vaikas. Iš ankstesnių santykių energija trykštantis rokeris turi dar septynias atžalas, kurių amžius – nuo 17 iki 45 metų.

M.Jaggeris ir M.Hamrick susipažino kelios savaitės prieš rokerio ilgametės draugės dizainerės L’Wren Scott savižudybę.

Kada užsimezgė „The Rolling Stones“ lyderio ir balerinos santykiai, nėra tiksliai žinoma. Bet praėjus trims mėnesiams po L’Wren Scott mirties paparacai nufotografavo M.Jaggerį ir M.Hamrick vieno Ciuricho (Šveicarija) viešbučių balkone.

Kai 73-ejų M.Jaggeris susilaukė aštunto vaiko, „The Rolling Stones“ gitaristas Keithas Richardsas laikraščiui „The Wall Street Journal“ pateikė tokį komentarą: „Mickas – nuostabus patinas.“ Po šių savo žodžių K.Richardsas įspėjo rokerį: „Tu savo amžiuje nebegali susilaukti daugiau vaikų. Pagalvok apie vargšus mažylius.“ Gitaristas leidiniui „The Wall Street Journal“ pareiškė, kad žymusis atlikėjas turėtų ryžtis sterilizacijai. Už šį raginimą vėliau K.Richardsas savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje atsiprašė M.Jaggerio.

Roko veteranas, britų atlikėjas Rodas Stewartas (74 m.) aštunto vaiko susilaukė būdamas 66 metų. Jo trečioji žmona fotografė ir modelis Penny Lancaster (47 m.) padovanojo jam antrą sūnų.

Iš Lenkijos kilęs Prancūzijos režisierius, Auksinės palmės šakelės, „Oskaro“ laimėtojas Romanas Polanskis (86 m.) pirmą kartą tapo tėvu būdamas 60 metų. Trečioje santuokoje su 33 metais jaunesne prancūzų aktore Emanuelle Seigner jis susilaukė dviejų vaikų.

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.