Mėsmalėje atsidūrusiai moteriai nušvito meilė, bet likimas atėmė ir ją

Pasaulyje kasdien susipažįsta ir skiriasi tūkstančiai porų. Vyksta natūralus antrosios puselės paieškos procesas. Ieškoma to vienintelio ar vienintelės, su kuriuo norėtųsi praleisti visą gyvenimą.

 Jessica pagaliau rado ramybę su Jeramy Criswellu.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Jessica pagaliau rado ramybę su Jeramy Criswellu.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Jessica liko viena akimi akla.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Jessica liko viena akimi akla.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 2011 m. birželį Jessica ir Justinas susituokė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 2011 m. birželį Jessica ir Justinas susituokė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Justinas nukrito nuo motociklo tiesiai į eismo srautą.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Justinas nukrito nuo motociklo tiesiai į eismo srautą.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
2013 m. rugsėjį pažinčių puslapyje Jessica susipažino su Jeramy Criswellu.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
2013 m. rugsėjį pažinčių puslapyje Jessica susipažino su Jeramy Criswellu.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Jessica pagaliau rado ramybę su Jeramy Criswellu.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Jessica pagaliau rado ramybę su Jeramy Criswellu.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Jessica pagaliau rado ramybę su Jeramy Criswellu.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Jessica pagaliau rado ramybę su Jeramy Criswellu.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Sužvėrėjęs vyras Jessicą smaugė, daužė, ir daužė taip, kad plyšo viena akis ir buvo suknežinta nosis.<br> Asmeninio archyvo nuotr. 
 Sužvėrėjęs vyras Jessicą smaugė, daužė, ir daužė taip, kad plyšo viena akis ir buvo suknežinta nosis.<br> Asmeninio archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Aug 23, 2019, 2:23 PM

Kartais skyrybos įvyksta taip pat lengvai, kaip ir buvo susipažinta. O kartais jos gali nusidažyti labai niūriais juodais atspalviais... Tačiau tai, ką po skyrybų teko patirti amerikietei Jessicai Criswell (32 m.), pranoksta juodžiausius filmų scenarijus.

Degalinėje Jessicą užpuolė ir brutaliai sumušė buvusysis Tomas Kovachas. Sužvėrėjęs vyras Jessicą smaugė, daužė, ir daužė taip, kad plyšo viena akis ir buvo suknežinta nosis.

Tačiau tuo Jessicos nelaimės nesibaigė. Ji rado jėgų atsitiesti po baisaus sumušimo. Sutiko naują vyrą Justiną Mullinsą ir už jo ištekėjo. Vyriškis mylėjo jos sūnų Aeideną kaip savo. Tačiau kartą važiuodamas motociklu Jessicos naujasis žavusis princas patyrė širdies smūgį ir buvo pervažiuotas dviejų sunkvežimių.

Trijų vaikų motina nusprendė apie savo tragišką gyvenimo istoriją smulkiau papasakoti portalui „The Sun“.

Vyras vartojo narkotikus

„Kai pravėriau akis, išgirdau sraigtasparnio garsą ir švelnų balsą, sakantį, kad Jasonas manimi pasirūpins, – savo pasakojimą pradėjo Jessica. – Nejaučiau veido ir negalėjau atmerkti kairės akies. Buvau visa kruvina. Iš pradžių nesuvokiau, kas man atsitiko. Ir tik po kiek laiko supratau – mane sumaitojo buvęs draugas Tomas Kovachas (dabar 49 m.). Jaučiausi siaubingai blogai“.

Su Tomu Jessica susipažino 2007 m. gruodį. Ji tuo metu buvo 21 metų ir slaugos namuose dirbo slaugytoja. O Tomas vertėsi statybos darbais.

Jie iš pirmo žvilgsnio vienas kitam patiko ir pradėjo draugauti.

Tomas buvo nepaprastai galantiškas kavalierius. Visada atidarydavo Jessicai duris. Nuolat kartodavo, kokia ji graži.

Pradraugavus keturis mėnesius, Jessica pasijuto besanti nėščia. Tai buvo šokiruojanti, bet kartu ir labai nudžiuginusi porą žinia.

Iki kol atsistojo ant savo kojų, pora gyveno iš pradžių Jessicos motinos Tammy namuose, o paskui – pas Tomo tėvus.

Maždaug apie šeštą nėštumo mėnesį Tomas pradėjo dinginėti iš namų, iš pradžių trumpam, o paskui ištisomis dienomis, ir darytis vis piktesnis.

Jessica išsiaiškino, kad Tomas vartoja kokainą. O kad turėtų už ką jo įsigyti, vagia iš jos pinigus.

Dėl sūnaus Aeideno, kuris gimė 2008 m. spalį ir kuriam šiuo metu yra 10 metų, moteris pakentė bjaurų vyro potraukį.

Tomas žadėjo, kad dėl sūnaus liausis vartojęs narkotikus. Tačiau pažado jam nepavyko ištesėti.

Galiausiai vyras pradėjo smurtauti. Užėjus įtūžio priepuoliui, jis smaugdavo Jessicą, griaudavo ant grindų, spjaudydavo į veidą ir, palikęs ją tokią tįsančią ir vos gaudančią kvapą, išeidavo iš namų.

Padėjo mokyklos laikų draugas

Neapsikentusi smurto, 2010 m. kovą Jessica vyrą paliko ir įteikė teismui prašymą priimti apribojančią nutartį, draudžiančią jam artintis prie jos. Teismas prašymą patenkino.

Tačiau, nepaisant teismo nutarties, Tomas bombardavo Jessicą elektroniniais laiškais, žinutėmis ir skambučiais. Moteris buvo įbauginta.

Senas Jessicos mokyklos laikų draugas Justinas Mullinsas pasisiūlė padėti surasti namus, kuriuose ji su vaiku galėtų saugiai pasislėpti.

Jessicai persikėlus gyventi į naujus namus, prie jų prisijungė ir Justinas. Neužilgo tarp moters ir vyriškio suliepsnojo meilė. Jessica nepabijojo iš naujo įsimylėti, nes Justiną pažinojo daugybę metų ir su juo jautėsi saugi.

Jessica buvo įsitikinusi, kad Aeidenui yra svarbu palaikyti ryšį su tėvu. Todėl ji leido sūnui susitikti su Tomu vieną kartą per savaitę. Jų susitikimus Jessica organizuodavo per Tomo mamą Cheryl. Perduodavo jai sūnų, o ši suvesdavo su tėvu. Todėl su Tomu Jessica nesusidurdavo.

Užpuolė degalinėje

Gegužės 27 d. Jessica atvyko į nuolatinę sūnaus perdavimų vietą – degalinę, – tikėdamasi ten išvysti Cheryl.

Po pusantros valandos degalinėje pasirodė Tomas. Jessica supyko, nes nenorėjo jo matyti.

Kai moteris siekė automobilyje padėto krepšio su Aeideno daiktais, Tomas iš už nugaros sugriebė jai už kaklo ir pradėjo smaugti. Po to vyriškis trenkė moterį veidu į automobilio durelių šoną. Tomas mušė Jessicą nepaisydamas to, kad viską matė jų sūnus, tuo metu sėdėjęs kėdutėje automobilio viduje.

Jessica šaukdama klausė Tomo, už ką jis ją muša. Tačiau šis nesiliovė.

Moteris staiga trumpam prarado sąmonę. Tačiau kas toliau vyko, užfiksavo liudytojai. Jie teigė teigė, kad, prieš pargriaudamas, Tomas pakartotinai trenkė moterį veidu ir galva į betoninę atramą.

Atgavusi sąmonę, Jessica nubėgo į degalinę prašyti pagalbos. Tomas išsigandęs pabėgo. O Jessica vėl prarado sąmonę.

Kai vėl pradėjo suvokti, kas aplinkui vyksta, Jessica suprato, kad yra skraidinama į Beifronto ligoninę netoli Tampos Floridoje.

Jessicos kairės akies obuolyje žiojėjo platus įtrūkis. Todėl ja nieko jau nematė.

Ne ką menkesni buvo ir kiti sužeidimai: sutrupintas žemiau kairės akies esantis kaulas, nuo kaukolės atitrūkusi nosis, pažeista nosies ertmė, išmušti dantys.

Nepaisant visų sužalojimų, Jessica vis dėlto išgyveno.

Moteriai skubiai operavo akį ir nosį. Po to jai buvo atlikta dar 11 operacijų.

Praėjus dviems dienoms, Tomas pats prisistatė į policiją.

2011 m. vasarį Tomas neapskundė teismo nutarties, kuria jis buvo pripažintas kaltu dėl antrojo laipsnio pasikėsinimo nužudyti, ir buvo įkalintas 15 metų.

Tragedija atėmė mylimąjį

„Nepaprastai palengvėjo, kai jį uždarė. Pagaliau vėl jaučiausi saugi. Tai reiškė, kad galiu imtis atkurti savo sudaužytą į šipulius gyvenimą, – patirtais išgyvenimais dalinosi Jessica. – Jei ne Aeidenas, Justinas ir mama, būčiau niekada neatsistojusi ant kojų. Žinojau, kad jie nuoširdžiai linki man kuo greičiau pasveikti. Iš pradžių išgyvenau dėl savo išvaizdos. Tačiau vėliau supratau, kad tai yra neverta rūpesčio smulkmena“.

2011 m. birželį Jessica ir Justinas susituokė Trežer Ailend Biče.

Dvejus metus pora gyveno nepaprastai laimingai. Aeidenas net buvo pradėjęs Justiną vadinti tėtuku. Tačiau idilę sugriovė nauja nelaimė.

Justinui patiko važinėtis motociklu. Kartą, 2013 m. kovo 30 d., Justinas, važiuodamas kartu su Jessica per intensyvaus eismo tiltą Tampoje, susmuko, o motociklas metėsi į kairę pusę. Jessica trinktelėjo jam, klausdama, kas atsitiko.

Moteris nesuprato, kad vyras jos akyse numirė. Jam sustojo širdis nuo mažai žinomos infekcijos histoplasmozės. Šia infekcija užsikrečiama įkvėpus senuose namuose augančių grybų sporų.

Justinas nukrito nuo motociklo tiesiai į eismo srautą. Jį pervažiavo du sunkvežimiai.

Jessica vertėsi į priešingą pusę nei Justinas ir jai per plauką pavyko išvengti pateikimo po ratais. Automobilis sustojo per metrą nuo jos.

„Jaučiausi sutriuškinta. Justinas buvo negyvas. Nežinojau, kaip be jo gyvensiu. Ištisus mėnesius sėdėjau prie jo kapo ir liūdėjau. O Aeidenas vis klausdavo, kada tėvelis sugrįš namo. Tačiau dėl Aeideno turėjau išlikti stipri“, – karčiais prisiminimais dalinosi moteris.

Tragedijos nepalaužė

2013 m. rugsėjį pažinčių puslapyje Jessica susipažino su Jeramy Criswellu, 32 metų rangovu. Netrukus pora pamilo vienas kitą.

Jeramy nuostabiai elgėsi su Aeidenu. Lydėdavo jį prie Justino kapo, kada tik šis panorėdavo.

2014 m. liepą porai gimė sūnus Peytonas, kuriam šiuo metu ketveri.

2016 m. birželį pora oficialiai įtvirtino savo santykius.

Kartu su jais gyvena ir Jessicos podukra Hartlee.

2016 m. Jessicai įstatė dirbtinę akį. Tai jai suteikė daugiau pasitikėjimo.

Praėjusiais metais moteris atidarė labdaros parduotuvę. Uždirbtus pinigus ji skiria paremti kitas šeimyninio smurto aukas.

„Per trumpą laiko tarpą išgyvenau daugybę liūdesio. Atmindama tai, labai džiaugiuosi tuo, ką turiu dabar. Išgyvenimai mane pavertė šiandienine stipria moterimi“, – savo pasakojimą filosofiškai užbaigė Jessica.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.