Rusijoje pensininkė ištekėjo už savo buvusio žento: „Dukra nori jį susigrąžinti“

Prieš dvejus metus 75 m. Galina Žukovskaja apstulbino visą Rusiją, ištekėdama už buvusio savo dukters sutuoktinio, rašo kp.ru.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-07-10 13:02

„Jis sužavėjo mane savo dainavimu. Žinote, buvau jo gerbėja“, – pasakojo pensininkė.

G.Žukovskaja su šypsena žvelgia į savo 52 m. vyrą Viačeslavą. Amžiaus skirtumu šiais laikais gal ir nedaug ką nustebinsi. Bet prieš porą metų jų santykių istorija šokiravo visą Rusiją. Esmė ta, kad Viačeslavas buvo... Galinos žentas!

Lotynų Amerikos muilo operų režisieriai pavydėtų tokio siužeto. G.Žukovskajos duktė Jelena Podgornaja su Viačeslavu susipažino 2000 m. Tuo metu jis sėdėjo kalėjime už žmogžudystę – pasakoja, kad nužudė finansininką už tai, kad jis nemokėjo atlyginimo. Atlikdamas bausmę Murmanske pavargo nuo vienatvės ir parašė į vietos laikraštį ilgą laišką – savo „išpažintį“.

Jelena kaip tik svečiavosi pas savo draugę Murmanske. Atsitiktinai perskaitė laikraštį ir nusprendė vyrui parašyti. Susirašinėjimo romanas greitai peraugo į meilę. Vestuves pora atšoko kalėjime 2007 m. Po trejų metų Viačeslavas išėjo į laisvę ir persikėlė į Sankt Peterburgą.

Bet santykiai laisvėje nesiklostė taip sėkmingai. Pora išsiskyrė. O Viačeslavas taip ir liko šeimoje. Tik su Jelenos mama.

„Trejus metus buvo vieni nervai, – prisipažino pensininkė. – Visi giminės nuo manęs nusisuko. Bet aš padariau tai ne iš meilės, tiesiog pagailėjau jo kaip žmogaus. Duktė jį atstūmė, ji buvo jam neištikima. Ir jis tapo niekam nereikalingas. Aš pasiūliau pagyventi pas mane, ir jis pasiliko...“

Šiandien Viačeslavas ir Galina – oficialiai susituokę. „Žinote, kas mane Galinoje tenkina?“ – pradėjo Viačeslavas. Bet Galina iškart jį nutraukė: „Tenkina – netinkamas žodis“.

„Aš įsitikinęs, kad ji nebus man neištikima, – tęsė vyriškis. – Aš pavargau nuo neištikimybės“. „O jeigu?“ – juokėsi pensininkė. „Vadinasi, toks likimas“, – jai nusišypsojo Viačeslavas.

Surogatinė motina apgavo

Neįprasta pora prisipažino, kad kartu jie – kaip ir prisiekė,ir varge, ir džiaugsme. Jiems teko išgyventi ne tik visuomenės pasmerkimą, bet ir savo asmeninę nelaimę.

Prieš dvejus metus sutuoktiniai planavo susilaukti kūdikio. Ir ieškojo surogatinės motinos. Tikina, kad rado. Tik ši, esą, juos apgavo.

„Mano draugas mus supažindino su SSRS liaudies artisto Olego Striženiovo anūke Saša. – prisiminė Viačeslavas. – Mes įsimylėję jo meną. Ir mums pakuždėjo, kad Saša buvo surogatine motina. O Galia kaip tik devintajame dešimtmetyje Odesoje užšaldė savo kiaušialąstes.

Mes sumokėjome Sašai milijoną rublių, kad ji mums padėtų susilaukti vaiko. Ji neva ėjo į specialią procedūrą. Ir net pastojo! Bet po to televizijos laidoje „DNR“ išaiškėjo, kad tai ne mūsų vaikas“.

Dabar pora atsisakė minties susilaukti vaiko ir džiaugiasi keturmete proanūke. O ir sutuoktinių santykiai nebe tie.

„Turėjau neatsargumo draugauti su kita moterimi, – prisipažino Viačeslavas. – Galina sužinojo apie tai. Bet man atleido“.

„Atleidau, nes supratau, kad tai tik šiaip, praeinantis dalykas, – nusišypsojo Galina. – Jis iš prigimties žaidybiškas žmogus. Padraugavo, bet toliau reikalai nepasistūmė. Aš viską sustabdžiau.

Bet aš jam sakau: „Slava, jeigu aš prie tavęs neinu, išeik“. Bet jis vis tiek laikosi manęs įsikibęs. Aš jį nuolat varau. Pernelyg daug visko buvo.

Ypatingos meilės jau nėra, bet simpatija liko. Tiesiog jis mėgsta palakstyti paskui moteris. Sėdi su manim ir žavisi jomis. Mane tai žeidžia. Pagal padorumo taisykles negalima taip daryti!“

Kaip ten bebūtų, santykiai lovoje, pasak poros, vis dar liepsningi.

Myli žmoną

Keista, bet santykiai su Galinos dukra po daugelio metų visgi pasitaisė. Ji taip ir nesutiko naujos meilės. Ir kartais atvažiuoja pasisvečiuoti pas mamą.

„Dukra nori susigrąžinti Slavą, – pasakė pensininkė. – Yra tokių bandymų. Bet mano vyras pas ją negrįš. Ji jam daug nemalonumų padarė.

Ji nori, kad mes išsiskirtume. Bando jį pakišti, kad atplėštų nuo manęs. Tai prisiglaudžia prie jo, tai meilinasi“.

„Galios artimieji svajoja parduoti jos butą, – įsiterpė „Don Žuanas“. – Pagal įstatymą aš pirmasis paveldėtojas, jeigu ji numirs. Todėl jie nori manęs atsikratyti. Lena man sako: „Vaikščiok, dairykis“. Bet aš asmeniškai myliu žmoną. O iš Lenos – provokacijos ir provokacijos“.

„Mano anūkę pakišinėja, kad ji su juo prasidėtų, – linksėjo pensininkė. – Sako, eik, pavartyk prieš jį akis, jis griebs tave. Bet aš laiminga. Bent jau ne vieniša. Dukra, ko gero, pavydi, kad mama ne viena. Aš turiu su kuo pasikalbėti. O ji – ne.

Nors dabar sunku pasakyti, aš kažkiek ir pasigailėjau, kad ištekėjau. Gal jam geriau būtų su dukra. Gal vertėjo pasitraukti į šalį, ir jie vėl būtų susiėję“.

Skirtis „jaunieji“ neplanuoja, bet kas žino, kas nutiks po keleto metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.