Byra mados karalienės santuoka: turtuolis grįžo pas buvusią žmoną?

Mados pasaulyje ir velniu, ir Ledo Karaliene vadinama amerikietiškojo „Vogue“ žurnalo vyriausioji redaktorė Anna Wintour (70 m.) 2020-uosius prisimins su siaubu. Byra 16 metų trukusi jos santuoka su JAV milijonieriumi Shelby Bryanu (74 m).

Mados pasaulyje netyla kalbos, kad byra A.Wintour ir Sh.Bryano santuoka.<br>„Scanpix” nuotr.
Mados pasaulyje netyla kalbos, kad byra A.Wintour ir Sh.Bryano santuoka.<br>„Scanpix” nuotr.
Duktė Bee iš pirmos santuokos nuėjo mamos A.Wintour keliu ir tapo žurnaliste.<br>„Scanpix” nuotr.
Duktė Bee iš pirmos santuokos nuėjo mamos A.Wintour keliu ir tapo žurnaliste.<br>„Scanpix” nuotr.
 Buvo kalbama, kad nauja šeima A.Wintour buvo į naudą.<br>„Scanpix” nuotr.
 Buvo kalbama, kad nauja šeima A.Wintour buvo į naudą.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 9, 2020, 6:20 PM

Teksase gimusio Sh.Bryano ir A.Wintour santykiai vėso nuo 2013-ųjų. Jau nuo tada garsi pora kartu retai pasirodydavo viešumoje. O dabar kalbama, kad turtuolis grįžo pas savo buvusią žmoną.

„Vogue“ redaktorė ir investuotojas susitikinėti pradėjo 1999-aisiais. Jų romanas sukėlė didžiulę audrą Niujorko aukštuomenėje, mat Sh.Bryanas dėl mados Ledo Karalienės paliko savo šeimą – žmoną Katherine ir du jųdviejų vaikus.

Londone gimusi ir augusi mados pasaulio ikona A.Wintour tuo metu ir pati po penkiolikos metų santuokos buvo ką tik išsiskyrusi su savo pirmuoju sutuoktiniu psichiatru Davidu Shafferiu.

Ji su 14 metų vyresniu garsiu vaikų psichiatru susilaukė dviejų vaikų – dabar 35-erių sūnaus Charleso ir 33-ejų dukters Bee.

Sūnus Charlesas – kaip ir tėvas pasuko į mediciną ir tapo gydytoju. Duktė Bee nuėjo mamos keliu ir tapo žurnaliste.

Antrą kartą garsioji mados redaktorė ištekėjo 2004-aisiais.

Santuoka su turtuoliu Sh.Bryanu buvo visiškai slapta. Jam santuoka buvo jau trečioji.

Buvo kalbama, kad nauja šeima A.Wintour buvo į naudą, mat gražuolis Shelby sugebėjo atšildyti Ledo Karalienės Annos širdį. Būdama su juo ji tapo švelnesnė, pradėjo dažniau šypsotis ir juoktis.

Tačiau ir šiai santuokai nebuvo lemta išlikti iki jų gyvenimo pabaigos.

Po beveik dvidešimties metų drauge A.Wintour ir Sh.Bryanas suka skirtingais keliais. Kalbama, kad būtent Anna nusprendė palikti sutuoktinį.

Netrukus 71-ąjį gimtadienį švęsiančiai garsenybei esą pabodo šie, kaip ir dauguma kitų, santykiai.

Tiesa, nuobodulio kaina gali būti išties nemaža. Manoma, kad poros skyrybos atsieis net kelis milijonus dolerių. Vien „Vogue“ redaktorės turtas siekia 35 milijonus JAV dolerių. O kur dar Sh.Bryano turtai.

Pora nuo bet kokių komentarų apie savo santykius susilaiko. Vis dėlto kalbos apie byrančius santykius netyla jau seniai.

Dar 2013 metais pasirodė pranešimų apie poros nesutarimus dėl Sh.Bryano nesumokėtų mokesčių, siekiančių daugiau kaip milijoną JAV dolerių.

Iki tol pora buvo dažnai matoma įvairiuose renginiuose drauge – mados, kultūros, labdaros vakaruose, teniso turnyruose. Vėliau tokių pasirodymų mažėjo. Ir nors pora oficialiai gyveno Hjustone, daug laiko praleisdavo Grinvič Vilidže, Niujorke, ištaigingame XIX amžiaus name.

Per šešiolika santuokos metų jie bendrų vaikų nesusilaukė, nes jau ir susipažino būdami brandaus amžiaus.

Žinios apie skyrybas pasklido jau ir taip sunkiu A.Wintour metu. Gegužės mėnesį buvęs jos kolega ir patikėtinis Andre Leonas Talley išleido atsiminimų knygą „Šifono apkasai“ (angl. „The Chiffon Trenches“).

Daugiau kaip du dešimtmečius „Vogue“ žurnale dirbęs A.L.Talley knygoje atvirai kritikavo mados Ledo Karaliene vadinamą A.Wintour.

Pavyzdžiui, viename knygos paragrafe jis rašo, kad redaktorė su juo visiškai nutraukė santykius dėl to, kad jis buvo „per senas, per storas ir nepakankamai šaunus“.

Netrukus po to kilo kitas skandalas – „Vogue“ leidėjas Conde Nastas buvo apkaltintas rasizmu. Tai paskatino A.Wintour paviešinti jai ypač retą prisipažinimą ir apgailestavimą dėl padarytų klaidų – „žeidžiančio ir netolerantiško elgesio“ per jos karaliavimo „Vogue“ žurnale epochą.

Daugelis manė, kad po šio skandalo redaktorės dienos „Vogue“ žurnale suskaičiuotos. Vis dėlto žurnalo savininkai pareiškė paramą ir pasitikėjimą garsiausia savo leidinio darbuotoja.

Mados karalienė garsėja dideliu įtakingų vyriškosios lyties bičiulių ratu.

Vienas jų – britų aktorius Billas Nighy (70 m.). Su britų kino legenda redaktorė dažnai matoma įvairiuose mados šou, restoranuose.

Kai prieš keletą metų žurnalistai B.Nighy paprašė pakomentuoti, kokie jųdviejų santykiai su „Vogue“ siela, šis piktai atrėžė: „Aš, žinoma, neturiu ką apie tai pasakyti. Yra daugybė gandų apie mane ir tikriausiai apie Anną Wintour.“

Pati Anna į kalbas apie jųdviejų piršlybas tik numoja ranka.

„Esame geri bičiuliai“, – tvirtino mados pasaulio garsenybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.