Besilaukianti Elena Puidokaitė-Bruzgulienė šeimos metraštį kuria per Kalėdas

Elenai Puidokaitei-Bruzgulienei (39 m.) kalėdinės fotosesijos tampa nauju atskaitos tašku, nes prieš didžiąsias metų šventes ji peržvelgia ankstesnių metų nuotraukas, pasidžiaugia pastebėtais pokyčiais. Šįkart prieš šventes įsiamžinusi šeima gyvena džiugiu laukimu, tad kitąmet fotosesija bus jau ne trise.

2020 m. E.Puidokaitė-Bruzgulienė su vyru Tadu ir dukra Saule džiaugsmingai laukia žiemos švenčių.<br>„Nerijus ir Gintarė“ nuotr.
2020 m. E.Puidokaitė-Bruzgulienė su vyru Tadu ir dukra Saule džiaugsmingai laukia žiemos švenčių.<br>„Nerijus ir Gintarė“ nuotr.
 E.Puidokaitė-Bruzgulienė.<br>„Nerijus ir Gintarė“ nuotr.
 E.Puidokaitė-Bruzgulienė.<br>„Nerijus ir Gintarė“ nuotr.
2019 m.<br>„Nerijus ir Gintarė“ nuotr.
2019 m.<br>„Nerijus ir Gintarė“ nuotr.
2020 m. E.Puidokaitė-Bruzgulienė su vyru Tadu ir dukra Saule džiaugsmingai laukia žiemos švenčių.<br>„Nerijus ir Gintarė“ nuotr.
2020 m. E.Puidokaitė-Bruzgulienė su vyru Tadu ir dukra Saule džiaugsmingai laukia žiemos švenčių.<br>„Nerijus ir Gintarė“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 25, 2020, 4:46 PM

Nuotraukos sugula į šeimos albumą, kurį galėtume pavadinti savotišku metraščiu.

Jau trečius metus E.Puidokaitė-Bruzgulienė puoselėja šeimos tradiciją fotografuotis prieš Kalėdas.

Šių metų fotosesiją su vyru Tadu Bruzguliu (42 m.) ir dukra Saule (13 m.) Elena apibūdino keliais žodžiais: „Šis Kalėdų laukimas išties stebuklingas.“

Buvusios žinomos popatlikėjos, išgarsėjusios Atlantos slapyvardžiu, šeima ateinantį pavasarį padidės. Todėl E.Puidokaitė-Bruzgulienė džiugiai nusiteikusi pasitiks šventes ir pavasarį, nors pasaulį kausto nerimas dėl siaučiančio koronaviruso. Šis laikotarpis Elenai kitoks – išskirtinis dėl to, kad po širdimi nešioja naują gyvybę.

„Karantinas mus palietė taip pat, kaip ir daugelį. Buvo iššūkių leidybos versle, juos turėjome spręsti, vėliau viskas grįžo į savo vėžes.

Dabar ir stengiamės atlaikyti antrąją koronaviruso bangą. Bet mūsų asmeniniame gyvenime – ne karantinas esmė, šeimoje įvykiai dėliojasi savo vaga, atskirai nuo pandemijos“, – įsitikinusi žurnalo „L’Officiel“ prodiuserė E.Puidokaitė-Bruzgulienė.

Koronavirusas šįmet daugeliui sukėlė nemažai neigiamų emocijų, įtampos, tad 2020-uosius galima vadinti nelengvais ir neįprastais metais. Bruzguliai taip pat dėl pandemijos išgyvena nerimą, tačiau metų pabaigą vadina džiaugsminga.

„To džiaugsmo dabar daug – šiek tiek trapaus, nerimastingo. Tačiau toliau viskas turėtų būti tik geriau, juk gyvenimas tęsiasi ir dar laukia daugybė gražių dalykų. Norisi išsivaduoti iš tų negandų, pasimėgauti ir pasidžiaugti būsimais įvykiais, kurie laukia kitąmet“, – patikino Elena.

Su Tadu prieš dvejus su puse metų susituokusi Elena neabejotinai labai laukė, kada sūpuos kūdikį.

„Gyvendami šeimoje tikrai tikėjome ir planavome tėvystę, viskas buvo gerai apgalvota“, – sakė paauglę dukrą iš ankstesnių santykių auginanti prodiuserė.

Nors pirmagimė išgyvena paauglystės laikotarpį, sužinojusi, kad taps vyresniąja seserimi, pasidarė ramesnė, atsakingesnė, švelnesnė, rūpestingesnė.

Saulė nekantriai laukia permainų šeimoje, tad jos charakterio spygliukai apibyrėjo. Elena patenkinta, kad visa šeima išgyvena labai šiltas emocijas dėl jos nėštumo ir kūdikio laukimo.

„Dabar smagu, kad galime tuo pasidžiaugti, nors džiaugsmas susipynęs su trupučiu nerimo, kurį jaučia visos mamos, tiek nešiojančios naują gyvybę, tiek jau ir turinčios vaikų. Nuo to niekur nedingsime, nes vos sužinai, kad laukiesi, supranti, kokia atsakomybė, – vaikas visam gyvenimui. Tai ne sapnas, o realybė.

Nesvarbu, kiek moteriai būtų metų, kokia būtų situacija, mamos visada jaučia lengvą nerimą. Todėl norisi, kad džiaugsmo niekas neužgožtų, – siunčiame į aplinką teigiamas mintis, galvojame apie gerus dalykus ir nenorime galvoti kitaip.

Toks nusiteikimas labai padeda, todėl smagu laukti žiemos švenčių, pavasario“, – apie nėštumo sukeltas emocijas pasakojo E.Puidokaitė-Bruzgulienė.

Nors prodiuserė laukiasi po nemažos pertraukos, jaučiasi puikiai. „Tikiuosi, kad ir toliau taip bus. Sau to labiausiai ir noriu palinkėti“, – patikino pašnekovė.

Lemtinga pažintis su T.Bruzguliu ir vestuvės į Atlantos gyvenimo knygą įrašytos didžiosiomis raidėmis, nes tai sukūrė tvirtų santykių pamatą.

2018 metų liepą vykusios Bruzgulių vestuvės Vilniaus arkikatedroje buvo vadinamos svajonių ir metų vestuvėmis.

Tokių titulų jos nusipelnė dėl to, kad daugeliui buvo netikėtos, nes įsimylėjėliai sugebėjo pergudrauti paparacus ir jų draugystės istoriją atspindinčių nuotraukų niekur nepasirodė.

Ne mažiau pora moka stebinti ir vienas kitą, nes prieš vestuves jaunikis nuotakai padovanojo jos svajonių batelius su meilės rašteliais, o ji jam – sidabrines sąsagas su išgraviruotais svarbiais žodžiais.

Į Arkikatedrą nuotaka atvyko pasipuošusi dizainerio Liutauro Salasevičiaus kurtu baltu kelnių kostiumu. Prie jo itin derėjo iš Malaizijos kilusio ir Jungtinėje Karalystėje dirbančio mados kūrėjo Jimmy Choo bateliai, kurių geidžia daugelis moterų.

„Tie bateliai – kiekvienos nuotakos svajonė ir maža paslaptis. Nežinau, iš kur apie juos sužinojo vyras, bet turbūt jis labai nuovokus. Šito aš jam nesakiau, ir tai buvo jo staigmena man“, – juokdamasi pasakojo E.Puidokaitė-Bruzgulienė.

Nors tai tik batai, bet įteikti prieš vestuves jie įgavo kone stebuklingą prasmę. Ši dovana priminė pasakos siužetą, pasakojantį, kaip Pelenė pasimatavo kurpaitę ir ištekėjo už princo.

Nors E.Puidokaitė-Bruzgulienė seniai pasakomis netiki, neabejoja, kad ištekėjo už išskirtinio vyro, kuris pagalvoja net apie tokias smulkmenas, kurios moteriai labai svarbios.

Tačiau „Jimmy Choo“ aukštakulniai slėpė romantišką žinią – ant jų sutuoktinis užrašė karštus meilės prisipažinimus. Kairįjį batelio padą puošė ranka rašyti Tado žodžiai: „Beprotiškai tave myliu ir nekantrauju pamatyti bažnyčioje“, o dešinįjį – lotyniška frazė: „Būtinuose reikaluose tebūnie vienybė, abejotinuose – laisvė, visuose – meilė.“

Prieš vestuves Elena vyrui padovanojo keturlapio dobilo formos sąsagas su rubinais. Jos puošė marškinius, kuriuos jis vilkėjo per vestuves.

„Tose sąsagose išgraviruota keletas slaptų meilės žodelių. Norėjau, kad vyras visada mane jaustų esant šalia ir aksesuaras būtų gražus prisiminimas“, – pabrėžė žinoma moteris.

Elena įsitikinusi, kad jiems ši santuoka yra pirma ir paskutinė. „Tikrai“, – užtikrino praeityje nemažai išbandymų jausmais patyrusi moteris.

„Kai nori ir kai žinai viešumo kainą ir turi patirties, nesunku saugoti savo paslaptis. Todėl puikiai sužaidėme žaidimą, prieš tai niekam apie savo jausmus nepasakoję“, – tvirtino Elena, kurią po vieno koncerto Tadas pirmąkart užkalbino prieš 20 metų.

Per tą laiką jie retkarčiais susitikdavo televizijos laidų kūrimo užkulisiuose, bet likimas buvo atkaklus. Tik 2017 metų vasaros pradžioje daug metų pažinotas vyras patikusią moterį pakvietė pavakarieniauti – tą kartą jie daug kalbėjosi apie draugų šeimas, vaikus.

„Ji buvo vieniša, aš – taip pat. Abu žinojome, ko norime iš gyvenimo, tik kažkodėl viską atidėliojome ateičiai, – pridūrė Tadas. – Tuomet išvykome kartu pailsėti į Marbelją.“

Aplink – golfo laukai, nuostabus vaizdas, atsiveriantis iš terasos, dvi artimos sielos. Aiškėjo, kad draugiški santykiai virsta kita sąjunga.

Sužadėtuvių žiedo ilgai laukti nereikėjo. „Kai Tadas piršosi, pasakė: „Siūlau ne pirmą, bet paskutinį kartą.“ Tai buvo nokautas“, – piršlybas prisiminė Elena.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.