Ilgai lauktos įžymybių vestuvės: į naują santuoką – abu užlopyta širdimi

Širdies skausmą savo dainose išliejusi dainininkų pora Gwen Stefani (51 m.) ir Blake’as Sheltonas (45 m.) pagaliau meilę vainikavo vestuvėmis. „Iki jų turėjome užsigydyti žaizdas“, – prisipažino atlikėja, prieš tai išgyvenusi išdavystę ir nutraukusi buvusią bažnytinę santuoką.

Leidimo paprašyti Gwen rankos B.Sheltonas iš pradžių atsiklausė trijų dainininkės sūnų.<br>„Scanpix“ (ADM/MPI/Capital Pictures) nuotr.
Leidimo paprašyti Gwen rankos B.Sheltonas iš pradžių atsiklausė trijų dainininkės sūnų.<br>„Scanpix“ (ADM/MPI/Capital Pictures) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 22, 2021, 11:13 AM

Kai B.Sheltonas pradėjo kantri atlikėjo karjerą, rokerė G.Stefani su grupe „No Doubt“ jau skynė „Grammy“ apdovanojimus. Blake’as laimės ieškojo dviejose santuokose, Gwen vienoje ir motinystėje – susilaukė trijų vaikų.

Skirtingi muzikantų gyvenimo keliai pagaliau susipynė amerikiečių televizijos muzikiniame projekte „The Voice“, kur abu tapo besivaržančiais teisėjais.

Nuo tada praėjo jau šešeri metai. Liepos 3-iąją G.Stefani pasipuošė dizainerės Veros Wang suknele, įsikibo B.Sheltonui į parankę ir žengė prie altoriaus.

„Svajonės išsipildė. Blake’ai Sheltonai, aš tave myliu“, – žinute šalia nuotraukos G.Stefani pasidalijo tinkle „Instagram“, kur turi beveik 12 milijonų sekėjų.

2015 metų rudenį apie savo santykius paskelbę muzikantai ką tik abu buvo nutraukę ilgalaikius ryšius. Tų metų liepą B.Sheltonas išsiskyrė su kantri muzikos atlikėja Miranda Lambert (37 m.).

Graži draugystė, jaukios piršlybos su tėvo palaiminimu, vestuvės liko tik atsiminimas. Po dešimt kartu praleistų metų scenos ir gyvenimo partneriai pasuko į skirtingas puses. Pasakę tik tiek, kad ne tokią ateitį abu įsivaizdavo.

Daugiau už juos kalbėjo po metų įrašytas 10-asis B.Sheltono albumas „If I’am Honest“ („Jeigu atvirai“).

„Kai įrašinėjau kai kurias dainas, buvo praėjęs vos pusmetis, kai pasidarė labai blogai. Kai tavo širdis sudaužyta – bent mano tokia buvo – reikia išsivalyti. Tuomet norisi iš žmonių sulaukti užuojautos. Buvau pačiame pragaro dugne“, – apie sunkų laikotarpį atviravo didelio populiarumo Jungtinėse Amerikos Valstijose sulaukęs muzikantas.

Kai B.Sheltonas muzikoje liejo savo skausmą, G.Stefani mėgino išsigydyti savo žaizdas. Tą pačią vasarą ji pradėjo skyrybas su roko muzikantu Gavinu Rossdale’u (55 m.).

Pora kartu praleido du dešimtmečius, susilaukė trijų sūnų Kingstono (15 m.), Zumos (12 m.) ir Apollo (7 m.). Jų istorija irgi buvo labai graži.

Gwen ir Gavinas susitiko scenos užkulisiuose 1995-aisiais. Jis su grupe „Bush“, o ji su „No Doubt“ kartu leidosi į koncertinį turą su „Goo Goo Dolls“. Ir tik po penkerių draugystės metų G.Rossdale’as atskleidė detalių apie poros pirmąjį pasimatymą.

„Surengiau vakarėlį Naujajame Orleane vien tam, kad galėčiau su ja pabūti. Mes išgėrėme daugybę kokteilių su romu „Hurricane“ („Uraganas“) ir pasileidome po prancūzų kvartalą. Tą naktį pirmą kartą pasibučiavome“, – romantiškas akimirkas atsimena rokeris.

Žengiant į 2002-uosius Gavinas pasipiršo, prieš tai paprašęs dainininkės tėvo leidimo. O vestuvės tų metų rugsėjį įvyko Šv.Pauliaus bažnyčioje Londone. Gwen vilkėjo iš baltos į rožinę spalvą pereinančia „Christian Dior“ suknele, sukurta dizainerio Johno Galliano.

Praėjus dvejiems metams po sutuoktuvių paaiškėjo, kad G.Rossdale’as yra modelio Daisy Lowe (32 m.) tėvas. 1989 m. mergaitę pagimdė britų mados dizainerė, buvusi dainininkė Pearl Lowe (51 m.).

Per 13 santuokoje praleistų metų būta ir pakilių, ir smukdančių akimirkų. Dauguma jų, pasak atlikėjos, sudėtos į jos kūrybos dainas. Tačiau galiausiai istorija baigėsi.

Nors pora skyrybų priežastimi oficialiai įvardijo „nesutaikomus skirtumus“, visa žiniasklaida skalambijo apie Gavino romaną su jų namuose gyvenusia ir jų tris sūnus prižiūrėjusia aukle Mindy Mann. Buvo kalbama, kad tokie begėdiški santykiai tęsėsi trejus metus.

Kai tik G.Stefani sužinojo apie išdavystę, iš karto pateikė skyrybų prašymą. Šios priežasties oficialiai pora nepatvirtino ir, užuot kėlusi dramą, greitai išsiskyrė susitarusi dėl vaikų globos.

„Niekas, išskyrus mano tėvus, nežino, kas iš tikrųjų įvyko tarp mūsų su Gavinu. Niekas nepatikėtų, jei atskleisčiau tikrąsias priežastis. Aš kankinausi mėnesių mėnesius. Jums tereikia paklausyti mano sukurtų dainų. Viskas jose. Tai buvo ilgą laiką besitęsianti tema“, – jau po išsiskyrimo pakomentavo G.Stefani.

Ji taip pat pridūrė, jog į santuoką žiūrėjo labai rimtai ir stengėsi, kad šeima būtų darni.

„Norėjau, kad santuoka būtų sėkminga. Žmonės gali kalbėti apie mane ką tik nori, manęs tai neveikia. Tačiau nenoriu, kad jie manytų, esą aš buvau ta, kuri susimovė“, – paslaptingai apie žlugusią santuoką kalbėjo dainininkė.

Jos buvęs sutuoktinis irgi niekada nedaugžodžiavo. Nebuvo jokio viešo prisipažinimo ar atgailos.

„Jei išsiskiri su Amerikos meilute, patenki į bėdą. Arba, tiksliau, jei tave palieka. Aš neskaitau antraščių, bet žinau, kad esu piešiamas kaip blogiukas“, – pakomentavo G.Rossdale’as.

Kad ir kaip buvo, muzikos dievaitės G.Stefani gyvenimas nušvito iš naujo, kai ji sutiko jai populiarumu tarp amerikiečių nenusileidžiančią kantri muzikos žvaigždę B.Sheltoną.

„Gwen išgelbėjo man gyvybę. Niekas, išskyrus Dievą, negalėjo numatyti, kad taip bus. Atrodė, kad tai nelogiška. Viskas, ką galiu pasakyti, – tai prasmingiausia, kas tik mums galėjo nutikti“, – tikino B.Sheltonas.

Būdama uoli katalikė praėjusių metų kovą atlikėja kreipėsi į Vatikaną dėl pirmosios bažnytinės santuokos anuliavimo. Ir jai pavyko! Tai reiškė, kad G.Stefani ir B.Sheltonas galėjo ruoštis žengti svarbų žingsnį. Tiesa, dvi ankstesnės Blake’o santuokos buvo civilinės.

Pora susižadėjo praėjusių metų spalį. Gerbdamas savo mylimosios religinius įsitikinimus Blake’as mylimajai pasipiršo koplyčioje, kurią pastatydino specialiai Gwen savo rančoje Oklahomoje, Tišomingo mieste. Čia pora praleido didžiąją karantino dalį.

„Reikėjo priimti daug sprendimų. Ypač dėl to, kad į mūsų santykius įtraukti ir kiti žmonės. Vaikai, visi mano ir jo šeimos nariai. Mes visi daug išgyvenome. Žvelgiant iš romantiškos pusės, kai taip stipriai, netikėtai ir taip vėlai gyvenime pasibeldžia meilė, norisi šaukti – susituokime! Mes visuomet apie tai kalbėjome, tačiau bėgant metams tai nebebuvo būtinybė“, – apie jausmus B.Sheltonui kalbėjo atlikėja G.Stefani.

Piršlybos, pasak dainininkės, įvyko natūraliai. Juokingiausia, kad žiedą Blake’as jau turėjo paruošęs per mylimosios gimtadienį, spalio 3-iąją, o įteikė tik spalio 27 dieną.

„Jau ėmiau jaustis neramiai ir nesaugiai“, – prisipažino G.Stefani.

Leidimo paprašyti Gwen rankos B.Sheltonas iš pradžių atsiklausė trijų dainininkės sūnų. Poros draugai tikina, kad visa G.Stefani šeima labai myli Blake’ą, kuris, beje, užsiima ir labdara.

„Jis toks geras vyras! Tai vienas kilniausių žmonių Žemėje. Gal skamba pernelyg apibendrinamai, bet tai tiesa. Jis apdovanotas gamtos, talentingas ir yra geriausias mano draugas. Esu labai sujaudinta, kad gavau dovaną pagaliau būti laiminga“, – džiaugėsi atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.