Ar tinkate vienas kitam? Apskaičiuokite pagal gimimo datą

Norite sužinoti, ar tinkate vienas kitam? Apskaičiuoti suderinamumo skaičių – vienas iš būdų tai padaryti. Nepaisant to, jog kiekvienas žmogus yra individualus, skaičiai gali padėti atskleisti apie žmogų tai, ko dar nežinojote. Kad galėtumėte apskaičiuoti, ar tinkate vienas kitam, turite žinoti konkrečią savo partnerio gimimo datą. Dabar paaiškinsime, kaip turėtumėte apskaičiuoti suderinamumą.

  Patikrinkite, ko galite tikėtis iš santykių.<br> 123RF asociatyvi iliustr.
  Patikrinkite, ko galite tikėtis iš santykių.<br> 123RF asociatyvi iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 10, 2018, 5:57 PM, atnaujinta Apr 3, 2019, 3:25 PM

Portalas papilot.pl pateikė pavyzdį, kaip apskaičiuoti suderinamumą bei paaiškino, ką reiškia skaičius, kurį gausite.

Pavyzdys: vyras gimė 11 09 1986, o moteris 10 07 1989, tad skaičiuojame: 1+1+0+9+1+9+8+6 = 35 = 3+5 = 8 (vyro skaičius 8) 1+0+0+7+1+9+8+9 = 35 = 3+5 = 8 (moters skaičius) 8+8 = 16 = 1+6 =7 (jūsų suderinamumo skaičius 7)

O dabar patikrinkite, ko galite tikėtis iš santykių. Koks jūsų bendras suderinamumo skaičius?

Vienetas

Svarbiausia jūsų santykiuose – bendradarbiavimas. Būtent tada kiekvienas iš jūsų gali pilnai atsiduoti santykiams, o tai tik sustiprins dvasinį ryšį. Nereikėtų pamiršti, jog vienetas – tai lyderių skaičius, todėl kartais galite nesutarti dėl to, kas gi santykiuose svarbiausias. Svarbiausių nėra, nepamirškite – jūs esate dviese, o ne kiekvienas sau. Jeigu norite, kad jūsų santykiuose vyrautų harmonija, viena pagrindinių užduočių – išmokti įsiklausyti ne į save, bet į partnerį.

Dvejetas

Tokiuose santykiuose ypač svarbų vaidmenį atlieka pinigai. Nepaisant to, jog partneriams gera būti kartu, pagrindinė jų užduotis – ieškoti ir gauti finansinės naudos. Tačiau tai nėra blogai, kadangi tokie žmonės turi galimybę sukurti bei plėtoti sėkmingą verslą, nes tik būdami kartu, jie gali pasiekti išties daug. Tokie žmonės su laiku gali sukurti laimingą, harmonijos kupiną šeimą ir puikiai ją išlaikyti. Reikėtų paminėti, jog dvejetas yra žemės skaičius, todėl santykiuose bus gausu įvairių spalvų ir atspalvių, tačiau dideli ginčai dažniausiai gali kilti tik dėl finansinių nesklandumų. Tokiuose santykiuose neturėtų būti per daug romantikos ir pokyčių – tai tokius žmones gali sutrikdyti.

Trejetas

Pagrindinis dalykas, reikalingas tokiai porai – iššūkiai, naujovės, adrenalinas. Jie niekada nenuobodžiauja. Tačiau reikia pastebėti, jog tai vienas sudėtingiausių skaičių. Tokie žmonės linkę išduoti, ieškoti kažko naujo, semtis naujos patirties. Trejetas – puikus skaičius, jeigu esate geri draugai, tačiau jeigu planuojate ateitį kartu – astrologija nieko gero nežada.

Ketvertas

Sugebėjimas organizuoti, išlaikyti stabilumą bei komfortą – pagrindinės šių santykių stiprybės. Tokiu atveju šeima kiekvieną akimirką galės semtis jėgų iš paprasčiausio namų jaukumo bei šilumos. Ypač stipri energija gali trukdyti partneriams tobulėti ir užsidirbti daugiau. Dvasinis ryšis – reikalingas santykiams, jeigu norite, kad jie būtų ilgalaikiai, tačiau tokiu atveju pamirškite karjeros laiptelius.

Penketas

Tai skaičius, už kurio slepiasi labai daug seksualumo, ypatingų akimirkų, meilės. O taip, meilės tokiuose santykiuose tikrai bus pakankamai, tačiau yra viena problema – egoizmas. Tokie partneriai neretai būna tikri savanaudžiai, kurie nemoka įsiklausyti. Todėl, jeigu planuojate bendrą ateitį ir svajojate apie gausią šeimą, reikėtų mokytis įsiklausyti į kitą. Energijos perteklius gali būti nukreiptas į karjeros pusę – tokiu atveju partnerius lydės sėkmė. Tokioms poroms dažnai gimsta ypatingai laimingi vaikučiai.

Šešetas

Tokie santykiai gali būti ypatingai stiprūs ir ilgalaikiai, idealus variantas kartu pradėti kurti verslą. Šeimoje – ramybė, šiluma, labai retai pasitaikantys konfliktai. Jeigu tokie žmonės ir susipyksta, tai dažniausiai dėl vieno ar kito partnerio netinkamo elgesio. Ginčai būna trumpalaikiai. Gali būti, jog meilė ir aistra pradės blėsti, tačiau stiprus vienas kito palaikymas išliks ir neleis santykiams subyrėti.

Septynetas

Tokių santykių pagrindas – harmonija. Partneriai puikiai sugeba susitarti, išsikalbėti, atrasti problemos sprendimą, kas šiais laikas – retas reiškinys. Puikus suderinamumas, jeigu planuojate sukurti tokią šeimą, kurioje visada visko užteks – nuo ramybės iki finansų.

Aštuonetas

Šis derinys yra kiek nestandartinis, kadangi partneriai yra lyg magnetukai, kurie nuolat traukiasi vienas prie kito. Deja, bet dažnai vienas iš partnerių tai daro dėl savo norų ir poreikių. Ypatingai jeigu kalbėtumėme apie bendrą verslą, nepamirškite, jog pasinaudojimas partneriu vėliau gali labai pakenkti. Svarbu yra atrasti savivertės aukso viduriuką – nepersistenkite, bet ir nenuvertinkite savęs. Tokiems santykiams taip pat būdingas stiprus pavydas, tačiau išsprendus šią problemą, įmanoma laimingai gyventi.

Devynetas

Tai – filosofinė pora. Jeigu finansinė padėtis būtų gera, tokia pora galėtų gauti idealios poros titulą. Tačiau, jeigu finansų srityje kils nesklandumų – santykiams gręs rimtas pavojus. Todėl vertėtų pagalvotų apie tai, ar tikrai norite kurti šeimą kartu, jeigu taip lengva būtų ją išardyti. Jeigu atsakėte „taip“, tuomet turėtumėte nuolat rūpintis finansine padėtimi, tačiau tuo pačiu nepamiršti ir dvasinių poreikių.

Parengė Sabina Adamovič

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų balandžio 10 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.