Kaip atrodo įvairių Zodiako ženklų moterys vyrų akimis

Visos moterys vyrus vilioja skirtingai, turi tik sau būdingą taktiką, kurią iš dalies nulemia Zodiako ženklas. O ką vyrai pastebi pirmiausia, vos sutikę moterį? Štai kelios įdomios savybės, kurias moteryse pirmiausia pastebi stipriosios lyties atstovai.

 123RF.com asociatyvi nuotr.
 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2019, 2:31 PM, atnaujinta Feb 24, 2020, 6:20 AM

Avinas

Avino ženklo moterys vyrų akyse visada atrodo nepriklausomos ir stiprios asmenybės. Šio Zodiako ženklo atstovės bendraudamos su vyriška lytimi labai dažnai parodo savo išdidumą ir savarankiškumą, o tai dažnai gąsdina vaikinus.

Jautis

Moteris – Jautis vyrams palieka labai gerą įspūdį. Šio Zodiako ženklo moterys visada yra elegantiškos, protingos ir taktiškos. Tačiau stipriosios lyties atstovai kartu pastebi jų tvirtumą ir atkaklumą. Būtent apie šias moteris vyrai sako, kad jos yra didvyrės.

Dvyniai

Kai vyrai žiūri į šio Zodiako ženklo moteris, jie nieko nesupranta! Tuo metu jų galvose vyksta tikra sumaištis. Dailiosios lyties atstovės yra tokios nenuspėjamos ir paslaptingos, kad vyrams apie jas sunku susidaryti net pirmąjį įspūdį. Šio ženklo moterys visada skirtingos, ir dažnai dėl to vyrai suvokia jas kaip lengvabūdiškas asmenybes.

Vėžys

Vėžio ženklo moterys vyrų akyse dažnai atrodo kuklios ir mielos. Jos yra rūpestingos, taktiškos ir moka užjausti. Šis įspūdis dažnai baigiasi tuo, kad šio Zodiako ženklo moterys vyrams tampa geriausiomis draugėmis, žmonomis ir jų vaikų motinomis.

Liūtas

Kai vyrai žiūri į Liūtes moterys, jie mato tikras damas. Nors dažnai toks įspūdis būna apgaulingas. Šio Zodiako ženklo atstovės turi unikalų talentą – jos vyrų akyse atrodo taip, kaip pačios nori.

Mergelė

Mergelės – tai tarsi mįslė. Būtent tai ir traukia vyrus. Pasak astrologų, Mergelės vyrų akyse atrodo silpnos ir naivios asmenybės, tačiau iš tikrųjų jos tiesiog slepia savo tvirtą būdą.

Svarstyklės

Moterys Svarstyklės sugeba vyrus pakerėti iš pirmo žvilgsnio. Apie jas įspūdis susidaro jau pirmąją pažinties sekundę: tai patrauklios moterys, turinčios sudėtingą charakterį – jos tai juokiasi, tai verkia, tai myli, tai nekenčia.

Skorpionas

Skorpionės yra kovojančios asmenybės. Jos pakankamai gudrios ir įžvalgios, ir jeigu užsibrėžia sau tikslą patikti vyrui ir palikti jam įspūdį, tuomet tai ir padarys. Tai yra tikros burtininkės, kurios lengvai manipuliuoja stipriosios lyties atstovais.

Šaulys

Šaulio ženklo moterys vyrų akyse atrodo labai aktyvios ir įdomios asmenybės. Su tokiomis damomis galima kalbėti apie viską, nuvykti į bet kurią pasaulio vietą ir net žaisti futbolą. Jos pritars viskam, kas joms suteiks emocijų ir adrenalino. Vyrai apie tokias moteris dažnai sako „savas žmogus“.

Ožiaragis

Ožiaragio ženklo moterys – iš prigimties galingos ir stiprios. Tai jose iš karto pastebima. Apie tokias moteris vyrai galvoja : „Šiandien ji sakė, kad nori būti verslininke, o rytoj norės tapti prezidente. Ar išlaikysiu tokią žmoną?“

Vandenis

Šio Zodiako ženklo moterys yra savarankiškos. Vyrai pajunta tai iš karto. Vandenio ženklo moterys mėgsta laisvę ir nepakenčia kontrolės. Tai nepriklausomos ir laisvę mylinčios asmenybės, apie kurias vyrai dažniausiai sako: „Kokia moteris!“

Žuvys

Kada vyrai žvelgia į Žuvų ženklo moteris, jiems iškart norisi jas apkabinti, sušildyti, pagailėti ir visą gyvenimą jomis rūpintis. Silpnos, trapios, naivios idealistės – štai apie ką galvoja vyrai, žiūrėdami į jas.

Parengė Evelina Parniavskaja

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų rugsėjo 6 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.