Bjauri tiesa apie kiekvieną Zodiako ženklą

Horoskopų mėgėjai mėgsta sakyti, kad jų ženklo apibūdinimai atitinka tikrąsias jų asmenybės savybes. Kur gi ne – juk apibūdinimuose įvardijami vien teigiami bruožai, dėl to vienas malonumas tuo tikėti.

 123RF.com asociatyvi nuotr.
 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2019, 2:41 PM

Kadangi mes horoskopų nemėgstame, pateikiame kitokį sąrašą – Zodiako ženklų savybes, kuriomis puikuotis nenorėtų nė vienas. Pasidalinkite šiuo horoskopu su visais, kurių nemėgstate.

Avinas

Jūs iš tiesų – kaip beždžionė. Avinai impulsyvūs, agresyvūs ir kelia daug triukšmo. Jūsų charakteriui nepakanka gylio, todėl daugelis galvoja, kad jūs – apsimetėlis, vaidinantis prieš publiką.

Daugelis nori žinoti, kas jūsų galvoje, bet tiesa ta, kad joje nėra nieko. Jūs mėgstate supaprastinti tikrovę – bet visai ne tam, kad ji taptų aiškesnė kitiems, o kad taptų suprantamesnė jums patiems. Toliaregiškumo nebuvimas daro jus naiviu ir kvailu.

Jautis

Jūs nuobodus apgailėtinas pašnekovas. Bet blogiausia tai, kad Jaučiai – labiausiai užsispyrę padarai visoje Žemėje. „Mano, mano, mano!“ Štai kodėl jūs taip mėgstate žaisti „Monopolį“. Pinigai tapo jūsų gyvenimu, nors aplinkiniai jums apie tai ir nesako.

Dvyniai

Jūs turite dėmesio trūkumo sindromą? Galite neigti, bet pagrindinė šio Zodiako ženklo charakteristika – visiškas nesugebėjimas susikaupti ir nusiraminti. Jūsų galvoje nuolat prapučia galingas pačių įvairiausių minčių šuoras. Ir net jūs nesugebate jų ne tik įsiminti, bet ir suvokti. Apskritai tai dar blogiau, nei tuščia Avinų galva.

Jūs – tikras chaoso ir visiškos betvarkės kūrimo meistras. Artimieji tikriausiai jus laiko nepakenčiamu.

Vėžys

Jūs taip ir neužaugote. Vėžiai iš principo neužauga ir lieka vaikais visą gyvenimą. Ir dar jūs – nesivaldantis. Kur ten – iš viso nemokate kontroliuoti savo emocijų. Visas jūsų gyvenimas – ištisinis nervų protrūkis. Todėl nesistebėkite, jeigu aplinkiniai jus laiko isteriku.

O dar jūs egoistas. Ir toks reiklus sau, kad košmaru paverčiate ne tik aplinkinių, bet ir savo gyvenimą. „Kodėl aš? Kodėl ir vėl aš? Niekas manimi nesirūpina. Aš toks nelaimingas“, – galvoja Vėžys.

Liūtas

Nėra pasaulyje nedėmesingesnių žmonių, nei Liūtai. Jie visada užimti tik savimi ir rūpesčiu, kaip atkreipti aplinkinių dėmesį. Ar iš tiesų jūs laikote save išskirtiniu žmogumi, vertu pagyrimų ir dėmesio labiau už kitus?

Taip pat Liūtai smulkmeniški ir šykštūs. Vienintelis dalykas, kuriuo jie galėtų užsiimti ištisas paras – savimeilė. Na, žinoma, dar jie neblogai moka ir žeminti kitus.

Mergelė

Mergelės gana įsitempusios – joms reikia viską kontroliuoti. Todėl Mergelėms reikia viso pasaulio! Bet jos ir kitiems padeda, dar ir daro tai nuolat. Bet po šiuo apsimestiniu altruizmu slypi užmaskuotas narcisizmas. Mergelės padeda kitiems tik tam, kad po to galėtų visiems pasakoti, kokios jos rūpestingos ir geros.

Svarstyklės

Jūs galite būti sociapatu! Tokie žmonės, kaip jūs, niekada nežino, kokius įgeidžius ir reikalavimus turės po valandos. Įtikti Svarstyklėms nėra realu.

Taip pat Svarstyklės – manipuliacijų meistras. Jos nuolat tiria savo aplinką, ją šaltai apibūdindamos. Kartais atrodo, kad tai žmonės – robotai. Jos tiesiog užprogramuotos tam, kad kalbėtų reikalingus dalykus reikalingiems žmonėms reikalingu laiku.

Pats nemaloniausias dalykas apie jus: jūsų dirbtinis protingumas iš tiesų yra tuščio pozeriškumo atspindys. Jūs bandote atrodyti kietai, bet visi mato, kad jūsų vidinis pasaulis – tuščias.

Skorpionas

Jūs – smulkus, kerštingas monstras. Savo nepasitikėjimą savimi jūs projektuojate į visus kitus. Jūs smogiate pirmiausia tiems, kurie jums daugiausiai reiškia. Jūs mėgstate žiūrėti į kitų kančias. Tiesiog tam, kad save įtikintumėte, jog jie tų kančių nusipelnė. Jūs nuodijate visus, su kuriais bendraujate.

Šaulys

Žmonės galvoja, kad jūs – protingas žmogus, bet tai netiesa. Tiesiog jūs kartojate kitų protingų ir išradingų žmonių idėjas ir lozungus. Apiberiate citatomis. Ir atrodo, kad tik taip sugebate palaikyti pokalbį.

Ir dar jums visą laiką nuobodu – bet kokioje situacijoje ir bet kokioje kompanijoje. Ir jūs visiškai nemokate to slėpti.

Tačiau jūsų galva visada užimta apmąstymais, ką galvoja ir sako kiti. Tai taip pat paaiškina jūsų polinkį į perdėjimą.

Šaulys – puikus viršininkas: jam nusispjauti į kitus, jis įtarinėja aplinkinius visomis mirtinomis nuodėmėmis, ir jam apskritai nusispjauti, kad jo niekas nemėgsta.

Ožiaragis

Ožiaragiai – geriausi Žemėje skundikai. Žmonės, pasirengę lipti per galvas dėl savo tikslo. Jų nejaudina niekas, išskyrus juos pačius. Jūs pasiruošę pastumti po autobusu bet kurį, kad gautumėte tai, ko norite. Jūs egoistai ir apsėsti savo socialinio statuso. Netgi kūryba jums – tik būdas išgarsėti.

Vandenis

Jūs laikote save „pernelyg paprastu“, todėl nuolat šokiruojate žmones, kad įrodytumėte savo unikalumą. Jus taip apsėdusi asmeninio individualumo idėja, kad artimų žmonių iš viso neturite. Juk niekas nepajėgus suprasti jūsų subtilios kūrybiškos prigimties.

Jūs atsakote pasauliui tuo pačiu. Kam jums išorinis pasaulis ir jo „pilki“ gyventojai, jeigu turite tokį turtingą vidinį pasaulį. Jūs norėtumėte, kad jus paliktų ramybėje? Puiku, jokių problemų!

Žuvys

Drama! Žuvys sako, kad nepakenčia scenų, bet pačios reguliariai jas kelia. Visas Žuvų gyvenimas – viena didelė nelaimė. Jūsų nesugebėjimas pastovėti už save jūsų gyvenimą paverčia chaosu. O jūsų pavydas jus daro nevykėliu.

Jūs – tas žmogus, kuris nuolat skundžiasi šlykščiu gyvenimu ir niekada nedaro nieko, kad tai pakeistų. Žinoma, koks dar gyvenimas, kai jūs toks užverstas darbu! Jūs nelaimingas ir darote nelaimingais visus aplinkinius žmones.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų rugsėjo 10 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.