Trys patys neištikimiausi Zodiako ženklai

Vienareikšmiškai teigti, kad tam tikri Zodiako ženklai yra ištikimi, o tam tikri – ne, negalima. Visa tai labai individualu ir priklauso nuo daugybės veiksnių (gimimo datos ir laiko, kas to žmogaus partneris ar sutuoktinis, jo lytis ir amžius).

 Panašu, kad jeigu jūsų partneris (ar partnerė) gimęs po Žuvų, Avino ar Šaulio ženklu, daugiausia šansų, kad jis arba ji nusuks į kairę.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
 Panašu, kad jeigu jūsų partneris (ar partnerė) gimęs po Žuvų, Avino ar Šaulio ženklu, daugiausia šansų, kad jis arba ji nusuks į kairę.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2019, 12:51 PM, atnaujinta Aug 29, 2019, 12:53 PM

Netgi labiausiai užkietėjęs neištikimautojas anksčiau ar vėliau gali tapti ištikimu žmogumi, kuriam santykiuose viskas puiku ir nėra poreikio vaikščioti į kairę.

Vis dėlto egzistuoja tam tikros tendencijos. Apžvelgsime visus Zodiako ženklus, tiek moterų, tiek vyrų, pagal polinkį į neištikimybę. Panašu, kad jeigu jūsų partneris (ar partnerė) gimęs po Žuvų, Avino ar Šaulio ženklu, daugiausia šansų, kad jis arba ji nusuks į kairę.

Vyrai

Avinas

Vyras Avinas – gana linkęs į neištikimybę. Gili iškirptė, aukštas skeltukas ar trumpas sijonas – ir vyras Avinas jau jūsų lovoje. Šie vyrai labai azartiški ir net stiprūs jausmai jiems netrukdo ieškoti ir užvesti naujas intrigas.

Jautis

Jaučiai, žinoma, negali nepastebėti gražios merginos, bet jie ne iš tų vyrų, kurie puls stačia galva į nuotykius, išduodami mylimą žmoną.

Dvyniai

Šie vyrai labai bendraujantys ir komunikabilūs, ir tai neretai baigiasi epizodinėmis intrigėlėmis, bet Dvyniams seksas niekada nebuvo pirmoje vietoje, todėl į neištikimybę juos gali pastūmėti nuovargis arba monotonija santykiuose.

Vėžys

Vėžiams vienas svarbiausių dalykų yra dvasinis artumas su mylima moterimi, todėl jie retai eina į kairę. Vyrai Vėžiai mėgsta pagyrimus ir komplimentus. Jeigu jie iš ryžtasi neištikimybei, tai greičiausiai mylimąja jau yra nusivylę ir ieško naujos moters

Liūtas

Liūtai – savimylos, kurie mėgsta, kad juos suptų tiek gražūs ir brangūs daiktai, tiek gražios ir ryškios moterys. Liūtas visada renkasi, „kas geriausia“, todėl jeigu jau išsirinko sau „liūtę“, neištikimas jai nebus.

Mergelė

Vyras Mergelė – vienas ištikimiausių ir labiausiai atsidavusių Zodiako ženklų. Būtent vyrai Mergelės nepasiduoda pirmos sutiktos gražuolės apžavams, ir jeigu Mergelė nusprendė nueiti į kairę, greičiausiai tam buvo priežasčių. Reguliarus seksas, meilė ir namų jaukumas – ir jūsų vyras visada bus jums ištikimas.

Svarstyklės

Svarstyklės yra tikri moteriško grožio vertintojai. Svarstyklės gali turėti daug gražių draugių, bet neverta to bijoti. Vyrai Svarstyklės iš prigimties yra ištikimi, jie vargu ar rizikuos rimtais santykiais dėl intrigėlės.

Skorpionas

Jis aistringas, ryškus, impulsyvus ir mėgsta būti dėmesio centre, bet tai ne priežastis nerimauti. Kai vyrą Skorpioną santykiuose viskas tenkina, jis neišduos savo mylimos moters. Kitas reikalas – intymaus artumo stoka arba kerštas.

Šaulys

Vyrai Šauliai lengvai pasiduoda pagundoms. Graži, įdomi moteris gali lengvai suvilioti tokį vyrą, o Šauliui „seksas vienai nakčiai“ yra gana dažnas ir nieko nereiškiantis dalykas.

Ožiaragis

Ožiaragiai – iš prigimties labai ištikimi vyrai. Jie nuolat galvoja apie darbą arba apie tai, kaip pagerinti savo finansinę padėtį, ir tą daro net mylimos moters glėbyje, tad apie neištikimybę negali būti nė kalbos.

Vandenis

Jų didžiulis noras bendrauti ir smalsumas veda į dažnas pagundas. Bet juos labiau vilioja bendravimas, nei poreikis atlikti neištikimybės aktą. Bet jeigu toks šansas rūpės ir kitai pusei, tai, suprantama, jis neatsisakys tuo šansu pasinaudoti.

Žuvys

Vyras Žuvys gali nuoširdžiai ir giliai mylėti moterį, bet būti jai neištikimas. Vyrai Žuvys pasirengę „plaukti“ pas kiekvieną jiems patikusią moteriškos lyties žuvelę. Bet šeimos Žuvys praktiškai niekada nepalieka.

Moterys

Avinas

Moteris Avinas gali megzti romanus iš paprasto smalsumo ar dėl įvairovės. Net santuoka jų nesustabdo nuo intrigėlių. Avinas neslėps savo simpatijų ir gali pirma prisipažinti meilėje.

Jautis

Ši moteris graži, bet konservatyvi. Ji pavydi, į savo vyrą žiūri kaip į nuosavybę, neištikimybės neatleidžia, nes idealizuoja santuoką ir stengiasi gyventi pagal visas taisykles. Pati moteris jautis paprastai taip pat neina į kairę.

Dvyniai

Moteris Dvyniai apdovanota moteriška širdimi ir vyrišku protu, ji labai lengvai užmezga kontaktus su vyrais. Šeimoje jos nėra vien ištikimos žmonos, jos puikios šeimininkės ir meilužės.

Vėžys

Moteris Vėžys gimusi dėl šeiminio gyvenimo ir žino, kaip tai daryti. Ji kruopščiai renkasi sau vyrą. Moteris Vėžys – ištikima žmona ir rūpestinga mama.

Liūtas

Moteris Liūtas mėgsta vakarėlius, pinigus ir visada siekia aukštos padėties. Ji puikiai suvokia skirtumą tarp santuokos, meilės ir tiesiog sekso. Su vyru ji paprastai sukuria partneriškus santykius ir būna ištikima.

Mergelė

Moteris Mergelė – labai rami, darbšti, puiki šeimininkė ir žmona. Pasirengusi aukotis dėl šeimos. Ją lengvai galima pavadinti pavyzdine žmona.

Svarstyklės

Svarstyklės – tai patraukli moteris, kuri savyje suderina minkštumą ir moteriškumą. Svarstukles globoja Veneros planeta – tokia moteris visada traukia vyrus savo rafinuotumu ir moteriškumu, aplink ją visada sukasi vyrai. Ištekėti gali ne vieną kartą, bet neištikimybė moterims Svarstyklėms – retas reiškinys.

Skorpionas

Ši moteris jausminga, emocinga, paslaptinga, patraukli. Tokios moterys turi ypatingą nuojautą ir intuiciją ir instinktyviai žino, kas jų išrinktasis. Nors paplitusi nuomonė apie jų impulsyvų temperamentą, įsimylėjusi moteris Skorpionas yra ištikima, jausminga ir rūpestinga. Pasirinkusi sau partnerį ji yra pasiruošusi eiti su mylimu vyrui koja į koją.

Šaulys

Ši moteris dievina pasilinksminimus su vyrais, užstalę, šokius, sportą, o laisvė jai – labai svarbus dalykas. Ne kiekvienas vyras sugebės būti su tokia laisvę mėgstančia moterimi. Vyrą ji renkasi pati ir priklausomai nuo jausmų gylio ir prisirišimo gali būti tiek ištikima, tiek neištikima partnerė.

Ožiaragis

Moteris Ožiaragis gali labai ilgai rinktis idealų vyrą. Ji turi įgimtą talentą paveikti vyrą ir gauti viską, ko tik panorės. Santuokoje ji – ištikima, darbšti ir rūpestinga šeimininkė.

Vandenis

Tai moteris-paslaptis. Savo poelgių ji kartais ir pati nesupranta. Jos vyrai dažnai taip pat nestandartinės asmenybės. Ji yra bendraujanti, nepriklausoma, aštraus proto, ir tai negali nesukelti vyrų susidomėjimo. Moteris vandenis yra idealistė, gali tekėti ne vieną kartą, bet santuokoje yra ištikima.

Žuvys

Moteris Žuvys – labai patraukli priešingai lyčiai, nepriklausomai nuo fizinių duomenų. Jeigu nesužavės išore, tai padarys vidiniu pasauliu. Tokios moterys labiau pasitiki širdimi, nei protu. Būdamos pačiu jausmingiausiu Zodiako ženklu, jos gali pasinerti į iliuzijų ir pagundų pasaulį. Žmonos Žuvys – ne pačios ištikimiausios.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų rugsėjo 22 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.