Kaip alkoholis veikia skirtingus Zodiako ženklus

Kiekvieną žmogų alkoholis veikia skirtingai, bet yra tam tikros ypatybės, būdingos tam tikriems Zodiako ženklams. Susipažinkite su jomis.

Zodiako ženklai.<br>123rf nuotr.
Zodiako ženklai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 13, 2018, 5:47 PM, atnaujinta Jun 25, 2023, 11:09 PM

Avinas

Jeigu jums reikalingas visuomet blaivus sugėrovas, kuris sėkmingai jus nugirdys, tuomet Avinas tiks idealiai. Garantuojame jums krūvą nuotykių ir nostalgiškų prisiminimų. Avino kompanijoje verta save kontroliuoti, kitaip nekaltas vakarėlis gali pavirsti fejerverkų šou.

Jautis

Skirtingai nuo Avino, Jautis apgirsta greitai, bet jokiu atvejo šito neparodo. Ir niekas iš dalyvaujančiųjų nesuabejos jo blaivumu. Dar daugiau – Jautis visus įtikins, kad alkoholis niekam tikęs, jis nė trupučio „nekerta“. Būtent tokie linksmuoliai visada reikalauja vakarėlių pratęsimų.

Dvyniai

Alkoholis pašalina visiems žinomą Dvynių dvilypumą ir leidžia galiausiai nustatyti, kas dominuoja šiame tokiame prieštaringame duete. Bet viskas ne taip paprasta, kaip atrodo iš pradžių, juk „dominuoti“ gali ir švelnus mielas kačiukas, ir piktas demonas, trokštantis visus ir viską praryti. Bet kuriuo atveju alkoholis atskleidžia tikruosius Dvynius, tad jūs galite pažinti savo partnerį, tiesiog jį nugirdydami.

Vėžys

Jeigu norite pažinti tikrąjį Vėžį – prigirdykite jį, ir kuo greičiau, tuo geriau. Alkoholis ištirpdo apsauginį kiautą ir priverčia parodyti tikrąjį save. Šitaip pats kukliausias vaikinas iš kolektyvo gali pasirodyti esąs tikru vakarėlių karaliumi, o pats drąsiausias gali pasirodyti švelnus ir ramus.

Liūtas

Kaip žinia, Liūto elgesys neturi ribų. Todėl girtą Liūtą atskirti nuo blaivaus gana sunku. Visas tas nesąmones, kurias žmonės krečia girti, Liūtai daro kasdien. Vienintelis požymis, kad „karalius yra girtas“, yra eilinė istorija apie didvyriškus žygdarbius ir dar didesnė savimeilė.

Mergelė

Alkoholis gali daryti teigiamą poveikį, ir to įrodymas yra Mergelė. Vos pora gurkšnelių spirituoto gėrimo, ir jos jau myli visą pasaulį, nepriklausomai nuo lyties ir amžiaus. Jeigu jums pavyks nusitempti Mergelę pas save į namus, skanūs pusryčiai garantuoti.

Svarstyklės

Visada pusiausvyrą išlaikančios Svarstyklės paveiktos alkoholio ją visiškai praranda. Kaip ir Mergelės, Svarstyklės tampa visus mylinčios, bet kur kas didesniu laipsniu. Svarstyklėms visi aplinkiniai staiga tampa neįtikėtinai protingi ir patrauklūs, todėl apsispręsti ir pasirinkti būna gana sunku. Įdomiausia, kad Svarstyklėms labai dėl to gėda, bet kiekvienas naujas vakarėlis atneša naujas pažintis ir naujas emocijas.

Skorpionas

Jūs kada nors matėte žmogų, kuris gerdamas žino ribas? Taigi, čia apie Skorpioną. Jie taip gerai žino saiką, kad nustoja gerti būdami idealios kondicijos. Bet saikas jokiu atveju nedaro įtakos vakarėlio linksmybėms. Dar daugiau, jie ir toliau girdo kitus Zodiako ženklus, o tai dažnai baigiasi milijoninėmis peržiūromis „Youtube“.

Šaulys

Jeigu jūs nusprendėte išgerti su Šauliu... Ne, greičiau, jeigu jus velnias sugundė išgerti su Šauliu, jokiu būdu ir jokiomis aplinkybėmis su juo nesiginčykite, neprieštaraudami pildykite viską, ką jums pasakys. Priešingu atveju arba jus sušaudys, arba įsižeis. Bet labiau tikėtinas pirmas variantas.

Ožiaragis

Alkoholis Ožiaragiui – lyg stebuklingasis eliksyras Obeliksui. Pakanka lašo, kad visiškai užspaustas ir kuklus introvertas pavirstų kompanijos siela. Jis apipils komplimentais visus be išimties ir absoliučiai ramiai reaguos į kritiką bei ironiją. Bet tereikia sulaukti išblaivėjimo... Štai tada jis prisimins visas jūsų nuodėmes.

Vandenis

Jums reikalingas genijus? Tiesiog įpilkite šiek tiek alkoholio į Vandenį, ir genijus paruoštas. Nutapyti visų laikų geriausią paveikslą? Lengviau nei lengva! Žinoma, Vandenis ir blaivus apdovanotas visose srityse, bet su alkoholiu jo gebėjimai pereina į naują lygmenį.

Žuvys

Atsiminkite – niekada, jokiomis aplinkybėmis negerkite su Šauliu ir su Žuvimis... Jeigu vis dėlto patekote į tokią situaciją, kur jūsų sugėrovas – Žuvys, tiesiog bėkite, ir kaip įmanydami greičiau. Kitaip rizikuojate patekti ne šiaip į emocijų srautą, o į tikrą tornadą. Juokas, ašaros, džiaugsmas, liūdesys... Visa tai gali keistis kas kelias sekundes.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 liepos 14 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.