3 Zodiako ženklai su pačiu bjauriausiu charakteriu

Visi žmonės skirtingi. Vieni iš prigimties geraširdžiai ir ramūs, kiti – konfliktiški ir šiurkštūs. Vieni visada pasiruošę leistis į kompromisus, o kitiems tik duok pasiginčyti. Šiame straipsnyje sužinosite, kurių Zodiako ženklų charakteris pats bjauriausias.

  Reikia pažymėti, kad bjaurų charakterį kiekvienas supranta skirtingai.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
  Reikia pažymėti, kad bjaurų charakterį kiekvienas supranta skirtingai.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-10-03 15:48

Reikia pažymėti, kad bjaurų charakterį kiekvienas supranta skirtingai. Tačiau visi sutiks, kad bjaurumu galima laikyti tokias savybes, kaip kerštingumas, neatsakingumas, kandumas, įtarumas. Šiuos kriterijus atitinka keletas Zodiako ženklų. Štai jie.

1. Skorpionas

Dauguma žmonių mano, kad tai – vienas iš pavojingiausių Zodiako ženklų. Tik prašom negalvoti, kad Skorpionai yra tikri monstrai. Visai ne. Jie gali būti švelnūs ir rūpestingi, sąžiningi ir dvasingi. Bet šias savybes Skorpionai atskleidžia tik žmonių, kuriais gali pasitikėti, rate. Su pašaliniais žmonėmis šio ženklo atstovai elgiasi santūriai. Jie nemėgsta, kad kiti žinotų jų paslaptis ar bandyti lįsti į širdį. Skorpionai tokiose situacijose tampa labai uždari ir bendrauja labai sausai.

O štai dėl ko Skorpionai iš tiesų nemėgstami – tai dėl jų sugebėjimo pamatyti dalykų esmę ir tiesiai parodyti aplinkinių klaidas. Todėl juos dažnai vadina kandžiais ir nuodingais žmonėmis. Nors iš tikrųjų jie tik pasakė tiesą, tegul ir nemalonią. Be to, su Skorpionais verčiau nesipykti. Jie sunkiai užmiršta nuoskaudas ir gali atkeršyti net po keleto metų.

2. Avinas

Avinai erzina aplinkinius savo užsiciklinimu ties savimi. Jiems sunku atsikratyti įgimto egoizmo. Ne, Avinai pasirengę padėti artimam. Tačiau gyvenime jie daug daugiau dėmesio skiria savo interesams, nei partnerio. Retai galima sutikti šio ženklo atstovą, kuris mokėtų klausytis. Greičiausiai jis kalbės pats.

Sunkumo charakteriui prideda tokios savybės, kaip nesivaldymas ir dirglumas. Avinas lengvai užsiplieskia, juk tai Ugnies ženklas. Jis gali supykti ir įžeisti kitą žmogų, kuris to visiškai nenusipelnė. Greitai Avinas atsipeikės ir galbūt net atsiprašys. Bet vis dėlto jo charakterį galima pavadinti bjauriu.

Dar viena Avino savybė – noras kuo greičiau pradėti veikti, dėl to jie dažnai veikia neapgalvotai. Neapgalvoti poelgiai gali atnešti daug rūpesčių šiam Zodiako ženklui ir jo šeimai. Beje, avinas turi ir daug teigiamų savybių, kaip atvirumas, drąsa ir kunkuliuojanti energija.

3. Žuvys

Tai kūrybiškos sielos žmonės. Jie skiria dėmesį ne tik kasdieniams reikalams ir pasiekimams, bet ir vidiniam augimui. Už šias savybes draugai myli ir vertina šį Zodiako ženklą, Tai kodėl Žuvys pateko į šį sąrašą? Kaltas jų neorganizuotumas ir nepraktiškumas.

Žinoma, su amžiumi ir pridėjusios asmeninių pastangų Žuvys įgyja šias trūkstamas savybes. Bet vis tiek viduje išlieka svajotojomis, kurių svajonės tokios tolimos nuo realybės, kad jomis remiantis galima rašyti fantastikos žanro romanus.

Žuvys nemėgsta spręsti problemų, vietoj to jos pasirenka vengimo techniką. Toks elgesys gali stipriai įgristi jų šeimos nariams. Periodiškai Žuvis užpuola tinginys ir noras ilgiau pasivartyti minkštame patale. Joms tiesiog nesinori nieko daryti Nebent pasižiūrėti mėgstamą serialą ir išgerti puodelį arbatos su avietėmis / aromatingos kavos ar kakavos / vyno / alaus (reikiamą pabraukti). Žuvys – išsisukinėjimo nuo nenorimų pareigų meistrės. Jos ras tūkstantį priežasčių, kad nedarytų to, ko joms nesinori.

 

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų spalio 27 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.