Zodiako ženklai, labiausiai mėgstantys tyčiotis iš kitų

Šiomis dienomis patyčios yra gan dažna pokalbių tema. Neretai yra patariama, kad į iš jūsų besityčiojančius žmones nereikia kreipti dėmesio, verčiau juos ignoruoti ir palikti vienus. Tačiau visi žinome, jog tai padaryti nėra lengva. Kai agresyvus žmogus nusitaiko į vieną asmenį, visą savo laiką jis skiria tam, kad auka kasdien jaustųsi vis prasčiau.

 Astrologija gali padėti išsiaiškinti, kurie Zodiako ženklai yra linkę į patyčias.<br> 123rf nuotr.
 Astrologija gali padėti išsiaiškinti, kurie Zodiako ženklai yra linkę į patyčias.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-16 21:04

Patyčios ne tik labai žeidžia žmogų, sužaloja jo vidų, bet veikia ir tuos, kurie patys tyčiojasi. Pastarieji dažniausiai taip elgiasi dėl tam tikrų asmeninių problemų, nes nežino, kaip su jomis kovoti.

Astrologija gali padėti išsiaiškinti, kurie Zodiako ženklai yra linkę į patyčias. Be abejo, labai daug kas priklauso ir nuo išsiugdytų vertybių, aplinkos bei to, ar jie išmoko susitvarkyti su savomis problemomis,

Štai labiausiai į patyčias linkusių Zodiako ženklų reitingas, pradedant nuo pačių nuoširdžiausių.

12. Žuvys

Šio ženklo atstovai yra be galo užjaučiantys, jiems rūpi kitų jausmai, todėl jie nė neįsivaizduoja, kaip galima ką nors užgauti vien tik dėl to, jog tai smagu. Žuvys, vykstant patyčioms, gal ir nepuls ginti aukos, tačiau jie bus pirmieji, kurie prieis prie nukentėjusiojo ir pasiteiraus, kaip pastarasis jaučiasi bei pakels jam nuotaiką.

Drąsios Žuvys vėliau prieis ir prie patyčias inicijavusio asmens ir paklaus, kokia yra tokio elgesio priežastis.

11. Svarstyklės

Šie žmonės bus pirmieji, kurie stos ginti aukos ir bandys išspręsti konfliktą taikiai. Svarstyklės iš prigimties yra diplomatiškos, jos remia taiką ir gerumą.

Svarstyklės išklausys abi kariaujančias puses ir bandys jas sutaikyti. Kartais tą padaryti pavyks, bet kartais nauja agresyviai nusiteikusio žmogaus auka taps pačios Svarstyklės.

10. Vėžys

Vėžiai gali pasirodyti pasyviai agresyvūs ir lengvai įsižeidžiantys, tačiau jie nėra iš tų, kurie linkę išsilieti ant už juos silpnesnių asmenų. Būdamas motinystės ir šeimos simboliu, Vėžys nori pasirūpinti kitais.

Jie taip pat linkę į privatų ir uždarą gyvenimą, todėl Vėžiai nėra iš tų žmonių, kurie kišis į kitų žmonių ginčus, nebent kenčia jiems artimas asmuo.

9. Ožiaragis

Ožiaragiai linkę tyčiotis iš savęs, o ne iš kitų. Jų standartai aukšti, o gyvenimas tiksliai suplanuotas, tad jei kažkas nepavyksta, jie dienų dienas gali savęs už tai nekęsti.

Jei vis dėlto Ožiaragis susiranda auką, ja tampa žmogus, sulaužęs duotą pažadą, neatlikęs kažko svarbaus ar kitaip jį nuvylęs.

8. Liūtas

Liūtams patinka dėmesys, tačiau jie taip pat nori, kad juos supantys žmonės linksmintųsi ir būtų geros nuotaikos. Patyčių epicentre atsidūręs Liūtas norės tapti didvyriu, todėl įsiterpęs į ginčą ims ginti auką.

Deja, kartais Litai dėmesio siekia ne tokiais jau maloniais būdais. Jų didžiavimasis savimi ir konkurencingumas liepia jiems elgtis taip, kad žmonės imtų juos stebėti. Blogą dieną Liūtas gali tapti įžūliu ir valdingu.

7. Dvyniai

Dvyniai atsidūrė pačiame šio sąrašo viduryje, nes jų elgesys su kitais žmonėmis dažnai priklauso nuo jų ir juos supančių žmonių nuotaikos. Dvyniams patinka būti visų draugais, tačiau kartais tai gali reikšti, jog jie automatiškai prisijungs prie nedorai besielgiančių žmonių grupės.

Kita vertus, nenustebkite, jei pastebėsite, jog pasibaigus patyčioms Dvynių ženklo atstovas priėjęs prie aukos ją guos.

6. Šaulys

Šie žmonės dažniausiai yra labai draugiški, tačiau jei kas nors nepritaria jų nuomonei, jie tampa netaktiški, pagyrūniški ir tvirtai siekia savo tikslo. Jei patyčių iniciatoriumi tapo Šaulys, jis nebandys aukos sunaikinti fiziškai, bei tyčiosis iš jos nuomonės ir privers pasijusti kvailai.

5. Jautis

Jaučiai nenori veltis į muštynes, tačiau savo teritoriją gina labai atkakliai. Šie žmonės, pamatę, jog kas nors veržiasi į jų erdvę, net jei tai yra vieša vieta, greitai įsius ir nebijos į akis rėžti tiesos.

Jaučiai puikiai žinomi dėl savo užsispyrimo, tad jei jie nusprendė, jog kažkas nusipelno kančios, pakeisti jų nuomonę bus be galo sudėtinga.

4. Mergelė

Mergelės nėra linkusios kovoti, tačiau jos turi talentą kiekviename žmoguje atrasti kažką blogo. Būdamos neurotiškos ir apsėstos, jos linkusios prikibti prie tam tikrų specifinių daiktų ar žmonių savybių.

Jei Mergelė nusprendė, kad jūs jai nepatinkate, kaskart jus sutikusi ji pabrėš jūsų ydas, trūkumus.

3. Skorpionas

Pagrindiniai šio Zodiako ženklo talentai – manipuliacija ir gąsdinimas. Tačiau kas nutinka, kai jis nusprendžia pereiti į blogąją pusę? Skorpionas, kai susiranda patyčių auką, su ja elgiasi panašiai, kaip katė su pele. Kartais jis tiesiog nori pamatyti, kiek ilgai jis gali ją kankinti, kol ji pratrūks.

Jei atvirai, Skorpionai ilgai vieno asmens nekankins. Jų planuose kiti tikslai, pavyzdžiui, pasaulio valdymas

2. Avinas

Avinas – kovos ir veiksmo ženklas. Jei reikia, kad kas nors pastovėtų šalia jūsų jums kovojant, Avinas padės nugalėti, tačiau jis yra linkęs greitai supykti ir retai kada moka kontroliuoti savo būdą.

Jei patyčias inicijavo Avinas, auką provokuoti jis ims apie tai neperspėjęs. Jei šio ženklo atstovas nusprendė kovoti, teks kovoti iki galo arba bėgti neatsigręžiant.

1. Vandenis

Netgi iš prigimties geri Vandeniai nemoka sutarti su kitais žmonėmis. Jie negarsėja geraširdiškumu, yra linkę kontroliuoti kitus ir nepaisyti nustatytų taisyklių.

Kartais Vandeniai iš kitų tyčiotis ima to patys nenorėdami, tačiau jei negerų ketinimų ėmėsi tyčia, šie žmonės sužvėrėja ir ima gąsdinti.

Parengė Edita Maračinskaitė

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų lapkričio 20 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.