3 naujamečiai ritualai, pritraukiantys sėkmę į jūsų gyvenimą

Sakoma, kad Naujųjų metų naktis – stebuklinga, per ją įvyksta daug įvairiausių stebuklų. Išties, energetiškai stipriomis naujametėmis dienomis galima užprogramuoti savo gyvenimą turtui ir laimei.

 Energetiškai stipriomis naujametėmis dienomis galima užprogramuoti savo gyvenimą turtui ir laimei.<br> 123rf nuotr.
 Energetiškai stipriomis naujametėmis dienomis galima užprogramuoti savo gyvenimą turtui ir laimei.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2017, 12:37 PM, atnaujinta Dec 31, 2017, 12:42 PM

Mūsų protėviai daugelį amžių naudojo stebuklingus ritualus, kad gyvenimas pasikeistų į geresnį. Štai trys paprasti, bet veiksmingi ritualai, prišaukiantys į naujuosius metus klestėjimą.

Auksinis maišelis

Pritraukia turtą. Pasiūkite arba nusipirkite auksinės, raudonos arba sidabrinės spalvos maišelį ir įdėkite į jį 12 auksinės spalvos monetų arba stambią kupiūrą ir duokite pačiam jauniausiam savo šeimos nariui pakabinti ant eglutės.

Dvi stebuklingos suknelės

Pritraukia sėkmę. Iš tiesų tai nebūtinai turi būti dvi suknelės. Esmė tokia – jums reikia vieną drabužį vilkėti palydint senuosius metus, o per 5 minutes po Naujųjų atėjimo apsivilkti kitą arba senąjį papildyti nauja detale. Puikus sprendimas – užsidėti papildomą papuošalą ar laikrodį.

Paslaptis po staltiese

Pritraukia klestėjimą ir stabilumą. Stenkitės niekam nesakyti ir nerodyti, ką padarėte. Paimkite monetą arba kupiūrą ir pakiškite po staltiese. Atėjus Naujiesiems metams įsidėkite į piniginę ir neišleiskite. Šis talismanas pritrauks jums stabilų turtą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.