Ką jums kužda angelai? Pasirinkite skaičių, kuris labiausiai traukia

Angelai nuolat yra šalia ir stengiasi nukreipti mus į teisingą kelią. Bet ar mokame juos išgirsti? Vienas iš būdų tai padaryti – įsiklausyti į savo intuiciją. Išsirinkite kortą su skaičiumi ir pavaizduotu angelu – tai darykite daug nemąstydami, rinkitės tą, kuri labiausiai traukia.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2018, 8:09 AM, atnaujinta Feb 28, 2018, 10:17 AM

Išsirinkote? Dabar sužinokite, ką angelai jums bando pasakyti per angeliškuosius skaičius.

866

Angeliškasis skaičius 866 sako, kad jūs ruošiatės atsisveikinti su kažkuo materialiu jūsų gyvenime, pavyzdžiui, parduoti ką nors iš savo nekilnojamojo turto. Jeigu nesiruošiate nieko parduoti ir prarasti, tada tiesiog pakeiskite savo mintis ir nukreipkite jas kita linkme. Tačiau jeigu ketinate parduoti kažką materialaus, laikykite tai ženklu, kad jūsų noras išsipildys.

452

Angeliškasis skaičius 452 sako, kad sunkus darbas, kurį jūs atlikote, sukurs naujas galimybes ir pokyčius jūsų gyvenime, ir tai jums leis pasistūmėti į priekį savo dieviškajame gyvenimo kelyje ir sielos misijoje. Patikėkite, visi jūsų projektai bus sėkmingi, ir jūs pasieksite visus savo tikslus.

129

Angeliškasis skaičius 129 sako, kad jūsų angelai žadina jus jūsų dieviškajai dvasinei misijai. Atminkite, kad esate vienintelis, galintis atlikti savo gyvenimo vaidmenį ir pasiekti savo tikslus. Kasdien imkitės veiksmų, susijusių su jūsų dvasiniais poreikiais ir aistromis.

777

Angelai jums ploja! Dirbkite savo darbą ir žinokite, kad jūsų noras išsipildys. Tai ypatingai pozityvus ženklas, ir jūs galite tikėtis daugybės stebuklų savo gyvenime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.