Paprastas būdas, kaip išvalyti namuose prisikaupusią blogą energiją

Namai – vieta, kurioje kiekvienas turėtų jaustis saugiai, galėtų atsipalaiduoti. Tačiau, jei vos tik įžengę pro duris jaučiate, lyg namuose tvyrotų negera energija, jūs skaitote kaip tik tą straipsnį, kuris jums padės.

 Tereikia acto, druskos ir vandens.<br> Pixabay nuotr.
 Tereikia acto, druskos ir vandens.<br> Pixabay nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2018, 12:54 PM, atnaujinta Feb 28, 2018, 1:47 PM

Energijos plika akimi nepamatysite, tačiau ją galima pajusti, ji daro įtaką jūsų gerovei, sveikatai ir emocijoms.

Netinkama energija gali trikdyti jūsų fantaziją, kūrybiškumą, kenkti pasitikėjimui savimi, netgi turėti įtakos sapnams, savivertei ir sugebėjimams. Negatyvi energija namuose taip pat neigiamai veikia šeimos narių santykius, jūs jaučiatės įsitempę, patiriate stresą.

Ten, kur vyrauja nemaloni atmosfera, visuomet kažkur slėpsis ir gera energija, todėl yra labai svarbu kaip galima labiau sumažinti tos neigiamos energijos kiekį namuose, kad vėl galėtumėte džiaugtis ramybe ir būtumėte laimingi.

Tam, kad į gyvenimą susigrąžintumėte balansą, jums reikės tik acto, vandens ir druskos. Nors skamba kiek keistai, visa tai iš tiesų veikia. Druska, į orą paskleisdama neigiamus jonus, sukuria pozityvios energijos užsklandą.

Jei norite pataisyti sau nuotaiką bei suteikti sau papildomą energijos pliūpsnį, reikalingą svarbiems darbams nuveikti, galite išbandyti meditaciją ar kvapų terapiją.

Ką daryti?

Stikliniame dubenyje sumaišykite 1 stiklinę acto, 1 stiklinę tyro vandens ir 1 stiklinę rupios druskos. 24 valandoms dubenį pastatykite toje vietoje, kurioje praleidžiate daugiausia laiko. Druskai iškilus į paviršių, išplaukite dubenį ir vėl viską pakartokite iš pradžių.

Šį metodą kartoti siūloma tol, kol druska daugiau nebekils į dubens su vandeniu ir actu paviršių. Tai reikš, jog jūsų namuose nebeliko neigiamos energijos, jūs vėl galite mėgautis ramybe, nebesinervinti ir atsipalaiduoti.

Kartu pasikeis ne tik namuose esanti energija, bet ir jūsų nuotaika. Pokyčius pajus visa šeima, o jūsų namuose bus pilna juoko ir šilumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.