Pačios geriausios žmonos pagal Zodiako ženklą

Idealių žmonių nebūna, tačiau būna tokių, kurie jums idealiai tinka.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Pixabay nuotr.
 Pixabay nuotr.
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 Pixabay nuotr. 
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (13)

Lrytas.lt

May 16, 2018, 11:32 AM, atnaujinta May 3, 2019, 6:13 PM

Suprantama, kad kiekvienas vyras skirtingai įsivaizduoja savo moteriškumo etaloną.

Tačiau kai kurių Zodiako ženklų atstovės, daugelio vyrų nuomone, gali būti laikomos geresnėmis žmonomis už kitas.

Jūsų dėmesiui – Zodiako ženklų reitingas nuo blogiausių žmonų iki geriausių.

12 vieta. Žmona ponia – Skorpionas

Velniškai gundanti, fantastiškai gudri ir stulbinančiai graži moteris Skorpionas – pati baisiausia žmona. Vesti Skorpionę – tas pat, kaip savo noru parsiduoti į vergiją.

Žinoma, patarnauti tokiai prabangiai poniai yra „lygis“, bet yra vienas didelis „bet“: teks prisitaikyti prie jos audringo būdo ir kaprizingo charakterio. Iš karto perspėjame: ši ponia įnoringa ir paslaptinga.

Šlifuojant charakterius iššvaistysite begalę laiko ir jėgų. Būkite tikri: su ja jūs užgyvensite turtą, plikę ir neįgalumo pensiją. Ir viskas dėl to, kad Skorpiono gyvenimo principas – „dominuok, valdyk, žemink“.

11 vieta. Žmona aktorė – Žuvys

Vesti Žuvis – tarsi patekti į teatrą su vienu aktoriumi. Jūs jokiomis aplinkybėmis nesužinosite, ką ji galvoja, kuo vadovaujasi ir kaip leidžia savo laisvalaikį. O štai jums ji numačiusi daug užsiėmimų.

Pirmas ir pats svarbiausias – suprasti, ko gi mieloji nori, ir atnešti tai bet kokia kaina, numetant prie jos kojų kartu su gėlėmis. O tada jau visa kita – būk maitintojas, tu mano akmeninė siena, mano šeimininkas, mano ponas, aistringas meilužis, geriausias draugas, mylintis vyras.

Ir, patikėkite, tokią moterį reikia visada gundyti, stebinti, linksminti, skatinti, ginti. Jeigu ne, ji paprasčiausiai pasakys „fi“ ir gražiai išeis. Viskas dėl to, kad moteris Žuvys daro kur kas daugiau nei jūs: ji puošia santuoką – kiekvieną dieną, net suplukusi.

10 vieta. Žmona karalienė – Liūtas

Liūtė – pati tikriausia karalienė, ir santykis su tokia svarbia persona turi būti atitinkamas. Tokiai moteriai reikia nedelsiant parūpinti karališkus apartamentus.

Na, o tada, kaip priklauso, būti riteriu ir nuolat užkariauti savo karalienei naujas žemes, skleidžiant jos garbę po visą pasaulį. Užtat visos kitos moterys nublanksta Liūtės fone.

Ji – vienintelė ir nepakartojama žvaigždė, spindinti danguje ambicingam vyrui. Tai moterys motyvatorė, dėl kurios teks padaryti viską. Jeigu jūs norite mėgautis jos draugija, kito pasirinkimo paprasčiausiai nėra.

9 vieta. Žmona karys – Šaulys

Moteris Šaulys santuokoje – karinga draugė: su ja ir į ugnį, ir į vandenį. Ji atsistos jums už nugaros ir padavinės šovinius.

Taip, būtent šovinius, nes teks apšaudyti būrį gerbėjų, kurių net netrikdo jos atsisakymai ir žodžiai, kad ji jau seniai ištekėjusi. Na ir, žinoma, šovinių jums prireiks gynybai per šeimyninius ginčus. Įpykusi moteris Šaulys baisesnė už piktą mongolą.

Mūsų patarimas: pasiduokite be kovos. Nes po to jus vargu ar išgelbės net klaikus riksmas: „Brangioji, aš viską supratau, tu teisi, teisi tiktai tu!“

8 vieta. Pavojinga žmona – Dvyniai

Žmona Dvyniai artima mistinei būtybei – tokia ji paslaptinga ir mįslinga. Būna moterų, kurios vyrą padaro nugalėtoju, bet būna tokių, su kuriomis net alfa patinas tampa nevykėliu, ir būtent tokios yra moterys Dvyniai.

Jos mato vyrą kiaurai, net apsimetinėti neverta. Tokios damos žiūri į pačią gilumą. Ir ten, jūsų sielos gelmėse, jos maitina vidinius demonus.

Pačios Dvynių atstovės save laiko laimingomis žmonomis, bet štai pripažinti apie save baisią tiesą geba tik nedaugelis vyrų. Dažniausiai šalia moters Dvynių išgyvena tik šventasis. Kaip kitaip paaiškinti tokią drąsą?

7 vieta. Žmona varžovė – Avinas

Visi žino, kad būti su Avinu – tai lyg šokti ant ugnikalnio. Tai stipri moteris, ir visokius snarglius prašom į eilės galą. Jai reikalingas stiprus vyras, tikras karys, herojus, kuris sugebės kiekvieną dieną atlaikyti šeimos apokalipsę.

Audringas tokios moters būdas – pramoga ne mėgėjams. Kai tik Avinas randa sau gerą partiją, prasideda įdomiausia dalis: kova už išlikimą. Kova bus lygi, kovos stipriausi, ir niekas niekada nelaimės.

Tokia pora treniruos vidinę jėgą ir dvasios stiprybę iki begalybės. Jeigu esate pasirengę varžytis su moterimi, kuri niekada ir jokiomis aplinkybėmis nenusileis – pirmyn.

6 vieta. Žmona katytė – Svarstyklės

Moterys, gimusios po Svarstyklių ženklu – pačios žaviausios, nuoširdžiausios, švelniausios, bet visiškai neprisitaikiusios prie buities būtybės.

Bet, kita vertus, kokie namai, kuriuose nėra minkšto kačiuko? Vien pilkuma, vienatvė ir tuštuma. Moteris Svarstyklės visa savo esybe reikalauja glamonių, švelnumo, dėmesio, ir daugelis vyrų nuo to patys ima murkti kaip katinai.

Tiktai gracingą katytę visada nešioti ant rankų – kitaip ji tą pačią akimirką išeis. Ir nereikia klausinėti, kas nutiko, nes: „Oi, viskas baigta!“

5 vieta. Išmintinga žmona – Mergelė

Mergelė – išmintinga moteris. Labai išmintinga. Velniškai išmintinga. Kartais tai net gąsdina. Jai nieko nereikia aiškinti, ji viską žino iš anksto. Tokia moteris atleis viską, kas tai bebūtų, nes net ir tai ji jau seniai numatė, na ir, galiausiai, visi mes žmonės.

Mergelė visada palaikys, apkabins, padės protingu patarimu, parodys kelią. Ji ir mylima moteris, ir išmintinga teisėja, ir geriausias draugas viename asmenyje. Todėl vyrams, kurie į žmonas išsirinko Mergelę, draugai nereikalingi, ir kaip tik dėl šito jų gaila, nes Mergelėms dažnai „nuvažiuoja stogas“.

Ir čia mes matome, koks vargas būna dėl proto. Tokia moteris naudoja visą savo protą ir išpučia problemą iš nieko. Jai trūksta tik lentelės su užrašu „Atsargiai – smegenų šturmas“. Tiesa, po to Mergelė pripažįsta, kad buvo neteisi, ir net atsiprašo, bet to pasekmės vyrui pražūtingos.

4 vieta. Žmona motyvuotoja – Jautis

Moteris Jautis – amžinas variklis. Tai stabilumo ženklas, todėl tokios moterys dažniausiai išteka už chuliganų, nes joms patinka interesų kontrastas. Bet jausmai jausmais, o nemokamų pietų nebūna.

Moteriai Jaučiui norisi ir skaniai pavalgyti, ir suknelės, ir vilos, ir mašinos, ir salos. Jai visi turi pavydėti. Todėl chuliganas, atsitiktinai pakliuvęs į kibias Jaučio rankeles, greitai tampa pavyzdiniu šeimos vyru ir atimtinai išmoksta jos motyvuojančių technikų rinkinį.

Pjauna tokia žmona meistriškai, beje, kaip ir šantažuoja. Jos virtuoziška manipuliavimo maniera kiemo berniūkštį paverčia sėkmingu vyru iš didžiosios raidės. Jeigu tik vyrui pakanka proto jai neprieštarauti.

3 vieta. Principinga žmona – Ožiaragis

Tvirta ir ryžtinga moteris Ožiaragis žino savo laimės receptą. Jai tiesiog žinoma, ko ji nori iš gyvenimo, santuokos ir, atitinkamai, vyro. Ir ji neatsitrauks nuo savo tikslo.

Moteris Ožiaragis neištekės už bet ko dėl kažkokių kvailų jausmų ir klaidingų įsitikinimų, o ne. Tokia moteris įsitikinusi – kad santuoka būtų laiminga, prie jos reikia gerai padirbėti. Problema ta, kad ji sučiups jus geležinėmis žnyplėmis ir apdirbs iki priimtino idealo.

Ir tai negrįžtamas procesas – išeiti gyvam dar nepavyko nė vienam. Tačiau po jūsų atgimimo santuokoje įsivyraus taika ir harmonija, ir laiminga senatvė jums bus garantuota.

2 vieta. Amžinai jauna žmona – Vandenis

Laisvę mylinčios moterys Vandeniai, astrologų nuomone, puikios žmonos. Tokia žmona tarsi šalia, bet tuo pat metu jos tarsi ir nėra. Kas vyrui gali būti geriau? Niekas neįkyri, nepjauna, neknisa proto.

Tiesa, tokia moteris prisilaiko pagrindinio principo – ji nešvaisto laiko niekingai buičiai, todėl nelaukite, kad ji jums tvarkys ir gamins. Šeimos gyvenime turi būti vietos tik nevaržomoms linksmybėms.

Ši moteris – idealus visų vyriškų svajų personažas: amžinai jauna ir graži (net jeigu jai 80, ji ir toliau linksminasi, kaip studentė). Be to, žmonai Vandeniui rūpi tik jos pačios gyvenimas, o vyrui suteikiama visiška laisvė, ir niekada jos galvoje nebus vien tik jis.

1 vieta. Ideali žmona – Vėžys

Pirmąją vietą geriausių pasaulyje žmonų reitinge užima Vėžys. Dėl tokios damos teks pasijudinti, bet ji verta visų pastangų. Santuokoje ji pasireiškia visu savo gražumu.

Tai tikra šeimininkė, protinga ir gražuolė viename asmenyje. Namuose švara ir tvarka, šeimoje harmonija, vaikai išauklėti, vyras pamaitintas, sutuoktinio tėvai laimingi. Šeima jai – svarbiausias gyvenimo tikslas, todėl visapusiškai dėl jos stengsis.

Tačiau kas abejingai žiūrės į pareigas šeimai, žiauriai sumokės. Tokia diktatūra, jog kartais norisi gailėtis, kad nevedei kokios nors Liūtės, bet žmona neleidžia gailėtis.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų gegužės 16 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.