Zodiako ženklai, kurie labiausiai pavydi mylimųjų

Pavydas dažnai apsunkina santykius. Pavydžiam žmogui visai nesvarbu, ką jūs sakote ir kokius argumentus pateikiate, jis visada jūsų žodžius panaudos prieš jus. Pavydo atveju solistas yra vienas – tas, kuris pavydi.

 Jeigu pavydi, tai ne visada reiškia, kad myli, bet visada reiškia, kad bijo prarasti.<br> 123rf nuotr.
 Jeigu pavydi, tai ne visada reiškia, kad myli, bet visada reiškia, kad bijo prarasti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2018, 11:18 AM, atnaujinta May 27, 2018, 12:32 PM

Per pavydą mes bandome kontroliuoti savo artimus žmones, atriboti juos nuo mūsų požiūriu nepageidautino bendravimo. Jausdami baimę, kad mus pakeis į įdomesnį, protingesnį, gražesnį, nepastebime, kaip paverčiame mylimo žmogaus gyvenimą tikru košmaru. Jeigu pavydi, tai ne visada reiškia, kad myli, bet visada reiškia, kad bijo prarasti.

Pačiu pavydžiausiu Zodiako ženklu astrologai pripažįsta Skorpioną, tačiau nedaug atsilieka ir kai kurie kiti. Štai kaip pavydi skirtingi Zodiako ženklai.

Avinas

Avinai – energingi pavyduoliai. Jie nekaupia įtarimų, netempia paskui save apmąstymų maišo, o iš karto suverčia viską ant partnerio. Jeigu jau jie įtarė neištikimybę, neįtikinsi kitaip, ir veikia jie drastiškai: arba išeina patys, arba sunaikina priešininką, trečios galimybės nėra.

Laukti ko nors gero iš Avino pavydo neįmanoma, nes jis nepamirš, kaip jo mylimas žmogus pažiūrėjo į kitą, tegul ir penkias sekundes. Avino pavydas – ne koks vasarinis lietutis, o rimtas audringas įspėjimas su griausmais, žaibais ir uraganais, nešantis visišką sunaikinimą.

Jautis

Jaučiai pavydėdami kantrūs, gali įtarinėti metų metus, nieko nesakydami. Su intuicija, kuri neramiai drasko širdį, jie nedraugauja, jie tik teisins partnerį, tikėdami geriausiu, kol kakta neatsimuš į neištikimybės faktą. Keisti skambučiai, lūpų dažai ant apykaklės, dažnos komandiruotės ir kitokie įrodymai – jiems tai normali įvykių eiga. O jeigu partneris atšalo, čia jau galima ir pavyduliauti.

Jaučiai iš kailio neriasi, kad užslopintų savyje šį jausmą. Kol nėra svaraus pagrindo – nėra ir pavydo. O kai yra neištikimybė – jau nėra Jaučių. Šalia tokio žmogaus jie neužsibus.

Dvyniai

Dvyniai į pavydą žiūri kūrybiškai. Pradeda pavydėti dar iki santykių. Juos įkvepia galimybė pasiginčyti, įvelti į buvusius santykius savo išrinktąjį, pagrįsti neištikimybės faktą, užversti išvedžiojimais.

Santykiuose su Dvyniais reikia atsiminti vieną dalyką: jie puikūs fantazuotojai. Jeigu mestelės niekingą prielaidą pavydui ir jūs nepasiteisinsite, laukite atominės bombos sprogimo ir daug aukų.

Vėžys

Vėžiai nepavydi – Vėžiai kamuojasi kančiose. Tarp visų ženklų Vėžiai – patys emocingiausi, vien tik abejonė dėl neištikimybės jiems sukelia didžiulį skausmą. Suabejoję jie būna pasiruošę pasikeisti ir įtikti savo partneriui viskuo, apsupa meile, negaili dovanų ir dėmesio ženklų.

Tuo pat metu Vėžys, kuris kartą suabejojo, pradeda tolti nuo neištikimo išrinktojo, svetimėti ir atriboti savo vidinį pasaulį. O kai prielaidos pavydui dings, nenustebkite aptikę spragą santykiuose.

Liūtas

Liūtai, galima sakyti, nepavydi. Jų pasitikėjimas savimi ir narcicizmas neleidžia galvoti, kad būna už juos geresnių žmonių. Susidūrę su išdavyste Liūtai tuoj pat nusivilia partneriu. Jie nepakęs tokio požiūrio, juk atsisakyti Liūto gali tik jo nevertas žmogus.

Kai tik jūsų Liūtas ėmė pavydėti, jūs atsidūrėte ties katastrofa. Būtina reabilituotis, tai, kas įvyko, paverčiant nesusipratimu. Tuo jis patikės ir atleis.

Mergelė

Mergelės pametė pavydo geną ir taip jo ir nebesurado. Jos labai atsakingai žiūri į partnerio pasirinkimą. Antroji pusė, jų manymu, neturi suteikti pretekstų pavydui. Na, bet jei ir nutinka tokia situacija, Mergelės mąsto sveikai ir šaltakraujiškai. Po diskusijų su savimi eina pas partnerį su reikalavimais.

Kaip klostysis įvykiai, neįmanoma nuspėti: Mergelė gali paprašyti ir jai leisti būti neištikimai, užmiršti ją visiems laikams, gyventi pagal laisvus santykius ar apskritai gyventi visiems kartu. Bet visas pokalbis vyks prie arbatos puodelio, be isterijų ir rietynių, kol jūsų pačių neišves iš kantrybės šis pokalbis.

Svarstyklės

Svarstyklės negali apsispręsti, į kurią svarstyklių lėkštę dėti pavydą: viena vertus, jos mėgsta ir vertina laisvę, tiki partneriu, iš kitos – velniškai pavydi. Vidinė kova neleidžia joms ramiai gyventi.

Svarstyklių pavydas daugiausiai trukdo joms pačioms. Virš santykių pakimba grėsmė, griauna švelnius jausmus. Jeigu kada nors joms suteikėte pagrindą pavydui, o po to apie tai pamiršote, po keleto metų santykiai staiga gali nutrūkti, ir jūs nesuprasite, kodėl.

Skorpionas

Skorpionai – tikri pavydo genijai, kuria jį, kaip Leonardo da Vinci paveikslus. Jis turi milijonus atspalvių, netikėtų pasireiškimų, šimtus posūkių. Ir visa tai darant suvedinėjamos savo sąskaitos: jūs nusižengsite vieną kartą, Skorpionas atsimokės dešimteriopai, be keršto, tiesiog todėl, kad tai gražu.

Jeigu esate santykiuose su Skorpionu ir norite sukurti dramą, pakanka tik leisti jam suabejoti jūsų ištikimybe. Tokios jausmų ekspresijos jūs niekur nerasite.

Šaulys

Šauliai mėgsta įsižeisti pavydo pagrindu, bet ne tik ant partnerio, bet ant viso gyvenimo. Tačiau charakteris neleidžia jiems kaupti nuoskaudų, ir jie greitai viską pamiršta. Tuo metu užsiima kuo nors įdomiu, pasineria į savo pasaulį ar iš viso įsimyli ką nors kitą.

Privertėte Šaulį pavydėti – būkite pasirengę, kad jums teks bandyti jį vėl susigrąžinti ir iš naujo užkariauti. Ir dabar pavydėsite tiktai jūs.

Ožiaragis

Jei Ožiaragis pavydi – vadinasi, myli. Viskas paprasta: šio ženklo atstovai gali susitikinėti ir būti laimingi santykiuose jausdami vien tik simpatiją. Bet jei tik pasireiškė pavydas – vadinai, atėjo meilė.

Jie į tai reaguoja gana keistai: arba iš karto prie altoriaus, arba skyrybos. Bet kuriuo atveju Ožiaragiai labai sunkiai išgyvena pavydą, ir tik partneris gali padėti su juo susidoroti.

Vandenis

Vandeniai užsiėmę tik savimi, jiems nėra laiko pavydui. Jie, žinoma, pastebi tam tikrus keistus dalykus, bet nieko dėl to nesiima, kol jų asmeniniai interesai nenukenčia. Čia ir prasideda skandalai, intrigos, šnipinėjimai.

Šio Zodiako ženklo pavydas turi didžiulį pliusą: jį lengva nutraukti. Vandenis nori ir yra pasirengęs tikėti, kad esate ištikimi. Ir jis niekada nepavydi žmonių iš savo buvusių santykių. Jūs rizikuojate tapti buvusiu partneriu, jeigu suteiksite svarią priežastį.

Žuvys

Žuvims reikalingas pavydas. Jeigu yra toks nusiteikimas, nieko neįmanoma padaryti. Pavydo pasireiškimai įvairūs: arba romantiškas vakaras, arba skandalas. Ir Žuvys labai dažnai perlenkia lazdą, iki tokio laipsnio, kad partneris norėtų iškeliauti aplink pasaulį, kad tik būtų toliau nuo jų. Bet tai, žinoma, nepadės.

Jeigu pagrindas pavydui buvo, o nebuvo jokios reakcijos, nenusiminkite. Kantrybės: Žuvys sutvarkys visus savo reikalus ir tada iš pagrindų imsis jūsų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.