Laimingi butų numeriai – koks jūsiškis?

Paprastai kalbama, kad gyvenamosios vietos energetika priklauso nuo jos ankstesnių gyventojų ar apskritai nuo vietos, kur stovi namas. Tačiau buto numeris taip pat susijęs su tuo, kaip jame jausimės mes ir kiti gyventojai. Jis veikia buto gyventojų gyvenimą.

 Pačiais laimingiausiais butų numeriais laikomi tie, kurių numerologinis skaičius – 1, 2 ir 6.<br> 123rf nuotr.
 Pačiais laimingiausiais butų numeriais laikomi tie, kurių numerologinis skaičius – 1, 2 ir 6.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-12 16:37, atnaujinta 2019-06-04 14:34

Egzistuoja laimingi butų numeriai ir, priešingai, tie, kurie gali atnešti namiškiams diskomfortą, blogą nuotaiką ir įvairų negatyvą. Pačiais laimingiausiais butų numeriais laikomi tie, kurių numerologinis skaičius – 1, 2 ir 6.

Kaip sužinoti savo buto numerologinį skaičių? Tai gana paprasta. Jeigu numeris vienaženklis, tas skaičius ir atitiks buto numerį. Jeigu sudarytas iš dviejų ar daugiau ženklų – reikia sudėti visus skaitmenis tol, kol gausite vienaženklį skaičių.

Pavyzdžiui, jūsų buto numeris – 138. 138 = 1 + 3 + 8 = 12. 1 + 2 = 3. Taigi, buto numerio 138 numerologinis skaičius yra 3.

Apskaičiuokite savąjį ir sužinokite, ar jis neša jums laimę.

Skaičius 1

Planeta – Saulė. Toks butas savo šeimininkus apdovanoja kūrybine energija ir gyvenimo džiaugsmu. Jis leidžia žmogui pasirodyti išskirtiniu, pritraukti aplinkinių dėmesį. Šiame bute gerai bus dailininkams, poetams, rašytojams, žurnalistams.

Bute turi būti daug įvairių šviestuvų, o dominuojanti spalvų gama – oranžinė ir raudona. Tokių namų atmosfera – nerūpestinga ir atvira. Bet spindesys skirtas tik geriems žmonėms – blogi žmonės tokiuose namuose patirs tik nuostolius.

Skaičius 2

Planeta – Mėnulis. Intuicija ir stebėjimas. Butas palankus žmonėms, dirbantiems su mažais vaikais, maisto gamyba bei muzikantams. Pagrindinis tokio buto akcentas turi būti veidrodžiai, o pagrindinė spalva – švelni kreminė, su nedideliais smaragdinės žalios intarpais. Pasirūpinkite savo vonios kambario išvaizda – ji turi būti nepriekaištinga.

Skaičius 3

Planeta – Marsas. Valia, ryžtingumas, veiksmas! Šis butas – ne tinginiams. Jeigu būsite pasyvūs, sprendimai bus priimami už jus. Šiame bute teks visą laiką ką nors taisyti: vandentiekį, spynas, kėdes... Šeimininkai visada turi būti pasitempę ir nuolat judėti, kitaip energijos užsistovėjimas atneš ligas. Interjere turi būti daugiau raudonos spalvos. Aktyvesnės vietos – tualetas ir prieškambaris, pasirūpinkite jomis.

Skaičius 4

Planeta – Merkurijus. Kontaktai. Tokiame bute turi gyvuoti išskirtinis sąžiningumas – melas sugrįš bumerangu! Gyvenančius šiuose namuose dažnai traukia į keliones. Ruoškitės daug bendrauti, ir ne tik namuose, bet ir darbe: šis butas jums siūlo daug dispečerinio darbo.

Svarbiausia interjere – objektai, susiję su informacija: pradedant televizoriumi ir telefonu, baigiant nuotraukomis ant sienų ir įrėmintais hieroglifais. Na, o palankiausios spalvos bus žydra, pilka, o taip pat mėlynos ir geltonos derinys.

Skaičius 5

Planeta – Jupiteris. Plėtimasis. Čia viskas globalu: šio buto gyvenimas gali būti susijęs su politika, mokslu – viskas tarnauja žmonių apsijungimui dėl kokios nors idėjos. Šitiems namams tinka purpurinė spalva. O tikra puošmena taps bronziniai daiktai, ypač parvežti iš tolimų šalių. Neleiskite sau pykti, ir viskas jums bus gerai. Ir dar nepamirškite didelės bibliotekos!

Skaičius 6

Planeta – Venera. Poilsis, meilė ir komfortas. Tokio buto gyventojams labai pasisekė – net išeiti nesinori. Čia gyvena arba geri ir svetingi žmonės, arba aršūs skandalistai. Spalvos labai šiltos – gama nuo pieno iki rudos spalvos.

Šio buto interjere – labai minkštos sofos, apvalus stalas, kilimai, gėlės... Čia visko pilna. Paprastai tokiuose namuose mėgstami gyvūnai – katės, šunys. Čia gyvendami nesipykite – kaltas visuomet liks tas, kuris pradėjo ginčą.

Skaičius 7

Planeta – Saturnas. Tikri išbandymai! Tokio buto šeimininkai dažnai pakliūva į sunkias aplinkybes ir patiria įvairius apribojimus. Bet ne viskas taip blogai. Tokiame bute jums pavyks susikaupti, išmokti kokių nors profesionalių įgūdžių. Svarbiausia – dažniau analizuokite savo darbus ir poelgius, į naudą bus badavimas ir joga. Dominuojanti spalva – tamsiai mėlyna. Interjero dominuojančių akcentų nėra.

Skaičius 8

Planeta – Uranas. Tai astrologų ir aiškiaregių butas. Jeigu čia atsidurs koks nors pragmatikas ir materialistas, jis liks prie suskilusios geldos. Šiame bute jūs visada būsite apsupti draugų. Jo apipavidalinimui naudokite ryškias vaivorykštės spalvas, ir būtinai turi būti dangiškai žydra! Būkite atsargūs su elektros prietaisais ir laikykite langus švarius.

Skaičius 9

Planeta – Neptūnas. Gana sunkus butas. Gerai jame bus dvasininkams, muzikantams, jūrininkams ir ekstrasensams. Čia labai lengva įklimpti neišsipildžiusiose svajonėse ir įgyti daug žalingų įpročių. Šis butas lyg Bermudų trikampis – amžinai kažkur dingsta daiktai ir niekas nevyksta pagal sveiką protą.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų birželio 12 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.