Kaip užkariauti vyrą pagal Zodiako ženklą

Meilė – pati aukščiausia šio pasaulio vertybė, bet kartais moterims tenka siekti vyrų meilės ar ieškoti būdų juos sugundyti. Pagal tai, kokiam Zodiako ženklui priklauso vyras, galima sužinoti, kokie būdai tinkamiausi užkariauti jo širdį. Savo ruožtu, moterų Zodiako ženklai taip pat rodo jų sugebėjimus vilioti vyrus.

 Sužinokite, kokioms vilionėms pasiduoda skirtingų Zodiako ženklų vyrai.<br> 123rf nuotr.
 Sužinokite, kokioms vilionėms pasiduoda skirtingų Zodiako ženklų vyrai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2018, 12:59 PM, atnaujinta Jun 13, 2018, 1:13 PM

Šiame horoskope rasite dviejų rūšių informaciją – ir kuo meilėje pasižymi skirtingų Zodiako ženklų moterys, ir kokioms vilionėms pasiduoda skirtingų Zodiako ženklų vyrai.

Avinas

Jeigu gimėte po šiuo Zodiako ženklu, jums nebus sudėtinga sugundyti bet kurį vyrą. Tačiau yra keletas svarbių aspektų, kurių negalima ignoruoti. Kad taptumėte laimingesnės meilėje, svarbu suprasti, kad visi žmonės aplink jus nėra tokie kaip jūs. Vyras gali priešiškai reaguoti į jūsų nuomonę, todėl turite ruoštis bet kokiam rezultatui.

Vyro Avino širdį galės užkariauti bet kurio Zodiako ženklo moteris, bet teks paskui jį pabėgioti, jeigu jis nepakankamai jumis susidomėjęs. Nepaisant šio fakto, galima visiškai drąsiai teigti, kad šie vyrai, kai yra laisvi, yra gana prieinami, nes įsimyli labai lengvai. Jums reikia tik parodyti savo ketinimus, o jis visa kita padarys už jus.

Jautis

Jūsų gyvenimo klaidos padeda jums tapti išmintingesnei, bet jūs dažnai jas ignoruojate, todėl meilėje vis lipate ant to paties grėblio. Kad vyrai jus ne šiaip mylėtų, o liktų šalia ilgai, jums reikėtų įgyti tik paprastesnį charakterį. Esate flirto ir vyrų širdžių užkariavimo specialistė, bet jie pabėgs nuo jūsų, kai sužinos, kad dėmesį mylite labiau nei juos.

Vyrą Jautį suvystyti ne taip paprasta. Būtina turėti didelį potencialą proto ir grožio srityje. Jaučiai mėgsta gražias, efektingas moteris, tad nė viena neišvengs griežtos atrankos į širdies damos vaidmenį. Jeigu norite patekti į vyro Jaučio geidžiamiausių moterų sąrašą, teks padirbėti prie savo naujo įvaizdžio.

Dvyniai

Jūs esate iš tų damų, nuo kurių pabėgs bet kuris vyras, nes jūs labiau už viską pasaulyje vertinate savo laisvę. Tai neteisingas požiūris meilėje, nes būtina mokėti atiduoti save ir priimti meilę, o ne tik godžiai pasiimti visą dėmesį. Jūs turite viską, kad gautumėte bet kurį vyrą, bet neturite nieko, kad jį sulaikytumėte. Teks pakeisti savo charakterį, kas ne taip ir lengva jūsų atveju.

Vyrų Dvynių rekomenduojama siekti atsargiai, nes jie neįtikėtini vėjavaikiai. Jeigu jie pajus, kad tapo jums prioritetu, atsisės jums ant sprando ir nukabins kojas. Geriau kaip įmanoma ilgiau su jais išbūti įsimylėjimo būsenoje. Su jais reikia būti vėjavaikiškai, kad jie neatsipalaiduotų ir žinotų, kad susidėjo su anaiptol ne paprasta mergina.

Vėžys

Visoms damoms, gimusioms po Vėžio ženklu, reikalingas dosnus vyras, kuris padės sukurti šeimą arba taps artimu draugu, atrama. To reikia ne todėl, kad jūs neturtingos ar nesugebate pačios užsidirbti. To jums reikia tam, kad galėtumėte visiškai pasitikėti vyru. Bet kuris vyras jūsų tapti negalės, kol nesuteiksite šanso visiems, kas dosnūs ne tik materialiai, bet ir dvasiškai. Dar labiau vertinkite tuos, kurie jums atiduoda kai ką daugiau nei pinigai – laiką.

Jeigu ieškote, kaip sugundyti vyrą Vėžį, čia nėra jokių povandeninių akmenų ar super paslapčių. Reikia tik parodyti jam savo susižavėjimą. Ne visoms damoms lengva tą padaryti, ypač ugningoms Liūto, Šaulio ir Avino ženklų atstovėms. Pasistenkite padaryti taip, kad jis kuo greičiau suprastų, jog esate būtent ta, apie kurią jis svajojo. Atitikite jo lūkesčius, tada jis įsimylės iki išprotėjimo.

Liūtas

Liūtėms užvaldyti vyrą nesunku, tačiau nereikia bandyti keisti jį iš vidaus, kai gaunate jo širdį. Pradžioje jūs atiduodate visą save, o tada sakote jam, ką daryti. Dauguma jūsų patarimų geri, bet vyrai – ne plastilinas, iš kurio galima lipdyti bet ką. Sukurti rimtus santykius su jumis tiesiog neįmanoma, kai jūs pradedate vyrus visiškai keisti pagal save, o po to stebitės, kad viskas ne taip, kaip buvo anksčiau.

Vyrai Liūtai – tie, kurie nori būti pagrindiniai ir patys svarbiausi jūsų gyvenime. Jie kantrūs ir moka asistuoti, todėl šalia jų reikia būti tiesiog silpnomis mergaitėmis, o ne stipriomis ir kovingomis damomis. Ne, jie jūsų nebijos, tiesiog jiems nesinori konkurencijos. Pats faktas, kad moteris gali juos valdyti, Liūtus varo į įsiūtį. Šiek tiek susižavėjimo, komplimentų, ir viskas pavyks.

Mergelė

Moterys, gimusios po šiuo ženklu, labai įnoringos. Pritraukti į savo gyvenimą, ko trokštate, jums nesunku, bet, kai kalbama apie meilę, jūs galvoje susikuriate kažkokį vaizdą, o po to ieškote ne idealaus kandidato, o renkatės vyrą tarsi pagal šabloną. Jums reikia atsitraukti nuo idealų, išmokti duoti šansą bet kuriam, kuris atkreipė į jus dėmesį, nes vyrai jus laiko sau pakankamomis ir vienomis iš neprieinamiausių moterų.

Vyrai Mergelės – abejonių ir nuolatinių išgyvenimų tvirtovė, todėl ilgalaikiams santykiams tokie vyrai renkasi moteris, kurios jų gyvenimą padarytų kaip galima ramesnį, malonesnį. Jeigu jūs kaprizinatės – jis susiras kitą. Jam reikalinga tokia, kuri leis jam ramiai miegoti. Pageidautina, kad jūsų pomėgiai sutaptų. Universalus patarimas – suteikite tokiems vyrams pagrindą jumis pasitikėti ir nesirenkite vulgariai, neflirtuokite su kitais.

Svarstyklės

Svarstyklėms geriausia būti savimi, nebandyti ką nors mėgdžioti. Jeigu norite, kad meilėje jums viskas būtų puiku, reikia būti paprastesnėms, sąžiningesnėms su bet kurių Zodiako ženklų vyrais. Laimės paslaptis jums – sąžiningumas ir atvirumas. Visumoje su jūsų išvaizda tai sukurs bombos sprogimo efektą. Meilė – tai, dėl ko jūs gimėte, todėl neverta priimti jos kaip savaime suprantamo dalyko. Pasipūtimas ir egoizmas atstumia.

Vyrai Svarstyklės santūrūs ir kartais net niūrūs, todėl reikia mokėti paspausti reikiamus svertus, kad juose pažadintumėte tikrą aistrą. Kreipkitės pagalbos į jų hobį. Jeigu pamėgsite tai, ką ir vyras Svarstyklės, jis pradės jus vertinti ir įsimylės iki išprotėjimo. Tai unikalūs vyrai, kuriems beveik nesvarbu, koks jūsų krūtinės dydis ir kiek jūs sveriate. Tai nereiškia, kad nereikia rūpintis savimi, nes Svarstyklės nemėgsta nevalyvų žmonių.

Skorpionas

Damos Skorpionės gali būti ypatingai ekscentriškos moteriškos giminės atstovės. Jūs ir pačios žinote, kaip mėgstate pažaisti vyrų jausmais. Net jeigu jūs valdote save, kartais jums pavyksta padaryti kažką tokio, kas tiesiog nesisieja su normaliu žmogaus elgesiu. Kad užkariautumėte vyrą, reikia tik būti su juo sąžiningai. Grožio ir žavesio turite daugiau nei pakankamai. Savybė, kuri kliudo jums siekti sėkmės ir laimingos meilės – abejingumas vyrų jausmams.

Vyrai Skorpionai – gana malonus žmonių tipas. Tai šeimos žmonės, kurie nenori būti neištikimi savo žmonoms, nenori jų skaudinti. Jeigu mergina nori gauti idealų šeimos vyrą Skorpiono asmenyje, jai prireiks gebėjimo ir mokėjimo kalbėti su vyru visą naktį iki paryčių. Jeigu išmoksite leisti naktį taip, bet kuris kitas būdas jums atsivers automatiškai.

Šaulys

Moterims Šauliams nereikia stiprinti savo patrauklumo vyrų akyse, nes joms jo ir taip galima tik pavydėti. Vienintelė problema ta, kad kartais jūs galite būti šiurkštokos ir pernelyg tiesmukos, o tai atbaido daugelį vyrų. Jūs nesate pernelyg nepasiekiama, bet visa savo išore tai demonstruojate, ir tai kartais nebūna jums naudinga. Parodykite patikusiam vyrui, kad nesate neįveikiama tvirtovė, kad jis būtų ramus.

Vyrai Šauliai yra gana keisti padarai. Bet tai netrukdo, priešingai, net prideda jiems charizmos. Suprasti juos labai sudėtinga, tad šio Ugnies ženklo gundymo procese bet kuriai damai geriausia tiesiog būti savimi. Bet kokį nenuoširdumą šie vyrai pajus per kilometrą, todėl apgauti jų nepavyks iš principo. Norite laimėti jo širdį? Tada teks parodyti, kad esate pasirengusi eksperimentuoti ir nemąstote stereotipais.

Ožiaragis

Moterims Ožiaragiams reikia liautis nuodyti gyvenimą aplinkiniams sunkiais savo gyvenimo momentais. Vyrai jaučia jūsų negatyvą ir susikaupusį įtūžį, kuris neretai atstumia. Būtina išmokti išeiti iš nuolatinės įtampos būsenos. Jeigu atsipalaiduosite, būsite viena iš maloniausių ir labiausiai gundančių merginų. Meilė ir darbai nesuderinami. Jeigu norite būti sėkminga tarp vyrų, teks atsisakyti daugelio dalykų, kurie atima jūsų laiką ir gadina nuotaiką.

Vyrai Ožiaragiai bus jūsų, jeigu mokėsite padaryti taip, kad jie jumis pasitikėtų. Ožiaragiai vertina moterų sąžiningumą ir nuolankumą, todėl egoistiškos damos iš karto atkrenta. Jeigu jūsų gyvenimo horizonte pasirodė malonus vyriškis, kurio ženklas Ožiaragis, jums teks priimti jo žaidimo taisykles, kitaip jis prisivers su jumis nesusidėti.

Vandenis

Kai moterys Vandeniai įsimyli, jų gyvenime ateina juoda juosta, nes šis Zodiako ženklas sukurtas tam, kad draugautų ir būtų partneriškuose santykiuose. Santykių su vyrais problemos jums kyla tik dėl jūsų kaltės, bet kartais jūs tiesiog nieko negalite su savimi padaryti. Sprendimas paprastas – jums būtina ieškoti tokių vyrų, kurie net įsimylėję geba išlaikyti ramybę ir nesiveržti daryti vaikų, atsisakydami gyvenimo malonumų.

Jeigu staiga pajutote simpatiją vyrui Vandeniui, pasistenkite nevaidinti dramų ir nekelti scenų. Galima apsiriboti vien paprasta draugyste. Jis pats supras, ko jums iš jo reikia. Jeigu įsimylėjote Vandenį, išmokite draugauti, suprasti šį vyrą ir laikytis jo taisyklių, niekada ir jokiomis aplinkybėmis nepažeidžiant jo komforto zonų. Taip jūs pavergsite jo širdį.

Žuvys

Žuvys sėkmę meilėje patirs tik galutinai išsiskyrusios su buvusiu vyru. Reikia nutraukti energetinį ryšį, visiškai atsiriboti nuo buvusios meilės. Jeigu to nepadarysite, bus labai sunku prisišaukti naują meilę. Jus traukia išsaugoti draugystę net pačioje negatyviausioje situacijoje. Tai neteisinga, juk jūs labai stipriai prisirišate prie buvusių vyrų. Šiek tiek lengvumo – tik į naudą.

Vyrus Žuvis užkariauti bet kuriai damai padės tik seksualumas ir fizinis grožis. Intelektu taip pat galima laimėti, bet tai kiek sunkiau, nes teks surasti optimalius pomėgius, kad vyras atkreiptų į jus dėmesį. Vyrus Žuvis apskritai labai sunku suprasti, bet su teisingu požiūriu jie gali tapti idealiais šeimos žmonėmis ir puikiais meilužiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.