Tiesa į akis: kokia jūs moteris pagal Zodiako ženklą

Kiekvienas Zodiako ženklas atitinka tam tikrą psichologinį tipažą. Daugelis tai suvokia ir kartais netgi sako: „Gimiau po Liūto ženklu, bet turiu ir Mergelės bruožų“. Šis horoskopas – labai taikliai apibūdinantis moters psichologinio tipažo esmę pagal Zodiako ženklą.

 Kiekvienas Zodiako ženklas atitinka tam tikrą psichologinį tipažą.<br> 123rf nuotr.
 Kiekvienas Zodiako ženklas atitinka tam tikrą psichologinį tipažą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2018, 1:11 PM, atnaujinta Jun 7, 2019, 5:04 PM

Avinas: moteris uraganas

Tai laisvos, nepastovios ir nenuspėjamos asmenybės. Moterys uraganai akimirksniu atkreipia į save dėmesį, tarsi įtraukdamos į savo sūkurį. Iš anksto nuspėti susidūrimo su tokiu viesulu pasekmes praktiškai neįmanoma. Saugiai bendrauti su tokia moterimi gali tik tas vyras, kuris nebijo rizikuoti.

Jautis: moteris lagaminas

Jos niekada nieko neišmeta, nes jų religija – kaupimas. Moterys lagaminai eina per gyvenimą su devizu „kada nors pravers“. Geriausia pramoga joms – apsipirkinėjimas savaitgaliais. O dar šio psichologinio tipo moterys mėgsta kolekcionuoti savo gerbėjus.

Dvyniai: moteris kaleidoskopas

Jos neįtikėtinai harmoningos ir ryškios, bet, deja, anaiptol ne visi sugeba iš karto tai pamatyti. Su tokiomis gražuolėmis visada jautiesi tarsi per vaikišką gimtadienį. Jų šeiminis gyvenimas – triukšmingas ir chaotiškas, bet šventiškas.

Vėžys: moteris lietus

Jos gali lengvai apsiverkti dėl bet kokios nereikšmingos priežasties, tačiau praktiškai niekada nekelia isterijų. Lietaus moterys – pačios tikriausios romantikės ir svajotojos. Ir jos labai laukia ko nors, kas galėtų būti jų saule.

Liūtas: moteris brangenybė

Jos visada žino savo vertę. Jų spindesys ir žėrėjimas akina. Kartais tokios moterys gali pasirodyti pernelyg išpuikusios, bet jos daug reikalauja ne tik iš aplinkinių, bet ir iš savęs. Jas kategoriškai draudžiama slėpti tarp keturių sienų – namuose jos blunka ir tampa panašios į paprastą bižuteriją.

Mergelė: moteris tvarkaraštis

Pas jas viskas užrašyta, surašyta ir sudėliota į lentynėles griežta tvarka. Jos nepripažįsta išimčių iš taisyklių ir blogai jaučiasi nenumatytose situacijose. Šios moterys ištikimos, patikimos ir tiesiog sukurtos santuokai. Neverta išduoti jų pasitikėjimo.

Svarstyklės: moteris lyguma

Jos taikios ir ramios, kaip Prancūzijos levandų laukai. Šalia jų galima lengvai atsipalaiduoti, pamiršus apie kasdienes problemas. Šios moterys pasirengusios priimti artimuosius tokius, kokie jie yra, su visomis keistenybėmis ir trūkumais. Dauguma vyrų mano, kad jų žmonos lygumos – tikras prizas už pavyzdingą elgesį.

Skorpionas: moteris košmaras

Jos panašios į gotikinių paveikslų personažus. Jose yra kažkas nuo pradžių bauginančio, bet būtent tame ir slypi jų magnetinė trauka. Santykiai su moterimi košmaru – kaip žiauriai įdomioje pasakoje. Siaubingai baisu, bet labai norisi išklausyti istoriją iki galo.

Šaulys: moteris kinžalas

Jos tvirtos ir aštrios, kaip kalniečių durklas. Neįtikėtinai sąžiningos, tiesmukos, kandžios ir ironiškos – moterys kinžalai tinka tik tiems, kurie neieško žodžio kišenėje. Šalia jų išgyvens tik tie vyrai, kurių negąsdina tiesa. Ir apskritai niekas negąsdina.

Ožiaragis: moteris kalnas

Dėl šių gražuolių meilės ir palankumo reikia ilgai ir atkakliai kovoti. Kad užliptų į kalno viršūnę, vyrui prireiks didžiulių pastangų, tačiau jeigu kuriam nors tai pavyks, skrydžio jausmas garantuotas. Moterys kalnai geba parodyti pasaulį iš paukščio skrydžio aukščio. Svarbiausia, kad jums neapsisuktų galva.

Vandenis: moteris švyturys

Su jomis galima eiti į žvalgybą. Joms nieko nėra neįmanomo. Joms bet kurią akimirką galima paskambinti tiesiog pasikalbėti ar paprašyti pagalbos. Jos kaip švyturio šviesa – dosnios, geranoriškos ir nieko nereikalauja mainais. Apie tokią gyvenimo palydovę galima tik svajoti.

Žuvys: moteris orchidėja

Šių gražuolių trapume ir pažeidžiamume yra ypatingas grožis ir patrauklumas. Jomis nuolat reikia rūpintis, saugant nuo gyvenimo sukrėtimų. Moteris orchidėja – tikra dovana kūnu ir dvasia stipriems vyrams.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų birželio 15 dieną.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.