Kurį mėnesį įvyko jūsų vestuvės? Štai kas laukia jūsų poros

Pasirodo, šeiminių santykių eiga tiesiogiai susijusi su Saulės padėtimi tuo laiku, kai buvo sudaryta santuoka. Pagal savo vestuvių datą galite sužinoti, kokio Zodiako ženklo esate globojami ir kaip klostysis jūsų poros santykiai.

 Pagal savo vestuvių datą galite sužinoti, kokio Zodiako ženklo esate globojami ir kaip klostysis jūsų poros santykiai.<br> 123rf nuotr.
 Pagal savo vestuvių datą galite sužinoti, kokio Zodiako ženklo esate globojami ir kaip klostysis jūsų poros santykiai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2018, 6:33 PM, atnaujinta Jun 7, 2019, 5:08 PM

Jeigu dar nesate susituokę, šis horoskopas gali padėti apsispręsti renkantis vestuvių datą. O jeigu vestuvės jau įvykusios, tai padės suprasti, kokia kryptimi toliau vystyti santykius.

Vestuvės po Avino ženklu (03 21-04 20)

Iki vestuvių: jūsų pažintis vystėsi taip staigiai, kad net atsipeikėti nespėjote, kaip tapote jaunikiu ir nuotaka.

Po vestuvių: jūsų poros energetika gana stipri ir impulsyvi, todėl kartais jūsų santuoka primins mūšio lauką.

Intymus gyvenimas: aistringos naktys ir jokių tabu – jums tikrai bus ką atsiminti senatvėje.

Galimos problemos: įkvėpti vienas kito kartais jūs galite elgtis pernelyg tiesmukai ir net netaktiškai. Tai labai erzina, provokuoja abiejų partnerių agresiją. Jums sunku rasti kompromisą, nes kiekvienas tempia antklodę į save.

Patarimas: išmokite spręsti problemas draugiškai, derybų sėkmę užtvirtindami lovoje – štai ten jūs galite drąsiai leistis į mūšį.

Vestuvės po Jaučio ženklu (04 21-05 20)

Iki vestuvių: jūsų pažintis perauga į rimtus stabilius santykius gana lėtai. Jūs labai dėmesingi vienas kitam. Nuo pat santykių pradžios jūs stengiatės pažinti visas stipriąsias ir silpnąsias partnerio puses, o taip pat įvertinti jo materialinę padėtį.

Po vestuvių: santykiai jūsų santuokoje labai jautrūs ir jaudinantys. Oro pilių nebuvimas visai nedaro jų nuobodžių ir rutiniškų. Jūs abu siekiate ramybės ir komforto.

Intymus gyvenimas: jūsų miegamajame karaliauja aistra, švelnumas ir nuoširdus siekimas įtikti partneriui.

Galimos problemos: tik nugalėję abipusį neryžtingumą jūs išmoksite iš tiesų mėgautis gyvenimu po vienu stogu.

Patarimas: įrodykite partneriui savo patikimumą ne tik žodžiais, bet ir darbais.

Vestuvės po Dvynių ženklu (05 21-06 20)

Iki vestuvių: jūsų pažintis prasidėjo nuo juokingos frazės ar apsikeitimo šypsenomis. Per trumpą laiką jūs spėjote apkalbėti daugybę rimtų temų. Kai jūs kartu, laikas bėga nepastebimai.

Po vestuvių: lengvumas ir vėjavaikiškumas – štai kas skiria jūsų santuoką nuo kitų. Bet jūsų bendravimas visai ne paviršutiniškas, iš tikrųjų jūs giliai suprantate vienas kitą.

Intymus gyvenimas: ilgos preliudijos tikrai ne jums. Tačiau abu mėgstate daug eksperimentuoti.

Galimos problemos: meilės iš pirmo žvilgsnio iliuzija tokioje santuokoje labai greitai praeina, o romantika laipsniškai išnyksta, palikdama tik malonius prisiminimus.

Patarimas: jeigu jus domina santuoka visam gyvenimui, tapkite visų pirma vienas kitam geriausiais draugais, ir tik po to aistringais meilužiais. Gerai, jeigu padėsite vienas kitam darbe arba rasite bendrų pomėgių.

Vestuvės po Vėžio ženklu (06 21-07 22)

Iki vestuvių: vos spėjote susipažinti, ir iš karto pasijutote giminingomis sielomis. Jūs abu svajojate pasitikti senatvę užsiklojus pledu prie židinio.

Po vestuvių: trauka tarp jūsų tokia neįtikėtina, kad kartais jūs net skaitote vienas kito mintis. Ką gi, jums labai pasisekė, nes jūs išties sutikote tą vienintelį žmogų.

Intymus gyvenimas: jūs ne tik jaučiate visus vienas kito norus, bet ir stengiatės juos patenkinti. Toks jautrumas partneriui jūsų naktis daro nepamirštamas.

Galimos problemos: jūsų santykiai dar iki vestuvių vystėsi kaip susituokusios poros. Kartais toks skonių ir požiūrių sutapimas atrodo gana bauginantis.

Patarimas: meskite visas savo abejones ir baimes. Liaukitės ieškoti problemų savo idealiuose santykiuose.

Vestuvės po Liūto ženklu (07 23-08 22)

Iki vestuvių: tarp jūsų – pats tikriausias galvą susukantis romanas. Jūs nė trupučio neabejojate, kad sutikote savo svajonių žmogų.

Po vestuvių: jūsų santykiai ne tik romantiški, bet ir su intelektualiu atspalviu. Jūsų pora išsiskiria tikru atsidavimu vienas kitam ir giliu atvirumu.

Intymus gyvenimas: jūsų miegamajame karaliauja aistra, o partneriai drąsiai išsako vienas kitam savo troškimus.

Galimos problemos: jums labai svarbu neužsižaisti „meilę“. Tikrus nuoširdžius jausmus reikia užtvirtinti vaiko atsiradimu.

Patarimas: kad nenuviltumėte partnerio, pasistenkite neprimesti jam savo valios.

Vestuvės po Mergelės ženklu (08 23-09 22)

Iki vestuvių: šalia partnerio jaučiatės ypatingai saugūs. Santykiuose jums abiem svarbiausia – stabilumas ir užtikrintumas dėl rytojaus.

Po vestuvių: jūsų pora turi puikią galimybę sukurti pavyzdinę-parodomąją šeimą. Santuokoje jūs neskrajojate padebesiais, o tvirtai stovite ant žemės. Jūs abu labai ištikimi ir atsidavę, todėl jūsų porai negresia pavydo scenos su indų daužymu.

Intymus gyvenimas: aistra jūsų porai anaiptol ne svarbiausias dalykas, jūs suvokiate seksą kaip santuokinę pareigą.

Galimos problemos: jeigu nesiliausite su menkiausiomis smulkmenomis pasakoti partneriui apie kiekvieną nugyventos dienos minutę, jūsų santykiai rizikuoja labai greitai tapti nuobodūs.

Patarimas: venkite pernelyg didelio nuobodyliškumo ir nuolatinių priekabių.

Vestuvės po Svarstyklių ženklu (09 23-10 22)

Iki vestuvių: jūs patikote vienas kitam tuo, kad jūsų skoniai praktiškai sutampa. Jūsų santykiuose viskas grįsta lygybe.

Po vestuvių: jūsų pora visada siekia būti aukštumoje. Jūs gana dažnai lankysitės aukštuomenės renginiuose. Taip pat jūs abu labai domitės kitais žmonėmis, tiesa, ne visada iš nuoširdžių paskatų.

Intymus gyvenimas: jūsų santykiai jausmingi ir emocingi. Jūs dažnai sakote partneriui komplimentus, todėl jis nuolat stengiasi jus nustebinti.

Galimos problemos: jeigu abu neišmoksite priimti kompromisus, jūsų laukia gana daug nelengvų situacijų.

Patarimas: demonstruokite taktą ir nekelkite skandalų. Pasistenkite išsaugoti poros įvaizdį bet kokiomis aplinkybėmis.

Vestuvės po Skorpiono ženklu (10 23-11 21)

Iki vestuvių: jūs kaip magnetas traukiate vienas kitą. Jūsų santykius gaubia paslaptingumo aureolė, jie įkaitę iki maksimumo.

Po vestuvių: kiekvieną dieną jūsų poros laukia vis naujas nuotykis. Jūs tarsi vaidinate spektaklį dviem. Ir šiame pasirodyme yra visko: švelnumo, liepsnojančios aistros ir beprotiško pavydo.

Intymus gyvenimas: tarp jūsų – beprotiška aistra be jokių ribų ir draudimų. Meilė jums yra tarsi tam tikras mistiškas ritualas, kurį reikia atlikti kasdien.

Galimos problemos: anksčiau ar vėliau tokie audringi santykiai santuokoje ims jus varginti, ir jums norėsis iš jų išsivaduoti.

Patarimas: jeigu norite, kad jūsų santuoka tęstųsi amžinai, apsišarvuokite kantrybe. Būkite pasirengę, kad partneris duos jums viską, ką įmanoma, tik ne ramybę ir komfortą.

Vestuvės po Šaulio ženklu (11 22-12 21)

Iki vestuvių: jūsų pažintis greit peraugo į malonų romaną. Jūs abu iš santykių gaunate didelį malonumą.

Po vestuvių: jūs abu ir toliau keliaujate, plečiate akiratį, mokotės ir mokote. Taip ir bus visada!

Intymus gyvenimas: kaskart lovoje jūs sugalvojate ką nors nauja. O svarbiausi jūsų meilės paslapčių atributai yra aromatinės žvakės ir rožių žiedlapiai, išbarstyti po visą miegamąjį.

Galimos problemos: labai svarbu nuo pat pradžių apibrėžti laisvės ribas, kurias nustatysite vienas kitam. Jūsų idealią sąjungą gali sugriauti meilės trikampis.

Patarimas: renkite bendras šventes, eikite į svečius ir kaip galima dažniau keliaukite. Tik ryškus ir turiningas gyvenimas leis jūsų santuokai būti ilgai ir laimingai.

Vestuvės po Ožiaragio ženklu (12 22-01 20)

Iki vestuvių: jūs ilgai tyrinėjote vienas kitą, prieš pasiryždami santuokai, nes nematote neįpareigojančio flirto prasmės.

Po vestuvių: jūs abu puikiai žinote, ko norite iš gyvenimo ir iš partnerio. Kadangi klausimai, liečiantys jūsų bendrą ateitį, buvo aptarti iš anksto, santuokoje jūs atsiskleidžiate vienas prieš kitą, liaujatės būti asketais ir net ryžtatės ekstravagantiškiems poelgiams.

Intymus gyvenimas: jūsų naktys persmelktos švelnumo ir nuoširdaus rūpesčio partneriu.

Galimos problemos: tik užtikrintumas dėl santykių visu šimtu procentų leis jūsų sąjungai trukti amžinai. Niekada neapgaukite savo partnerio.

Patarimas: neišduokite vienas kito interesų. Visada laikykitės numatyto kurso.

Vestuvės po Vandenio ženklu (01 21-02 19)

Iki vestuvių: jūsų romanas užsimezgė netikėtai ir originaliai. Jūs abu mylite laisvę ir esate nepriklausomi, ir tai stipriai suvienijo jūsų porą. Bet prieš eidami prie altoriaus pabandykite tiesiog pagyventi kartu.

Po vestuvių: draugystė jūsų santuokoje yra pirmoje vietoje. Jūs nuolat ilsitės draugų kompanijoje, kartu svajojate apie ateitį, o taip pat visur atrandate ypatingus simbolius ir ženklus.

Intymus gyvenimas: dauguma jūsų idėjų taip ir lieka nerealizuotos dėl jūsų susikaustymo. Pasistenkite lovoje atsikratyti draudimų.

Galimos problemos: jūs abu linkę idealizuoti vienas kitą, todėl dažnai tenka nertis iš kailio, kad nenuviltumėte partnerio.

Patarimas: būkite dėmesingi vienas kito idėjoms.

Vestuvės po Žuvų ženklu (02 20-03 20)

Iki vestuvių: kažkada seniai jūs susikūrėte idealaus partnerio įvaizdį. Su šiuo iliuziniu idealu jūs ir susitikinėjate. Pasistenkite nenusivilti savo jausmais.

Po vestuvių: jūs suprantate vienas kitą iš pusės žodžio ir dėmesingai rūpinatės partneriu. Jeigu jis padarė netinkamą žingsnį, visada duodate jam antrą šansą ištaisyti klaidas.

Intymus gyvenimas: jokiu atveju nekritikuokite vienas kito intymiais klausimais. Jums abiem patinka ilgos glamonės ir švelnūs bučiniai.

Galimos problemos: jūsų santuoka – viena didelė iliuzija. Jeigu patinka kentėti – jūs ir kentėsite, jeigu panorėsite mylėti amžinai – taip ir bus.

Patarimas: periodiškai pabūkite vieni, kad spėtumėte pasiilgti partnerio.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų birželio 17 dieną.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Taking Regional Leadership in Green Finance