Geriausia meilužė pagal Zodiako ženklą

Ar norite sužinoti, kurio Zodiako ženklo atstovės lovoje yra neprilygstamos? Jūsų dėmesiui – visų ženklų reitingas nuo blogiausių meilužių iki pačių geriausių.

 Jūsų dėmesiui – visų ženklų reitingas nuo blogiausių meilužių iki pačių geriausių.<br> 123rf nuotr.
 Jūsų dėmesiui – visų ženklų reitingas nuo blogiausių meilužių iki pačių geriausių.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 24, 2018, 10:59 PM, atnaujinta Jun 24, 2018, 11:00 PM

12 vieta – Žuvys

Netikėtas posūkis! Garbingą paskutiniąją vietą užima Žuvys, kurioms, regis, reikėtų skirti pirmąją: visame Zodiake nėra kito ženklo, kuris mokėtų taip atsiduoti jusliniams malonumams. Ir būtent ši savybė padaro Žuvims meškos paslaugą. Tiksliau, ne Žuvims, o jų meilužiams. Kurie pirmiausiai turi pasirūpinti Žuvų idealia nuotaika. O kad nuotaika būtų ideali, Žuvims reikalingas ilgas švelnumo kupinas pasimatymas, rožių žiedlapiai ant šilkinės paklodės ir atletiško sudėjimo mėlynakis brunetas kaip partneris. Ir taip pat jis tegul būna puikus meilužis, ir tegul kvepia kaip elfas – šviežia ryto rasa ir nektaru. Tada, galbūt, Žuvys parodys jam aukštą klasę. Jeigu nuspręs, kad įsimylėjo. Jeigu ne – tegul daro viską pats ir būna iki grabo lentos dėkingas už galimybę prisiliesti prie dieviško Žuvų kūno.

11 vieta – Mergelė

Užsiimant seksu su Mergele egzistuoja dvi taisyklės. Pirmoji: Mergelę lengviau nužudyti, nei patenkinti. Antroji: jeigu Mergelė nepatenkinta, ji privers partnerį užsiimti su ja seksu tol, kol nepasieks kulminacijos. Ir džiaugtis čia visai nėra dėl ko. Nes partneriui, kuris nesiekia jos aukšto lygio, Mergelė niekada neduos antro šanso. Viskas, traukinys išvažiavo. Todėl seksas bus ne toks, apie kokį pagalvojote, o smegenų.

10 vieta – Ožiaragis

Ožiaragiai, daugelio manymu, seksui apskritai abejingi. Ožiaragio atstovė apie meilės malonumus net į darbų planavimo kalendorių parašo: „19.00 – vakarienė. 20.00 – namų ruoša. 22.00 – seksas“. Kaip tai įmanoma? Iš tiesų Ožiaragė orientuojasi vien tik į savo norus ir dėl partnerio neperžengs per save. Tačiau ji puikiai save pažįsta ir žino, ko būtent ir kada būtent nori. Tad jeigu jos kalendoriuje parašyta „seksas“, reikia duoti jai tą seksą. Nes jeigu moteris Ožiaragis blogos nuotaikos – tai lyg gaisras. O jeigu nėra parašyta „seksas“ – tai ir nelįskite su savo meilybėmis. Ožiaragė už tokį dalyką gali ir ragus į darbą paleisti. Rimtai.

9 vieta – Vėžys

Seksą su Vėžiu galima apibūdinti trimis žodžiais: ilgai, brangiai, puikiai. Ilgai – ta prasme, kad Vėžiai iš tiesų mėgsta ilgą ir švelnų seksą, bet pradžioje teks ilgai to siekti. Šiame etape atkrenta nekantrieji. Brangiai – todėl, kad seksas su Vėžiu brangiai kainuoja, ir teks susimokėti. Pinigais ir dovanomis Vėžys neima, tik ranka ir širdimi. Šiame etape atkrenta tie, kurie bijo prarasti laisvę. Na, o didvyriams, kurie atlaikė šiuos išbandymus, atitenka puikus seksas. Galbūt. Kartais. Jeigu Vėžiui bus nuotaika. Jeigu ne – teks grįžti į pradinę poziciją: pradžioje ilgai ilgai, po to brangiai...

8 vieta – Jautis

Jeigu nori sugadinti seksą su Jaučio atstove – pradėk demonstruoti jaunatvišką žaismingumą, nesuvaldomą aistrą ar pasiūlyk jai pasirinkti akrobatinius etiudus. Ir galėsi keliauti toli toli (ne, visai ne ten, kur norėjai pakliūti). Jaučiai nemėgsta sudėtingai. Joms patinka, kad viskas būtų paprastai ir be žaidimų. Su jausmu, su išmanymu, su pauzėmis. Ne, tai nenuobodu. Tai ilgai trunka. Moteris Jautis – techniška maratonininkė, ir iš partnerio laukia to paties. Tiesa, neduok dieve, po penkių valandų sekso nusisuksite į sieną ir užknarksite! Po sekso reikia pasikalbėti, kitaip moteris Jautis pajus, kad ją įžūliai apgavo ir pasinaudojo. Ir keršys. O, taip.

7 vieta – Liūtas

Liūtei iš būsimų lovos malonumų būtinai prireikia sukurti vienos aktorės teatrą. Vaidinti ji pradeda dar gerokai prieš valandą X. Pradėti gundyti partnerį reikia būtinai matant žmonėms – taip, kad užsinorėtų ne tik partneris, bet ir visi atsitiktiniai liudininkai. Deja, didžioji dalis energijos tam ir iššvaistoma, o pačiam seksui kartais lieka tik apgailėtini trupiniai. Na, kokie apgailėtini: jeigu kada nors bandėte suvynioti į antklodę laukinę katę, suprasite, apie ką kalbama. Jeigu ne – staigmena!

6 vieta – Vandenis

Garbingą centrinę vietą horoskope užima Vandenio ženklo atstovės, kurios sekso nenori niekada. O nori, visų pirma, didelės ir tyros meilės, o antra (ir svarbiausia) – kad norėtų jų. Tai būtent taip ir veikia: pradžioje vandenė pastebi nuoširdų vyro susidomėjimą jos puikia asmenybe, o tada fantazuoja, koks nuostabus seksas su juo bus. Vonioje su rožių žiedlapiais, ant šilkinių paklodžių, ant virtuvinio stalo ar traukinio tambure. Dabar, kad gautų geriausią seksą savo gyvenime, vyriškiui reikia atspėti, kokį būtent variantą Vandenė sugalvojo. Atspėjote? Jums bus atlyginta. Neatspėjote? Jūs – silpnoji grandis. Likite sveiki.

5 vieta – Avinas

Geriausių meilužių penketuką „atidaro“ Avino ženklo atstovė – tai ponia, šventai įsitikinusi, kad būtent ji turi būti pirmoje vietoje. Ir tai būtų absoliuti tiesa, jeigu reitingas vadintųsi „Pati temperamentingiausia pasaulyje moteris“. Iš esmės viskas dėl to temperamento: kartais Avinai veikia taip aktyviai, kad partneris iš viso nieko nespėja suprasti. Vos spėjo nusižiūrėti gražuolę bare, ir staiga atsipeikėja gulintis su vienomis kojinėmis, o gražuolė jau viską baigusi rūko ir nekantriai žvilgčioja į laikrodį.

4 vieta – Dvyniai

Dvyniai tik per plauką nepateko į lyderių trejetuką, nors, kaip bebūtų keista, šis ženklas ne taip ir entuziastingai leidžiasi į lovos nuotykius. Taip, jos visada pasiruošusios ištrūkti iš darbo ir nulėkti į roko festivalį, o ryte nubusti prie tilto. Tačiau istorija „Seksas – ne priežastis pažinčiai“ tikrai ne apie Dvynius. Galimus lovos malonumo partnerius šios moterys ilgai laiko per atstumą ir nuodugniai tikrina. Dvasios ir kūno tvirtybę. Nes seksas su Dvyniais – tai maratonas, kurį reikia nubėgti sprinterio greičiu. Su lastais ir susivyniojus į hamaką. Kitaip tariant, ne kiekvienas iki galo įveiks eilinį seksualinį eksperimentą, kurį nuspręs išbandyti Dvyniai.

3 vieta – šaulys

Šaulio ženklo moterys užsiima meile su nuoširdžiu džiaugsmu. Nes niekas kitas nemoka taip vertinti kūniškų malonumų. Skaniai pavalgyti, iš širdies atsigerti, su ugnele pasimylėti – idealus vakaras! Net jeigu moteris Šaulys alkana, kaip šuo, ir pavargusi, kaip šachtininkas, ir suirzusi, kaip apylinkės gydytoja pamainos gale, sekso ji neatsisakys. Nes geras seksas – geriausias būdas pakrauti vidines Šaulio baterijas. Negi manėte, kad jos neišsenkančios? Šių moterų gyvenime išties daug sekso.

2 vieta – Skorpionas

Sekso guru. Žino viską. Moka viską. Siūlyti jai ką nors nauja beprasmiška, ji tai jau išbandė dar tada, kai to po stalu vaikščiojai, snargliau. Tai iš tiesų pati geriausia meilužė, kokią tik galima įsivaizduoti. Tik yra vienas „bet“: lovoje Skorpionas galvoja pirmiausia apie save.

1 vieta – Svarstyklės

Aukso medalis ir geriausios meilužės titulas atitenka Svarstyklėms. Su pačiu nuoširdžiausiu palinkėjimu bent šiek tiek sumažinti savo dorybingumo lygį. Nes partnerius Svarstyklės renkasi labai kruopščiai ir keičia ypatingai retai. Ir tai reiškia, kad tik mažai kam pavyksta sužinoti, ką reiškia užsiimti meile su moterimi, kuri jaučia partnerį taip pat subtiliai, kaip save pačią. Nors turbūt kaip tik todėl Svarstyklės retai keičia partnerius. Nes nėra kvailių, kurie paleistų tokią laimę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.