Astrologai perspėja: penktadienį, 13-ąją, laukia grėsmingi sutapimai

Kai kurie žmonės prisibijo vien penktadienio, tryliktosios, o šįkart prie šių veiksnių prisideda dar du: Saulės užtemimas ir mėnulio fazės pasikeitimas (delčią keičia jaunatis). Ar tai reiškia kažką grėsmingo?

 Šiemet penktadienis, liepos tryliktoji, sutampa su Saulės užtemimu.<br> 123rf nuotr. 
 Šiemet penktadienis, liepos tryliktoji, sutampa su Saulės užtemimu.<br> 123rf nuotr. 
 Šiemet penktadienis, liepos tryliktoji, sutampa su Saulės užtemimu.<br> 123rf nuotr.
 Šiemet penktadienis, liepos tryliktoji, sutampa su Saulės užtemimu.<br> 123rf nuotr.
Astrologė Vaiva Budraitytė.<br>T.Bauro nuotr.
Astrologė Vaiva Budraitytė.<br>T.Bauro nuotr.
Vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė.<br>R.Jurgaičio nuotr.
Vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė.<br>R.Jurgaičio nuotr.
Tarologas Leopoldas Malinauskas.<br>T.Bauro nuotr.
Tarologas Leopoldas Malinauskas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jul 12, 2018, 6:52 PM, atnaujinta Jul 12, 2018, 7:21 PM

Iš Lrytas.lt pašnekovų kategoriškiausia šiuo klausimu buvo astrologė Vaiva Budraitytė. Ji sakė: „Reikia, kad tokią dieną žmonės būtų ypatingai atsargūs. Prietarai todėl ir egzistuoja, kad jie veikia, ir nesitikėkite, kad tokia diena praeis kaip bet kuri kita. Užtemimas bei penktadienis, tryliktoji, komplikuoja mūsų gyvenimus, ir eidami po vieną, o kai šie reiškiniai susideda į krūvą, jie vienas kitą sustiprina ir situacija tampa ypač sudėtinga.“

Pasak V.Budraitytės, nelaimingų atsitikimų tokiomis dienomis būna daug daugiau nei eiliniu laikotarpiu. Neišvengiamai sulauksime negerų naujienų apie pasaulio įvykius. Pavyzdžiui, per tryliktą dieną vykusį užtemimą Indijoje nuskendo laivas su vaikais, ir panašių dalykų nutinka daug.

Visgi Lietuvai ši diena nežada didesnių tragedijų, nes mūsų šalyje Saulės užtemimas nebus gerai matomas.

Reikėtų tokią dieną nieko rimto neplanuoti. Jeigu tik išeina, geriau gulinėti ant pievelės lauke (ir rinktis ne saulę, o pavėsį). Jei lis lietus su griaustiniu, tai ir jo reikia pasisaugoti.

V.Budraitytė perspėjo: „Po dviejų savaičių dar įvyks Mėnulio užtemimas, tad visą šį laikotarpį būkite labai atsargūs. Tiesiog pasisaugokite, nesiblaškykite, nesivelkite į konfliktus, nevartokite alkoholio, nerizikuokite, nedalyvaukite ekstremaliose pramogose, ir tuomet viskas praeis lengvai ir laimingai.“

Laukia neeilinė diena

Tarologas Leopoldas Malinauskas akcentavo penktadienio, tryliktosios, reikšmę ir tokią dieną labai tikėtinas permainas: „Trylika ir penktadienis – mistinis derinys dar nuo tų laikų, kai XIV a. tokią dieną buvo sunaikintas Tamplierių ordinas, galingiausia tuo laikotarpiu organizacija Europoje. Be to, tryliktas kadaise buvo Jėzus, vadovavęs dvylikai apaštalų, tik vėliau šis skaičius perėjo Judui. Šis skaičius, kaip ir penktadienis, moteriška, Veneros diena, turi ypatinga reikšmę, tad ši diena mums gali būti ypatinga.“

Be to, pagal Taro kortas trylika reiškia pradžią ir pabaigą. Taigi tai byloja apie nenumaldomas permainas, kurios labai tikėtinos tokią dieną. Tos permainos nebūtinai lems bloga, jos gali ir išeiti į gerą, tačiau net ir gera lemiantys pokyčiai dažnai iš pradžių žmones išgąsdina. Jei yra galimybių, reikėtų šią dieną leisti ramiai.

„Net jeigu jūsų gyvenime tądien nieko ypatingo nevyks, lydės jausmas, kad aplink dedasi kažkas svarbaus. Taigi laukia neeilinė, nenuspėjama, kitokia diena“, – apibendrino L.Malinauskas.

Raganoms tai patinka

O štai vyriausia Lietuvos ragana tituluojama Vilija Lobačiuvienė žmonių gąsdinti nebuvo linkusi. Pasak jo, penktadienis, tryliktoji, gąsdina krikščionis, bet ji pati šios skaičiaus pavojingumu abejojanti. O štai užtemimai – ir Saulės, ir Mėnulio, kaip ir Mėnulio fazės, įtakos mums turi. Jie mus veikia per pasąmonę, šiomis dienomis būname dirglesni, daug labiau išsiblaškę.

Tačiau kadangi Baltasis Mėnulis, Selena, penktadienį mums bus palankus, o Mėnulio energetika stipri, galima tikėtis, kad neigiamą Saulės užtemimo įtaką jis kompensuos.

Įdomu tai, kad šis penktadienis – dar ir pirmoji jaunaties diena. Jaunas Mėnulis yra mums palankus, jis – geros pradžios ženklas. Taigi šįkart atsargiau reikėtų elgtis Ugnies ženklų atstovams – Avinui, Liūtui, Šauliui, kuriems gresia konfliktinės situacijos, o šiaip jau ši diena turėtų būti mums palanki naujam vyksmui, virsmui.

Taigi šį penktadienį V.Lobačiuvienė netgi siūlo pradėti kažką naujo, palengva ieškoti naujų kelių. Tarkim, išsiųsti gyvenimo aprašymą, nors iš darbo dar ir nesate išėję, ar padaryti dar kažką, ko seniau nedrįsote. Na, o jeigu kažkokios rimtos veiklos neturite, bent jau drįskite pasvajoti – gal mintys vėliau materializuosis.

„Beje, mes su kolegėmis raganomis šį penktadienį, tryliktąją, ir dar 13 val., vykstame į Raganų muziejaus atidarymą Utenos rajone, Pačkėnuose. Turbūt sutapimas, kad muziejus atidaromas tokią dieną“, – nusijuokė V.Lobačiuvienė.

Vestuvininkai šios dienos privengia

Vilniaus miesto civilinės metrikacijos skyriaus vedėja Ilona Jurgutienė sakė, kad šią dieną santuokų bus mažiau nei kitais vasaros penktadieniais. Visgi nėra taip, kad šios dienos žmonės paniškai bijotų: 20 porų tądien sumainys aukso žiedus, o paprastais penktadieniais jų būna apie 35.

Apskritai skaičiams vestuvininkai neabejingi. Jie ypač mėgsta gražiai atrodančias datas, o šiemet tokia bus 2018 08 18. Tądien tuoktis jau išreiškė norą 53 poros.

Kai kam išeis į gera

Užsienio astrologai taip pat perspėja, kad penktadienis, tryliktoji, per kurią užeina Saulės užtemimas ir prasideda Jaunatis, yra grėsminga diena. Kadangi Saulės užtemimas vyks Vėžio ženkle, jo įtaką labiausiai pajus Vėžiai, taip pat Ožiaragiai, Avinai ir Svartyklės. Jų gyvenime ypač tikėtinos permainos.

Tačiau, nors Saulės užtemimas astrologiškai nėra geras ženklas, kai kuriems Zodiako ženklams jis visgi atneš teigiamų permainų ir netgi padarys juos ašiek tiek turtingesniais.

Vandenis labiausiai iš visų pajus teigiamą Saulės užtemimo poveikį. Jam žvaigždės pataria likusią liepos mėnesio dalį atidžiai planuotis savo laiką, nes bus daug progų uždirbti. Pelną jums atneš visos veiklos, kurių imsitės, jei tik šis žingsnis nebus neapgalvotas.

Dvynių finansinė padėtis nuo liepos 13 d. pasikeis. Tie, kurie nori finansinės nepriklausomybės, jos tikriausiai ir pasieks. Kitų Dvynių finansinė padėtis taps stabilesnė ar atsiras naujas pajamų šaltinis. Tiesa, pinigų geriau nešvaistyti, o pataupyti – santaupos suteiks daugiau pasitikėjimo savimi.

Ožiaragiams darbe prasidės palankesnis etapas, galbūt atsiras naujų verslo partnerių.

Jaučiai jaus tvirtą pagrindą po kojomis ir sugalvos, kaip geriau pasirūpinti savo šeima ar namais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.