Patys geriausi žmonės pagal Zodiako ženklą

Astrologai teigia, kad žmogaus charakterį veikia žvaigždynas, po kuriuo jis gimė. Žinoma, daug priklauso ir nuo auklėjimo. Tačiau niekas neginčija, kad tam tikri bruožai žmogui būna duoti „iš aukščiau“.

 Jeigu tarp jūsų draugų yra bent vienas iš jų, jums labai pasisekė.<br> 123rf nuotr.
 Jeigu tarp jūsų draugų yra bent vienas iš jų, jums labai pasisekė.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2018, 11:29 AM, atnaujinta Jul 12, 2018, 11:46 AM

Šiame straipsnyje – 5 Zodiako ženklai, kurių atstovai yra patys geriausi, labiausiai atjaučiantys žmonės. Jeigu tarp jūsų draugų yra bent vienas iš jų, jums labai pasisekė.

1 vieta – Žuvys

Žuvų ženklo atstovų charakterio pagrindą sudaro atjauta. Jie labai jautrūs. Svetimus išgyvenimus suvokia kaip savo. Tai gana švelnūs žmonės. Žinoma, jų kantrybė ne beribė. Žuvys gali užsiplieksti ir supykti. Bet paprastai tai labai daug gerumo turintys žmonės. Žuvys pripažįsta bet kurio žmogaus teisę turėti savų trūkumų. Joms pakanka takto nesmerkti kitų.

2 vieta – Vėžys

Vėžiai – atsargūs ir svajingi žmonės. Jie subtiliai jaučia aplinkinių nuotaiką, jų pačių emocijos dažnai priklauso nuo aplinkos. Tai šilti ir šviesūs žmonės, kuriems būdingas drovumas ir gerumas. Jie labai rūpestingi. Su džiaugsmu namuose priglaus priklydusią katę ar šunį. Ne ką prasčiau Vėžiai moka ir rūpintis savo šeimos nariais, tai jų genuose.

3 vieta – Šaulys

Šauliai apdovanoti tikėjimu žmonėmis. Jie laiko, kad visi aplink garbingi ir sąžiningi. Bent jau tol, kol tie žmonės neįrodys priešingai. Todėl Šauliai visada pasirengę padėti geram žmogui, duoti gerą patarimą ar padaryti paslaugą. Ypač ryškiai Šaulių gerumas reiškiasi draugų atžvilgiu, kurie visada gali jais pasikliauti. Beje, šio ženklo atstovai sugeba padaryti gerą darbą pirmam sutiktam žmogui ir nelaukti už tai ypatingo dėkingumo.

4 vieta – Vandenis

Vandeniai iš prigimties geranoriški ir bendraujantys. Jie lengvai užmezga naujas pažintis, nes bendrauja su naujais žmonėmis taip, tarsi būtų su jais seniai pažįstami. Jų gerumą ir dėmesį labai vertina draugai. Vandeniai moka rasti bendrą kalbą su bet kokio socialinio statuso žmonėmis. Vandeniai niekada nesmerkia žmonių už tai, kad jie neatitinka visuotinių normų. Šiuo ženklo atstovai ateina draugams į pagalbą, kai tik prireikia.

5 vieta – Liūtas

Liūtas iš prigimties apdovanotas daugybe talentų. Jis – ryški asmenybė, siekia atsidurti dėmesio centre, būti pastebimi. Paprastai šio ženklo atstovai pakankamai išmintingi, kad neišpuiktų. Jų charakteryje centrinę vieta užima kilnumas. Karalius turi būti didžiadvasis. Liūtui patinka padėti kitiems, rodant dosnumą. Kai Liūtas girdi susižavėjimo žodžius ir komplimentus, jis tirpsta ir ima murkti kaip kačiukas. Tokiais momentais jo švelnumas gali pasiekti viršūnę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.