Zodiako ženklas, kurio jums reikia vengti bet kokia kaina

Ko gero pastebėjote, kad kai kurie žmonės niekaip negali sutarti: jie nesupranta vienas kito humoro jausmo, jiems nuolat kyla interesų ir vertybių konfliktai, ir visa tai baigiasi ginčais, konkurencija ir abipusiu nedraugiškumu.

Štai su kuriais Zodiako ženklais jums reikia būti itin atsargiems.<br>123RF.com asociatyvi nuotr. 
Štai su kuriais Zodiako ženklais jums reikia būti itin atsargiems.<br>123RF.com asociatyvi nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2018, 1:58 PM, atnaujinta Aug 8, 2019, 5:23 PM

Jeigu tokie žmonės visgi bandys būti kartu, ar tai būtų draugystė, ar romantiški santykiai, tokio bendravimo rezultatas neišvengiamai bus nuoskaudos, vienas kito slopinimas ir nusivylimai.

Štai su kuriais Zodiako ženklais jums reikia būti itin atsargiems.

Avinas: venkite Žuvų

Žuvys – visada blogas ženklas Avinui. Tarp šių dviejų ženklų niekada nebūna supratumo. Santykiuose jautrios ir gilios Žuvys bus pernelyg reiklios Avinui, o šis, nesuprasdamas, kuo prasikalto, bus dar šiurkštesnis, nervingesnis ir nekantresnis.

Jautis: venkite Dvynių

Esate praktiški ir apdairūs, jums reikia stabilumo, tvarkos ir apibrėžtumo. O Dvyniai pernelyg spontaniški ir nenuspėjami. Jie jus siutins savo išsišokimais ir permainingumu. Jeigu jums brangūs jūsų nervai, nesusidėkite su Dvyniais.

Dvyniai: venkite Mergelių

Kaip ir Jautis, Mergelė visada siekia tvarkos ir aiškumo. Bet, skirtingai nuo Jaučio, Mergelė to reikalaus ir iš jūsų. Ruoškitės atsisveikinti su savo liberalizmu ir laisve, jeigu pradėsite santykius su Mergele, nes šio ženklo atstovai jums nė už ką nenusileis.

Vėžys: venkite Ožiaragių

Visiems žinoma, kad esate labai užjaučiantis ir emocingas žmogus, todėl jums bus labai sunku rasti bendrą kalbą su Ožiaragiais, kurie nepratę reikšti savo jausmų. Dar daugiau, bet kokį prisirišimą jie smerkia ir įtariai žiūri į žmones, kurie yra nuo ko nors emociškai priklausomi.

Liūtas: venkite Svarstyklių

Jūs pripratę būti nenuspėjamu, triukšmingu ir kompanijos žmogumi. Tai jūsų prigimtis, ir nieko čia nepadarysi. Jūs žinote, ko norite iš gyvenimo, ir suprantate, kaip tai pasiekti. Kuklumas – tikrai ne jūsų savybė. O Svarstyklės žmonėse labiausiai vertina taktą, santūrumą ir manieras. Jos smerks jūsų poelgius, todėl kritika ir ginčai neišvengiami.

Mergelė: venkite Šaulių

Jūs labai naminis žmogus. Jums svarbu jausti tvirtą žemę po kojomis ir užtikrintai žiūrėti į ateinančią dieną. Jūs laikotės taisyklių, savo ritualų ir logikos. Todėl šaulys – visiška jūsų priešingybė. Šis amžinas nuotykių ieškotojas geba sugriauti jūsų nusistovėjusias taisykles ir įnešti chaoso į jūsų tvarkingą gyvenimą. Bet jūs ir patys, ko gero, jaučiate, kad šalia tokių žmonių jums nėra malonu.

Svarstyklės: venkite Vėžių

Vėžiai mėgsta vaikščioti ant bedugnės krašto: jiems patinka išgyventi stiprias emocijas, todėl neretai jie patys jas sukuria. O jums prioritetas yra ramybė ir harmonija. Jūs mėgstate sveiką riziką ir pavojų, ne daugiau. O Vėžiai provokuos jus ir kels diskomfortą, trikdydami jūsų trapią viidinę pusiausvyrą.

Skorpionas: venkite Liūtų

Su Liūtais bendro turite daugiau, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Tačiau būtent dėl to ir kyla konfliktai. Nė vienas iš jų nesiruošia leistis į kompromisus, nusileisti kitam. Ginčai tarp jūsų neišvengiami, todėl pasistenkite nesusidurti su Liūtais, išskyrus situacijas, kai tai iš tiesų būtina.

Šaulys: venkite Jaučių

Jūs mėgstate keliones, aktyvų gyvenimo būdą ir spontaniškus sprendimus. Namisėdoms ir tvarkingiems Jaučiams sunku su tuo susitaikyti. Jūs abu sieksite pakeisti vienas kito gyvenimo būdą. Nieko gero iš to, žinoma, negali išeiti.

Ožiaragis: venkite Avinų

Jūs labai panašūs savo bekompromisiškumu ir nenoru nusileisti. Jūs užsispyrėliais, kokių reikia paieškoti. Ožiaragiai šiek tiek uždari, jie saugo savo asmeninę erdvę ir nenori nieko įsileisti į savo širdį. Tiesmuki Avinai su pašaipa žiūri į tokią poziciją, laikydami Ožiaragius keistuoliais. Apskritai dialogo tarp jūsų nebus, o supratimo – juo labiau.

Vandenis: venkite Skorpionų

Jūs linkę į įvairius išsišokimus ir nesivaržymą. Apėmus emocijoms jūs galite ką nors įžeisti, patys to nesuvokdami. Jūs, žinoma, pasirengę prašyti atleidimo, net ir už tai, ką padarėte netyčia. Tik štai Skorpionai niekada neatleidžia. Jeigu juos įskaudinsite, jie supyks visiems laikams. Vargu ar jums pavyks ilgai išlaikyti šiltus santykius.

Žuvys: venkite Vandenių

Jūs panašūs: abu emocingi, užjaučiantys ir pasirengę padėti artimam žmogui. Tačiau kalbant apie jūsų tarpusavio santykius, emocijų perteklius nebus jums į naudą. Ir Žuvims, ir Vandeniui reikalingas partneris, kuris sugebėtų subalansuoti jų emocijas, įnešti į santykius stabilumą ir ramybę.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų liepos 14 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.