Labiausiai sėkmės lydimi ženklai pagal Rytų horoskopą

Rytų (Kinijos) horoskope, sudarytame iš 12 metų ciklų, kur kiekvienus metus globoja skirtingi gyvūnai, šie gyvūnai suskirstyti į keletą grupių. Kuriems iš jų sekasi labiausiai?

 Kuriems iš jų sekasi labiausiai?<br> 123rf nuotr.
 Kuriems iš jų sekasi labiausiai?<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2018, 12:31 PM, atnaujinta Jul 16, 2018, 12:40 PM

4 vieta: Drakonas, Beždžionė, Arklys

Šios grupės atstovų negalima vadinti sėkmės numylėtiniais. Retai aplankančią sėkmę jie puikiai kompensuoja darbštumu, susitelkimu į tikslą ir optimizmu.

Žmonės, gimę po šiais ženklais, labiau pasitiki savimi, nei Fortūnos palankumu. Jie žino, kad likimas retai jiems dovanoja dovanas, todėl nelaukia manos iš dangaus, o yra pasirengę dirbti, kad pasiektų gerovės. Šie ženklai patys yra savo likimo kūrėjai.

3 vieta: Kiaulė, Ožka, Gaidys

Šiems ženklams pažįstama tokia situacija: pradžioje jie užsidega kokia nors idėja, viskas einasi gerai, jiems sekasi, ir dėl to jie jaučia jėgų antplūdį. Tačiau po kiek laiko pradinė euforija dingsta, jie praranda susidomėjimą tuo, kas pradėta, ir viską meta.

Kad sėkmė visada būtų su jumis, pasistenkite rasti širdžiai mielą veiklą, kuria bus įdomu užsiimti ilgą laiką. Kai tik tai įvyks, sėkmė vėl grįš ir lydės jus toliau.

2 vieta: Tigras, Žiurkė, Šuo

Pasak Rytų horoskopo, šių ženklų gyvenime daug lemtingų atsitiktinumų. Daugeliu atveju jie atneša gana teigiamus rezultatus.

Šių ženklų atstovams svarbu kaip galima anksčiau apsispręsti dėl svarbiausių gyvenimo tikslų. Radę savo gyvenimo kelią jie pritrauks dar daugiau sėkmės. O įgimtas atkaklumas, užsispyrimas ir darbštumas padės jiems patiems daryti įtaką savo likimui.

1 vieta: Katė, Gyvatė, Jautis

Šiems ženklams sėkmė šypsosi dažniau už kitus. Jie dažnai rizikuoja, nes nujaučia sėkmingą rezultatą. Jie ima iš gyvenimo viską, o likimas juos dažnai lepina sėkmės akimirkomis. Nutinka ir taip, kad jie net nepastebi savo sėkmės, nes yra pripratę, kad jiems nuolat sektųsi.

Kad Fortūna ir toliau jums šypsotųsi, ir toliau stebinkite likimą savo galimybėmis, juk visai jūsų jėgoms iššokti aukščiau savo galvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.