Kaip moterys auklėja vyrus pagal Zodiako ženklą

Moterys sutiks: auklėti vyrus – nedėkingas ir tuščias reikalas. Vis dėlto dauguma dailiosios lyties atstovių nepraleidžia šios galimybės. Skirtingų Zodiako ženklų atstovės į vyrų auklėjimą žiūri skirtingai. Sužinokite, kaip.

 Skirtingų Zodiako ženklų atstovės į vyrų auklėjimą žiūri skirtingai.<br> 123rf nuotr.
 Skirtingų Zodiako ženklų atstovės į vyrų auklėjimą žiūri skirtingai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2018, 10:35 AM, atnaujinta Jul 19, 2018, 11:18 AM

Avinas

Avinas – kategoriška dama, ir už bet kokią klaidą ilgai negalvodama spirs. Smagiai, su dideliu garsu. Vyrui iš netikėtumo dažniausiai suapvalėja akys, ir jis apsimeta kelmu: atseit, nieko nežinau, nieko nemačiau. Bet su Avinu taip nepraslysi. Jei reikės, bus ir antras spyris, ir trečias. Ji gali tai padaryti ir viešai. O kas čia tokio?

Jautis

Jautis vyrus laiko žemesniais už save. Kokia iš jų nauda? Nenaudingi, bejėgiai, ne patys protingiausi, bet tokie mieli padarai! Kol viskas einasi pagal planą ir vyras elgiasi ramiai ir nuolankiai, moteris Jautis rami. Tai yra, laiko jį ant trumpo pavadžio, bet viskas padorumo ribose. Bet pakanka nelaimėliui pažeisti discipliną, ir mūsų ponia iškart praranda kantrybę ir išsiunčia vyrą pas mamą. Atleisti atleis, bet tik po nuoširdaus nuodėmių apgailėjimo ir brangaus žiedo padovanojimo.

Dvyniai

Dvyniai nesiims jokių auklėjimo priemonių suaugusiam susiformavusiam žmogui. Ar ji neturi ką veikti? Ji verčiau užsiims kuo nors naudingu. Jeigu Dvyniams vyras kuo nors nepatinka, ji tiesiog su juo nesusitikinėja/negyvena/nesusilaukia vaikų. Viskas, kad genialu, paprasta.

Vėžys

Pagrindinis Vėžio principas – rūpestis ir meilė. Visada šilti ir švarūs namai, skani vakarienė – bet kuris vyras iš darbo visada bėgs pas ją. Bet tereikia jam kur nors užtrukti, ir Vėžys išsitrauks savo stebuklingąsias žnyples, kad kruopščiai atvertų brangiajam smegenis. Dar ilgai ji jį skalpuos, kalbėdama: „Ir kaip tau negėda! Aš juk viską dėl tavęs... Viską!“

Liūtas

Liūtės nieko neauklėja, nes iš pat pradžių išsirenka į partnerius sau pakankamus vyrus. Tokie patinai nė už ką neleis savęs mokyti. Daugiausia, ką Liūtė gali tokiuose santykiuose – pariaumoti. Pakels vienas prieš kitą balsą, nusiramins ir bus ramūs iki kito aistrų proveržio.

Mergelė

Mergelė auklėja ilgai, atkakliai ir nuobodžiai. Vyras spėja nugyventi ir dar vieną gyvenimą, o ji niekaip nenurimsta. Beje, Mergelė dažnai mato, kuris pacientas turi šansų išgyti, o kuris – visiškai beviltiškas. Bet jai sąžinė neleidžia kitai damai perleisti tokio neišauklėto kiaulės. Todėl ji auklėja ilgai, o po to, žinoma, jį meta.

Svarstyklės

Svarstyklės įsitikinusios, kad pagyros – geriausias būdas auklėti vyrą. Pradžioje jis su ja gyvena kaip Dievo užantyje. Jis nedaro visiškai nieko, o Svarstyklės dar įsigudrina jį girti! Bet labai greitai laimingasis pradeda suprasti, kad norinčių suteikti Svarstyklėms asmeninę laimę labai daug, ir pradeda judintis. Taip jis ima save į rankas ir persiauklėja.

Skorpionas

Skorpionė – perauklėjimo meistrė. Naudoja šantažą, grasinimus, melą, dominavimą ir valdžios demonstravimą. Labai greitai Skorpionių vyrai tampa balti ir pūkuoti, bet čia mūsų auklėtojoms tampa nuobodu ir neįdomu. Bet tai ne problema. Bet visada galima rasti tą, ką dar kartą galima perauklėti. Ir dar kartą.

Šaulys

Šaulys auklėja išrinktąjį kaip šunį. Padarei ką nors gera – imk apdovanojimą, bloga – spyris ir niuksas į sprandą. Apskritai tai veikia puikiai. Galiausiai Šaulys išauklėja iš vyro idealų robotą, kuris, kai reikia, paduos leteną. Tik ir vėl mūsų poniai tampa nuobodu. Juk nebėra ką auklėti.

Ožiaragis

Kaip auklėjimo priemonę Ožiaragis naudoja zyzimą ir pjovimą. Žodžiu, tai, ko nekenčia visi be išimties vyrai. Dėl šios priežasties šalia Ožiaragio lieka tik vyrai skudurai, kurie gyvenime nevalgė nieko saldžiau už ridiką. Jeigu Ožiaragė nenori šiame gyvenime likti viena, jai derėtų peržiūrėti savo auklėjimo metodus. Ir tapti bent jau švelnesnei ir ne tokiai nuobodžiai.

Vandenis

Vandenis – ko gero, vienintelis Zodiako ženklas, kuris neauklėja nieko, net vyrų. O kam to reikia? Bereikalingos problemos, bereikalingi rūpesčiai, pripratimas ir priklausomybė. Velniop visa tai. Vandenis priima vyrą tokį, koks jis yra, arba iš viso su juo nesusitikinėja.

Žuvys

Žuvys auklėja vyrus (arba galvoja, kad auklėja) savo dvasinėmis kančiomis. Isterijos joms – viskas. Rankų grąžymas, ašaros, atodūsiai – visa tai yra kasdieniame Žuvų elgesyje. O pats mėgstamiausias jų būdas – ilgai ir demonstratyviai tylėti, o į visus klausimus atsakyti: „Ne, nieko nenutiko. Viskas normaliai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.