Didžiausia jūsų baimė pagal Zodiako ženklą

Bijoti yra žmogiška. Tai pati stipriausia emocija, kurią sukelia galimybė išgyventi nemalonias patirtis. Tai, ko bijome labiausiai, apibūdina mus kaip žmones. Nemažai tiesos apie žmogų, jo asmenines savybes, būdą pasako ir jo Zodiako ženklas.

 Tai, ko bijome labiausiai, apibūdina mus kaip žmones. <br> 123rf nuotr.
 Tai, ko bijome labiausiai, apibūdina mus kaip žmones. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-21 15:10, atnaujinta 2018-07-21 15:13

Taigi, ko bijo kiekvieno Zodiako ženklo atstovas?

Avinas

Nesėkmės. Avinai – be galo aktyvūs ir užsispyrę žmonės, kurie tiki, jog kiekvieną darbą privalo atlikti tobulai. Šio Zodiako ženklo atstovai svajoja pasiekti žvaigždes ir dėl to sunkiai dirba, tad nepasisekimas yra didžiausia jų baimė, mat labiausiai jų širdį žeidžia žinia, jog atliktas darbas nuėjo veltui.

Jautis

Neištikimybė. Tikriausiai ne vienas sutiks, jog Jaučiai – be galo užsispyrę ir ištikimi žmonės, kurie jūsų tikrai nepaliks bėdoje. Iš kitų jie nenori nieko, tik spinduliuojančio gėrio. Ištikimiems žmonėms jie atsakys tuo pačiu. Labiausiai Jaučiai bijo išdavystės, o ypač iš jiems artimų žmonių.

Dvyniai

Prarasti meilę. Jei teko susidurti su Dvyniais, tikriausiai žinote, kad po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės yra be galo romantiški ir tikintys tikra meile. Šį jausmą jiems geriausia įrodyti darbais, o ne žodžiais, tad mylimo asmens praradimas jiems kelia didžiausią baimę ir apie tai jie galvoti nori mažiausiai.

Vėžys

Menki pasiekimai. Vėžiai yra be galo ambicingi ir savo tikslų siekiantys žmonės. Jie mėgsta išsikelti sunkiai įgyvendinamus tikslus, tačiau net tada dažniausiai laimi. Šie žmonės gyvena tam, kad išpildytų savo svajones, kurios jiems yra svarbiausias dalykas gyvenime. Tiesa, labiausiai šiuos žmones baugina tai, jog kada nors gali ir nepasisekti, nes bus įdėta per mažai pastangų.

Liūtas

Vienatvė. Jei kada teko bendrauti su Liūtu, žinote, koks mielas ir šiltas šis žmogus yra. Jie be galo draugiški ir nesavanaudiški, mėgsta dalintis draugyste ir meile. Labiausiai už viską jie vertina gerą draugų kompaniją, tad baimė, jog liks vienas, Liūto kūnu priverčia bėgioti šiurpuliukus.

Mergelė

Klaidos. Šis Zodiako ženklas pasižymi atsargumu ir apgalvotu minčių dėstymu. Prieš imdamosi veiksmų jos smulkiai apgalvoja kiekvieną žingsnį, dėl to yra linkusios smerkti kitus. Labiausiai Mergelėms rūpi jų pačių nuomonė, jos mėgsta būti informuotos apie tai, kas vyksta aplink. Klaidingai įvertinti ir priimti klaidingą sprendimą – viena didžiausių jų baimių.

Svarstyklės

Nerasti tikros meilės. Tai – geri ir teisingi žmonės, kurie kitiems linki tik gero. Kai kalba pasisuka apie meilę, jie yra patys nesavanaudiškiausi žmonės planetoje, tačiau labiausiai juos gąsdina mintis, jog visą gyvenimą ieškoję jie taip ir neras tos tikros ir tik jiems skirtos meilės.

Skorpionas

Neišpildytos svajonės. Tai bene didžiausi svajotojai, kurie savo galvoje turi viziją, kokį pasaulį norėtų matyti. Jų planuose – sėkmė ir geresnis gyvenimas, dėl to jie nuolat stengiasi išpildyti visus savo troškimus. Skamba visai neblogai, tačiau begalinis noras būti geriausiu sukelia vieną didžiausių baimių: kas bus, jei svajonės taip ir liks svajonėmis?

Šaulys

Atstūmimas. Tai vieni atviriausių žmonių, lengvai susidraugaujančių su bet kokio plauko asmenybėmis. Jie nesmerkia kitų ir, jeigu tapsite draugais, priims jus tokius, kokie esate, gerus, blogus, bjaurius. Faktas, kad jie priima kitus, reiškia, kad jie ir patys nori būti kitų priimti. Atstūmimas – tai, kas juos gąsdina labiau už viską.

Ožiaragis

Netikra meilė. Iš prigimties šie žmonės – atviri ir tiesmukiški. Jiems nepatinka manipuliacija ir netikrumas, jie nemėgsta melo ir apsimetinėjimo. Jie trokšta sąžiningumo už tą sąžiningumą, kurį patys duoda mainais. Kadangi jie nekenčia visko, kas netikra, apsimestinė meilė yra tai, kas juos gąsdina labiausiai.

Vandenis

Neišnaudotos galimybės. Vandeniai darys viską, kad tik sulauktų pasisekimo. Jie – be galo protingi, mokantys prisitaikyti žmonės, puikiai atpažįsta geras progas ir jas išnaudoja. Jų sėkmė priklauso nuo budrumo ir gebėjimo pasinaudoti jiems mestais gyvenimo iššūkiais. Didžiausią siaubą jiems kelia mintis apie praleistą progą.

Žuvys

Išdavystė. Šie žmonės yra garbingi ir sąžiningi. Jie nuoširdžiai rūpinasi ir besąlygiškai myli. Nors į savo gyvenimus jie įsileidžia tik kelis žmones, tie, kurie atsidūrė jų draugų būryje, pelno Žuvų ištikimybę visam gyvenimui. Šiems žmonėms pasitikėjimas yra pats svarbiausias dalykas, o pats baisiausias gyvenime dalykas – būti išduotiems tų, kuriais myli ir pasitiki.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.