Zodiako ženklai, kuriems geriausiai sekasi praturtėti

Tenka pripažinti: vieni žmonės pinigų užsidirbti sugeba, o kiti – ne. Pakeisti šią savo savybę sunku. Kas tie laimingieji, kuriems uždirbti padeda ir žvaigždės?

 Teoriškai daug uždirbti gali visi, bet praktiškai kai kuriems Zodiako ženklams tai sekasi geriau.<br> 123rf nuotr.
 Teoriškai daug uždirbti gali visi, bet praktiškai kai kuriems Zodiako ženklams tai sekasi geriau.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2018, 1:46 PM

Tie žmonės, kurių šioje apžvalgoje nepaminėsime, žinoma, užsidirbti taip pat gali, tačiau jiems tikriausiai teks įdėti daugiau pastangų. O štai tie sėkmės lydimi keturi Zodiako ženklai, kuriems papildyti piniginę (o ir pernelyg greitai jos neištuštinti) sekasi daug lengviau nei likusių aštuonių ženklų atstovams.

Jautis

Yra netgi mitas apie aukso veršį, kurį garbino iš Egipto pabėgę žydai, o dabar šis posakis simbolizuoja turtus. Ir dauguma Jaučių yra finansiškai sėkmingi. Jų sėkmės paslaptis – užsispyrimas. Jautis turi tiek valios, kad gali būti laikomas pačiu tvirčiausiu Zodiako ženklu.

Jis niekuomet neišsuka iš teisingo kelio, jeigu tik tą kelią aptinka. Pradžioje savąjį kelią rasti pavyksta ne visiems – kai kurie Jaučiai praturtėja, tik sulaukę vyresnio amžiaus. Iki tol jie savo šeimos biudžetą tvarko rūpestingai, rimtai planuoja svarbius pirkinius.

Uždirbti Jaučiai tikrai moka, ir tai nelabai priklauso nuo to, kokią veiklos sritį jie pasirinkę. Jiems sekasi ir imtis individualios veiklos, nuosavo verslo, ir siekti karjeros didelėje įmonėje.

Prie Jaučių finansinės sėkmės prisideda ir tai, kad jie tvirtai stovi ant kojų ir realiai vertina savo finansines galimybes. Kai galės sau tai leisti, Jautis mokės ir išmintingai investuoti.

Avinas

Jei Jautis viską uždirba atkakliu darbu, tai Avinas praturtėja savo energijos dėka. Jo kunkuliuojanti energija tik ir ieško, kur išsiveržti. Dažnai Avinai ją nukreipia į nuotykius, bet jų užtektinai patyrę susipras jos skirti ir darbui.

Avinai – avantiūristai, kurie nebijo rizikuoti. Na, o dideli pinigai juk dažnai atitenka drąsiems žmonėms. Jų rizikingos investicijos dažnai būna sėkmingos.

Kartais Avinai pajunta potraukį azartiniams lošimams, bet smarkiai priklausomais nuo jų paprastai netampa. Šiuo metu daugelis jų domisi kriptovaliutomis.

Avinas gali be sąžinės graužaties gudrauti, mokėdamas mokesčius, ir surasti įvairių būdų sumažinti jų naštą. Neretai patys Avinai tampa valstybės tarnautojais, nes juos vilioja užtikrintos pajamos ir karjeros galimybės.

Skorpionas

Šis paslaptingas ženklas geba atkakliai sieti savo tikslų. Jis geba gerai numatyti ateitį ir nujaučia, ko verta imtis, kad daugiau uždirbtumei.

Jeigu Skorpionas užsibrėžia aiškų tikslą, jis gali daryti viską, kad jo pasiektų.

Dideli turtai paprastai nėra pagrindinis Skorpionų gyvenimo tikslas, tačiau jiems pinigai atrodo tikras galios simbolis. Jiems patinka jaustis reiškmingais įvairiose gyvenimo srityse, na, o prabangūs pirkiniai padeda atkreipti į save dėmesį. Be to, jie yra išmintingi žmonės, mėgstantys investuoti į meno kūrinius bei šiuolaikines technologijas.

Jeigu daug materialinių gėrybių sukaupęs dar neturi, Skorpionas linkęs pavydėti tiems, kuriems sekasi geriau. Be to, jis negali pakęsti savo konkurentų. Karjeros viršūnėje jis norėtų būti vienas. Turbūt todėl nemažai šalių Prezidentų yra gimę būtent po Skorpiono ženklu.

Dvyniai

Šie puikūs rinkodarininkai, gudragalviai planų sudarinėtojai visgi šiek tiek atsilieka nuo daugiausiai uždirbančių ženklų trijulės. Taip yra todėl, kad į pinigus jie žiūri gana lengvabūdiškai. Jie juos nesunkiai uždirba, bet lengvai ir išleidžia.

Dvyniams nieko nereiškia organizuoti didelį projektą, suburti komandą, užmegzti reikiamų ryšių. Tačiau jie nemoka visos situacijos kontroliuoti taip griežtai, kaip geba tą daryti Skorpionai.

Visgi Dvynių planeta Merkurijus padeda jiems gyventi pasiturimai. Jeigu kažkuriuo gyvenimo etapu jiems sekasi sunkiau, jie randa alternatyvų kelią. Tai gali būti ir patikimas verslo partneris.

Dvynių visai negraužia sąžinė, jei jie leidžia svetimus pinigus. Sąžinės jausmas pas juos apskritai neišvystytas. Jeigu pernelyg daug išleidžia, jie geba labai įtikinimai paaiškinti, kodėl turėjo tai padaryti. Jeigu būtų galima gražias kalbas paversti auksu, Dvyniai tikrai taptų labai turtingi. Bet ir dabar jiems nėra kuo skųstis – yra daug Zodiako ženklų, kuriems sekasi prasčiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.