Smagu būti kartu: linksmiausios poros pagal Zodiako ženklą

Smagu būtų kartu su mylimu žmogumi juoktis, nuolat vienam kitą pralinksminti sms žinutėmis, o susipykus greitai atsitokėti, pažvelgus į situaciją su humoru. Tai pavyksta tikrai ne visoms poroms. Štai tie laimingieji, kurie nuolat linksminasi patys ir geba pralinksminti aplinkinius.

Geriausią humoro jausmą turi Šaulys – su juo linksma visų ženklų atstovams.<br> 123rf nuotr.
Geriausią humoro jausmą turi Šaulys – su juo linksma visų ženklų atstovams.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2018, 6:13 PM

Šaulys + Dvyniai

Šaulys – labiausiai humoro jausmu pasižymintis Zodiako ženklas. Juokauti jam pavyksta visiškai natūraliai ir be didesnių pastangų. Neretai jis sublizga kaip tikras komedijos meistras. Net ir paprastas istorijas Šaulys pasakoja taip, kad jo klausytis būna labai smagu. Jis jaučia, kuriose situacijose tinkamas juodasis humoras, o kam gali užkliūti ir nekalti juokeliai.

Su linksmuoju Šauliu smagu bus visiems Zodiako ženklams. Visgi astrologai tinkamiausia jam pora laiko Dvynius. Šie du Zodiako ženklai be jokios repeticijos gali surengti ištisą humoro šou. Dažnai net ir rimti barniai jų šeimoje baigiasi draugišku juoku.

Avinas + Svarstyklės

Avinas – tikras anekdotų žinovas. Kartais jo juokeliai šiurkštoki ar su necenzūriniais žodžiais, bet daugeliui klausytojų tokie ir patinka. Prie to prisideda Avino autoritetas. Niekas kitas nemoka taip užkrečiančiai juoktis ir iš savo, ir iš kito juokelių, kaip tą daro Avinas.

Pasijuokti iš Avino šnekos ypač mėgsta Svarstyklės. Joms kartais nė nereikia klausytis jo kalbų – pakanka į besijuokiantį Aviną pažiūrėti, ir pačioms norisi šypsotis.

Be to, subtiliosios Svarstyklės moka sušvelninti pernelyg šiurkščius Avino išsireiškimus ir dažnai šitaip padeda puoselėti jo gerus santykius su aplinkiniais. Bičiuliams ypač smagu stebėti jų poros pasirodymą, kai Avinas prityla ir leidžia Svarstyklėms vadovauti.

Dvyniai + Liūtas

Dvyniai ne tik turi gerą humoro jausmą, bet ir moka jį naudoti subtiliai ir diplomatiškai. Jie geba rasti bendrą kalbą su įvairiais žmonėmis, o tuos, kurie dėl kažko išgyvena, išmoko pažvelgti į problemą su humoru. Be to, Dvyniai geba užglaistyti tuos šiurkštesnius kitų žmonių juokelius, kurie jautrias asmenybes gali įžeisti.

Dvyniai su savuoju humoro jausmu yra idealus partneris Liūtui. Šiam Zodiako ženklui nepatiktų, jei kažkas mėgintų pasišaipyti iš jo asmenybės, ir Dvyniai tą supranta. Juokaudami šie ženklai puikiai papildo vienas kitą. Kartu su jais vakarėliuose dalyvavę svečiai ilgai su šypsena atsimena šios porelės pokštus.

Vandenis + Skorpionas

Šu šiais Zodiako ženklais smagu bendrauti ir pavieniui, o kartu jie tampa kompanijos siela. Vandenis – tikras improvizacijos meistras. Beje, jis geba juokauti visiškai rimtu veidu, o nuo to jo klausytojams tampa dar linksmiau.

Tiesa, jo juokeliuose juntamas sarkazmas, ypač jei Vandenis pastebi, kad jo pašnekovas neturi humoro jausmo. Skorpionas irgi gali su humoru įgelti jam nepatinkančiam žmogui taip, jog tas atsimins ilgai.

Skorpiono juokai tikrai originalūs. Jį patį prajuokinti nelengva. Vandenis – vienas iš nedaugelio, kuriam tai pavyksta. Kai ši pora ima žarstyti juokus kartus, stebėtojai pasijunta tarsi žiūrėdami komediją. Jų draugijoje niekas neliūdės.

Mergelė + Šaulys

Su Šauliu šioje poroje viskas aišku – kaip jau minėta, tai geriausią humoro jausmą turintis Zoadiako ženklas, kuris geba prajuokinti bet kurį kitą. Visgi Šaulys tikrai ne su kiekvienu sugebės sudaryti linksmuolių porą.

Atrodytų, kad Mergelė yra vienas iš rimčiausių Zodiako ženklų, kuris daug dažniau būna griežtas nei linksmas. Bet ji griežta, kai tai susiję su darbu, kitais reikalais, o laisvalaikiu atsipalaiduoja. Tuomet Mergelė geba labai legvai ir išradingai pajuokauti. Ypač gerai ji atsiskleidžia būtent sajungoje su Šauliu.

Mergelė, palaikoma linksmuolio Šaulio, geba juokauti subtiliai, o kartais ir pikantiškai. Ši pora puikiai supranta vienas kito juokus ir drauge niekuomet neliūdi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.