6 nelaimingiausios santuokos pagal Zodiako ženklą

Įtampa tarp planetų tiesiogiai veikia žmogų, tikina astrologai. Jeigu planetos yra viena kitos opozicijoje, tarp šių Zodiako ženklų konfliktas neišvengiamas. Sukurti idealią porą du dvasiškai vienas kitam priešingi žmonės negali. Net labiausiai mylinčios širdys susidurs su nesupratimo siena.

 Sukurti idealią porą du dvasiškai vienas kitam priešingi žmonės negali.<br> 123rf nuotr.
 Sukurti idealią porą du dvasiškai vienas kitam priešingi žmonės negali.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2018, 2:15 PM

Prie nesuderinamų ženklų dažnai priskiriami Zodiako rato kaimynai, o taip pat opoziciniai ženklai. Tačiau šios 6 poros, daugelio sutarimu, pačios nelaimingiausios.

Dvyniai ir Ožiaragis

Šioje poroje daugiau prieštaravimų, nei kokio nors bendrumo. Šie ženklai gali ramiai draugauti, bet kai reikalas prieina iki rimtų santykių, prasideda problemos. Ožiaragiai pernelyg konservatyvūs ir reiklūs ir prigimties, o Dvyniai – kintantys ir neatsakingi. Kol Ožiaragis kruopščiai planuoja ateitį, Dvyniai lengvai iššvaisto bendrus pinigus.

Ši sąjunga iš anksto pasmerkta: oras išsausina žemę, kelia dulkes savo vėju. Dvyniai trokšta nuotykių, permainų, nepriima sėslaus gyvenimo. O Ožiaragiai, priešingai, yra stabilumo ir fundamentalumo šalininkai. Jų strateginis mąstymas reikalauja atsakingai imtis visų klausimų: jie niekada nepripažins Dvynių improvizacijų. Improvizacijos Ožiaragius tiesiog įsiutina.

Darbštieji Ožiaragiai, žinoma, gali pabandyti prisibelsti į vėjavaikiškas savo partnerio smegenis, bet šansų labai mažai. Dvyniai pernelyg myli laisvę, kad veiktų pagal iš anksto numatytą planą.

Vėžys ir Svarstyklės

Šios poros sunkumai taps akivaizdūs praktiškai iš karto: stichijų skirtumą pagilina status kampas tarp ženklų. Oro ženklas Svarstyklės skraido pernelyg aukštai žemiškam Vėžiui. Ten, kur nuotaika kinta kiekvieną minutę, giliai emocingi Vandens atstovai patiria fiasko.

Vėžiai negali suprasti paviršutiniško Svarstyklių požiūrio į gyvenimą. Jie reikalauja stabilumo, gerbti šeimos tradicijas, paklusnumo. O Svarstyklės negali gyventi vienoje vietoje: jos žvelgia toli už horizonto. Kur jų laukia romantiškos kelionės ir naujos žinios.

Svarstyklių interesų nestabilumas Vėžius išmuša iš vėžių. Jie pripratę metodiškai kurti savo pasaulį, laikytis vieną kartą nustatyto kurso. Bet kaip galima tikėti Svarstyklių pažadais, jeigu jos lengvai keičia savo nuomonę į visiškai priešingą? Teisingas atsakymas – niekaip. Su šiuo Oro stichijos atstovų lankstumu Vėžiams bus labai sunku susitaikyti.

Šaulys ir Skorpionas

Žvaigždžių išsidėstymas aiškiai liudija ne šios poros naudai. Akivaizdūs gyvenimo vertybių ir prioritetų skirtumai. Nepaisant kaimynystės Zodiako rate jų požiūris į meilę absoliučiai priešingas. Skorpionai turi įsišaknijusį savininkiškumo instinktą, o Šauliams pirmoje vietoje yra laisvė.

Ugnies atstovo dvasinės paieškos niekada nesulauks pavydaus Skorpiono atsako. Jie užsispyrusiai reikalaus fizinės ištikimybės, nuolatinio buvimo šalia. Bet tvirtais pančiais vargu ar įmanoma sulaikyti Šaulį: jis nutrūks pasitaikius pirmai galimybei. Ir tai taps mirtinos nuoskaudos priežastimi.

Aistringi Skorpionai niekada neatleis išdavikui, pradės brandinti keršto planus. Kitaip tariant, galingi Vandens atstovai užgesins meilės liepsną, jeigu partneris ne nuolat tenkins jų kūniškus poreikius.

Avinas ir Jautis

Ugnis greičiau sudegins žemę, bet nenugalės. Energingas Avinas negali, kaip įpratęs, tapti lyderiu poroje, kur partneris skeptiškai žiūri į bet kokius jo veiksmus. Rimtas ir neskubantis Jautis mėgsta ilgai galvoti priimdamas sprendimus, analizuoti pliusus ir minusus. Jo jausmingumas reikalauja laiko atsiskleisti. O ką Avinas?

Šis sproginėjantis ženklas nemėgsta jokių ilgų galvojimų ir mėgsta veikti aklai. Jo tikslas – ne įsisavinimas, o viršūnės užkariavimas. Ir prie vienos viršūnės jam sustoti sunku. Jis ieškos dar didesnio aukščio, kad numaldytų savo beribį gyvenimo troškulį.

Stebėtojas Jautis jį tik stabdys. Todėl neištikimybė poroje neišvengiama. Šalta Avino meilė niekada nepatenkins Jaučio artumo poreikio.

Mergelė ir Žuvys

Kaip susigyventi šiai porai, nežino net astrologai. Pedantiškos ir atsargios Mergelės vargu ar sužavės romantiškas Žuvis. Sentimentalūs Vandens atstovai gali iki išsekimo maitinti savo Mergelę meilės syvais, bet vietoj gėlių gaus tik sausus krūmokšnius.

Kaip suderinti buhalterio skaičiavimą su svajingumu? Griežtą discipliną su aistringu emocingumu? Praktiškos Mergelės gali priimti pakylėtus jausmus tik per atstumą, kaip žiūrovas kino ekrane. Tuo tarpu Žuvims gyvybiškai svarbu viską pačioms išgyventi, nuolat viduje jausti meilės vibracijas.

Toks požiūrių skirtumas vargu ar atneš porai laimę. Greičiausiai jie metų metus vienas kitą kankins. Juolab, kad ištikimoms Mergelėms sunku išsiskirti, ir jos visaip bando atidėti išsiskyrimo momentą. Net jei jis neišvengiamas.

Jautis ir Vandenis

Jų santykiai neapsieis be reguliarių skandalų. Bohemiška Vandenio egzistencija siutina žemišką Jautį, o pastarojo materializmas varo iš proto dvasiškai išsilavinusį Vandenį. Oro ženklui prireiks labai daug pastangų, kad bent truputėlį pakeistų įprastą Jaučio mąstyseną. Pajudinti iš vietos uolą apskritai vargu ar kam įmanoma, o vėjui juo labiau.

Tačiau Vandenis ne iš tų, kurie ruošiasi tiesiog susitaikyti su žemiškomis aplinkybėmis. Jis šaipysis, kritikuos, skatins Jautį išeiti iš komforto zonos. Ir, žinoma, savo kelyje sutiks agresyvų pasipriešinimą. Net genialus humoro jausmas neišgelbės Vandenio nuo įsiutusio Jaučio.

Už sudaužytą svajonę apie sėslų ir ramų gyvenimą vienoje vietoje šis sutryps Vandenį pačiu primityviausiu būdu – atims lėšas egzistavimui. Atseit, tegul šitas Zodiako menininkas pabando išgyventi vienas be materialiojo Jaučio.

Ir tai bus pabaigos pradžia. Bet net skirdamasis Jautis negaus nieko: melodramatiško meilės tragedijos pasiaiškinimo ir Vandenio nesulauks. Šis veikiau panorės išnykti, nei kapstytis po nelaimingos meilės priežastis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.