3 pavojingiausios poros pagal Zodiako ženklą

Tarp aistringos meilės ir priklausomybės riba labai plona. Jeigu pirmuoju atveju žmonės išgyvena audringų aistrų etapą, kad vėliau pereitų prie ramių santykių, tai antruoju realybę pakeičia visiška beprotybė.

 Kartu žmonės gyventi negali, o atskirai viskas netenka prasmės.<br> 123rf nuotr.
 Kartu žmonės gyventi negali, o atskirai viskas netenka prasmės.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 12, 2018, 12:17 PM

Tokioje poroje santykiai šokinėja nuo meilės euforijos iki visiškos neapykantos, ir tai nuolat sukasi ratu. Kartu žmonės gyventi negali, o atskirai viskas netenka prasmės.

Zodiako rate yra keletas tokių sąjungų, kuriose nuo pat pradžių slypi pavojus.

Dvyniai ir Skorpionas

Meilės jausmas šiems partneriams suteikia sparnus, dovanoja nežemiškas emocijas, bet tik trumpam laikui. Palaimingą skrydžio svaigulį greitai keičia aistrų uraganas, įtraukiantis į savo akivarą. Po šito ramybę žmogus gali tik sapnuoti. Dvyniai pradžioje jaučia gilų pasitenkinimą dėl įsismarkaujančios stichijos (o šis ženklas yra Oro stichijos atstovas), bet ją sukontroliuoti ne jo jėgoms. O Skorpionas pasineria į patį tornado dugną, nes nori prisikasti iki tikrosios meilės priežasties. Bet ten visiška tamsa, ir vietoj tiesos – tik abejonės. Tačiau sugrįžti po šito nebeįmanoma. Išsiskirti ir apsimesti, kad nieko nebuvo – absoliučiai neįmanoma. Lemtingas susitikimas visiškai keičia žmogų, padaro jį pamišėliu.

Šiai porai niekada nebus nuobodu. Rojaus malonumo akimirkos palengva pereis į grandiozinius skandalus. Bėgant laiko jie netgi išmoks patirti sadomazochistinį pasitenkinimo jausmą nuo šeiminio gyvenimo peripetijų. Nepastovūs Dvyniai visada išlaikys intrigą, o Skorpionui tik to ir reikia. Savo ruožtu, Vandens ženklas iškankins Dvynius savo aštriais išpuoliais, užgaus skausmingus taškus. O kur yra kančios saldumas, ten ir įkvėpimo kibirkštis. Šioje pavojingoje sąjungoje visiškai nuoširdžiai prisiekiama amžina meilė, jaučiama neapykanta garbinimo objektui. Partneriai bet kurią akimirką pasirengę paaukoti gyvybę vienas dėl kito, nes žino – jų sielos sujungtos nenutraukiamais saitais. Jeigu pora dėl kokių nors priežasčių išsiskiria, išgyventi jausmai visiems laikams įsispaudžia atmintyje.

Liūtas ir Žuvys

Tiktai šioje sąjungoje įmanoma pamatyti karalių, klūpantį ant kelių. Kai Liūtas sutinka savo svajonių Žuvis, jis netenka galvos. Nuo tos akimirkos išdidus individualistas tampa švelnia katyte, tirpstančia nuo kiekvieno antrosios pusės žvilgsnio. Nuo šiol Liūto gyvenimas priklauso tik vienam žmogui. Žuvis taip pat perpildo beprotiškos emocijos: tiek šilumos Vandens stichijos atstovas anksčiau niekur negavo. Pora tampa neišskiriama. Bet čia ir slypi didžiausias pavojus. Anksčiau ar vėliau ateina persisotinimo jausmas. Po kiek laiko Liūtas pradeda reikalauti daugiau, o Žuvims norisi tęsti lengvą romantiką.

Išeitis iš potencialiai konfliktinės situacijos yra tik neilgas išsiskyrimas. Tačiau Liūtas bijo išleisti savo meilę toli. O Žuvys ima dusti jo gniaužtuose. Tik tie, kurie sugebės iki galo suprasti vienas kito poreikius, turi šansą patirti amžiną meilę. Priešingu atveju sportiškas Liūtas ir laisvę mylinčios Žuvys pabandys laimę rasti nueidami į šoną. Tiktai tokia užmačia iš anksto pasmerkta žlugti. Geriau tiesiog nebūna.

Vėžys ir Šaulys

Jų tokie skirtingi temperamentai, kad belieka stebėtis, kaip jie iš viso atsidūrė kartu. Gyvenimo prioritetai, šeimos vertybės – visa tai maksimaliai skiriasi. Tačiau paragavę saldaus abipusės meilės vaisiaus jie jau nebegali sustoti. Nepriklausomą Šaulį lyg magnetu traukia prie savininkiško Vėžio, o šį traukia platus Ugnies ženklo akiratis. Jeigu kas ir gali priversti Šaulį atsisakyti amžinų kelionių, tai tik atsidavusio Vėžio ištikimybė. Kur jis bebūtų, visada trauks namai. Bet be skandalų šioje ypatingoje sąjungoje, žinoma, neįmanoma apsieiti. Ūmi Šaulio prigimtis reikalauja šviežių įspūdžių, kontrastingų emocijų, o Vėžiui sunku suprasto jo norą. Jeigu viskas gerai, ko jam dar reikia? Kodėl nemielas tylus židinys jaukiuose namuose? Bet Šauliui reikalingas oras ir laivė, kad liepsnotų aistros ugnis.

Todėl ši pora nuolat pyksis ir taikysis. Vaikščios vienas paskui kitą, prašys atleidimo ir vėl kels skandalus. Begalinis neįgyvendinamų pažadų srautas, baisus Vėžio pavydas, Šaulio užsispyrimas... Tik kantrybė ir kito supratimas leis šiai porai pasiekti aukso vidurį. Kompromisas įmanomas, bet kelias į jį ilgas. Tačiau čia ir yra šių dviejų ženklų šeiminė laimė. Išsiskyrimo grėsmė juos gąsdina daug labiau nei visi pavojingos sąjungos sunkumai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.