4 Zodiako ženklai, turintys blogą akį

Žmogaus gebėjimas vien savo žvilgsniu pakenkti kitam žmogui vadinamas bloga akimi. Tai įgimta savybė ir ją turi anaiptol ne visi. Tam reikia būti labai energetiškai galingam, o taip pat įtakos turi Zodiako ženklas. Tik keletas Zodiako ženklų gali pasigirti stipriais nužiūrėjimo įgūdžiais.

Tik keletas Zodiako ženklų gali pasigirti stipriais nužiūrėjimo įgūdžiais.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Tik keletas Zodiako ženklų gali pasigirti stipriais nužiūrėjimo įgūdžiais.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-19 10:58, atnaujinta 2019-08-29 11:39

Skorpionas

Apie tai, kad Skorpiono žvilgsnis hipnotizuoja, daugelis yra girdėję. Žmogui, gimusiam po šiuo galingu ženklu, pakanka šnairai pasižiūrėti į kitą, kad jam pablogėtų savijauta. O jeigu Skorpionas sąmoningai nori pasiųsti žmogui negatyvą, jam beliks tik melstis. Pasekmės gali būti pačios įvairiausios: nuo eilinės ligos iki baisios avarijos. Negatyvi energija gali pramušti bet kokius šarvus, nepriklausomai nuo statuso ar amžiaus. Ypač pažeidžiami yra vaikai.

Tačiau sąmoningai kenkia tik ypač kerštingi Skorpionai. Kiti transformuoja savo grandiozinę energiją į apsaugą. Nes vien šio ženklo atstovo buvimas bet kurį apsaugo nuo visų gyvenimiškų bėdų. Jeigu Skorpionas norės vystyti savo maginį talentą, jam paklus visi ritualai. Plutono globotiniai neturi visiškai jokios baimės, todėl yra pasiruošę eiti iki galo – tyrinėja netgi juodąją magiją. Kai kurie šio ženklo atstovai atvirai patiria malonumą, kai naudojasi savo įgūdžiais. Todėl reikėtų saugotis bjauraus Skorpionų charakterio. O patiems šio ženklo atstovams būtina atsiminti savo minčių galią: visai netyčia galima pakenkti net patiems artimiausiems žmonėms. Savo emocijas reikia kruopščiai kontroliuoti, nustumiant smūgį nuo mylimųjų.

Dvyniai

Jeigu Skorpionai valdo aštrų žvilgsnį, tai Dvyniai yra aštraus žodžio meistrai. Jų frazės gali nužudyti, prasiskverbti į pačią žmogaus pasąmonę. Bet jie kruopščiai slepia savo strėles po gausiu teksto kiekiu. Ne veltui Dvyniai garsėja kaip patys plepiausi žmonės. Tačiau šio Oro ženklo kalbose visada yra paslėpti motyvai. Jie arba nuoširdžiai linki žmogui visko paties geriausio, arba baudžia jį už ką nors. Ypač skausmingos kritinės šio ženklo atstovų pastabos. Kiekvienas žodis palieka neišdildomą pėdsaką žmogaus savivertei. Po žodžių atakos kam nelieka jėgų apskritai ką nors daryti. Energija katastrofiškai krenta ir atsiranda didelė tikimybė susirgti. Dvynių nužiūrėjimas veikia būtent taip.

Bet pateisinant Dvynius galima pasakyti, kad jie tą daro netyčia. Jeigu Skorpionas sąmoningai atakuoja priešą (ir netgi dėl jo kančių patiria malonumą), tai Dvyniai greičiausiai tiesiog nevikriai naudojasi savo maginiu gebėjimu. Tik labai išsilavinę šio ženklo atstovai geba pasverti kiekvieną savo žodį. Jie nuostabia bendrauja, su rentgeno tikslumu įvertina pašnekovą iš jo kalbos, lengvai įbruka jam reikiamas mintis. Pavyzdžiui, religingiems Dvyniams nieko nekainuoja atversti žmogų į savo tikėjimą – tokie stiprūs jų įgūdžiai. Tas pats liečia ir nužiūrėjimą. Jeigu išsilavinę Dvyniai išties norės kam nors pakenkti, jie akimirksniu privers nuosprendį pildytis. Jiems prireiks tik poros žodžių.

Ožiaragis

Ožiaragiai taip pat turi įspūdingą gebėjimą nužiūrėti. Jis ne toks stiprus, kaip dviejų pirmųjų ženklų, bet visgi gali žmogui sugadinti gyvenimą. Ožiaragio bloga akis veikia per pavydo jausmą. Kai Žemės stichijos atstovas žiūri į gražų kitų žmonių gyvenimą, jį patį graužia nuoskaudos tulžis. Jis beviltiškai nori to paties. Iš čia kyla ir Ožiaragių karjerizmas: jie stengiasi pasiekti pačias didžiausias socialinių laiptų viršūnes.

Tačiau kai Ožiaragiui nepavyksta pasiekti žvaigždžių, jis supyksta ant viso pasaulio. Net artimi žmonės gali tapti jo blogos akies aukomis. Tokiomis akimirkomis Ožiaragiams reikia maksimaliai apriboti savo bendravimą, lankyti karmos apvalymo seansus (pradedant pirtimi, baigiant meditacija), peržiūrėti savo požiūrį į gyvenimą. Priešingu atveju pernelyg ambicingo ženklo laukia itin sunki karma. Net iš atsitiktinės nuotraukos jis žvelgs iš padilbų ir užtrauks žiūrovui-aukai nužiūrėjimą. Šiurkščiai kalbėti su draugais, nerodyti meilės artimiesiems – visa tai nevykėlio Ožiaragio ženklas. Todėl ypač svarbu palaikyti savo pažįstamą Ožiaragį visuose jo siekiuose. Save realizavęs žmogus būtinai su laiku jums atsidėkos.

Žuvys

Jeigu Ožiaragis gali supykti ant viso pasaulio, tai Žuvys – ant konkretaus žmogaus. Pernelyg emocingi Vandens stichijos atstovai pripratę prie absoliutaus pasitikėjimo santykiuose. Tačiau jeigu partneris savo vylingais veiksmais sukelia joms įtarimų, Žuvys pradeda galvoti apie jį blogai. Negatyvas vis kaupiasi ir kurią nors akimirką visa savo jėga užgriūva žmogų. Šio ženklo grasinimai mintyse turi tokią pat galią, kaip ir realūs žodžiai. Todėl patiklių Žuvų skriaudikas niekada neišvengia bausmės. Už nekaltos sielos apgavystę jis sumoka savo sveikata. Pavyzdžiui, moteris Žuvys gali paprasčiausiai atkeršyti už išdavystę prakeiksmu visai giminei. Kad poveikis sustiprėtų, jai būtina pasinerti į vandenį (tinka ir įprasta vonia) ir su ašaromis akyse ištarti prakeikimą. Ir po šių žodžių buvusysis tampa nevaisingas ar nepajėgus.

Tačiau Žuvys nepasižymi didele valios jėga. Jų užkeikimai trunka gana neilgai ir laikui bėgant sugrįžta joms atgal, energetiškai pakenkdami pačioms ir stipriai smogdami per savivertę. Kad netaptų savo pačių negatyvo aukomis, Žuvims primygtinai rekomenduojama mąstyti pozityviai. Ir tuo pačiu išmokti priimti žmonių trūkumus bei neatverti sielos pirmam sutiktajam. Juk šviesių ir absoliučiai nuoširdžių žmonių nė su žiburiu nerasi. Jeigu Vandens stichijos atstovės išmoks kontroliuoti savo emocijas, jos atras dar vieną maginį įgūdį. Žuvys geba valyti supančią aplinką nuo mentalinio blogio. Jų apsauginiai užkalbėjimai apsaugo namus nuo to paties nužiūrėjimo. Taip pat puiki intuicija joms leidžia jausti kitų žmonių energetinę karmą, puikiai susidoroti su bet kokiu negatyvu.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų rugsėjo 19 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?