Kambarinės gėlės pagal Zodiako ženklą: ar sutampa jūsų charakteriai?

Augalai, kaip ir žmonės, turi skirtingą charakterį. Ar žinote, kokios kambarinės gėlės geriausiai atitinka jūsiškį? Susigaudyti augalų įvairovėje gali padėti astrologija. Štai kokie kambariniai augalai labiausiai jums tinka pagal Zodiako ženklą.

 Kokia gėlė atitinka jūsų charakterį?<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
 Kokia gėlė atitinka jūsų charakterį?<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
 Azalija.<br> Pixabay nuotr.
 Azalija.<br> Pixabay nuotr.
 Sanpaulija.<br> Pixabay nuotr. 
 Sanpaulija.<br> Pixabay nuotr. 
 Tradeskancija.<br> Pixabay nuotr. 
 Tradeskancija.<br> Pixabay nuotr. 
 Alijošius.<br> Pixabay nuotr.  
 Alijošius.<br> Pixabay nuotr.  
 Kamelija.<br>  Pixabay nuotr.   
 Kamelija.<br>  Pixabay nuotr.   
 Vaškuolė.<br> Pixabay nuotr.    
 Vaškuolė.<br> Pixabay nuotr.    
 Paprika.<br> Pixabay nuotr.     
 Paprika.<br> Pixabay nuotr.     
 Sansevjera.<br> Pixabay nuotr.  
 Sansevjera.<br> Pixabay nuotr.  
 Bonsas.<br> Pixabay nuotr.   
 Bonsas.<br> Pixabay nuotr.   
 Dracena.<br> 123rf nuotr.
 Dracena.<br> 123rf nuotr.
 Karpažolė (puansetija).<br>  Pixabay nuotr.    
 Karpažolė (puansetija).<br>  Pixabay nuotr.    
 Orchidėja.<br> Pixabay nuotr.     
 Orchidėja.<br> Pixabay nuotr.     
Daugiau nuotraukų (13)

Lrytas.lt

2018-09-23 11:57, atnaujinta 2019-08-30 10:36

Avinas

Vedami ambicingojo Marso Avinai spinduliuoja galingą energiją. Jie negali ramiai sėdėti vietoje ir visada juda. Raudona planetos spalva verčia juos aktyviai veikti. Todėl ženklui idealiai tinka gėlės su ryškiais raudonų atspalvių žiedais: echmėja, azalija, nykštukinis granatas. Gyvenimo džiaugsmo kupiniems ir bendrauti mėgstantiems Avinams taip pat patiks serenčiai. Šie augalai pritrauks į jų gyvenimą materialinę gerovę ir asmeninę laimę.

Jautis

Jaučiai užsispyrę ir stiprūs. Jie gali nukabinti bet kokią žvaigždę nuo dangaus. Tačiau Žemės stichijos poveikis savaip nuspalvina šio ženklo charakterį: Jaučiai veikiau pasirinks šeiminį jaukumą, nei sėkmingos karjeros vaikymąsi. Rami atmosfera savuose namuose jiems yra prioritetas. Todėl gimusiems po šiuo ženklu rekomenduojami žemaūgiai, bet tvirti augalai. Taip pat tiks elegantiškos kambarinės gėlės – sanpaulijos ir begonijos.

Dvyniai

Ypač aktyviam ir mėgstančiam bendrauti ženklui reikia nuolat papildyti energiją. Oro stichijos atstovai mėgsta būti įvykių centre, bet susidūrimas su dideliu skaičiumi žmonių atima iš jų daug jėgų. Jiems tenka imtis gudrybės – vietoj atviros jėgos demonstruoti diplomatijos stebuklus. Todėl geriausiai jų esmę išreiškia vijoklinė gebenė. Šis augalas talismanas palankiai veikia Dvynių imunitetą, padeda atstatyti energiją. Taip pat tinka gausiai lapojantys augalai, pavyzdžiui, zebrina (tradeskancija).

Vėžys

Kaip reta įtariems ir atsargiems vandens stichijos atstovams reikia teisingų gėlių. Tokie gali būti krūmo formos augalai: alijošius, naminė rožė. Šios gėlės Vėžiui ne tik atneš sėkmę, bet ir stabilizuos jo materialiąją padėtį. Sultingi alijošiaus lapai taip pat palankiai veiks šeimos santykius.

Liūtas

Liūto spalva gamtoje gali būti maskuojanti, bet plėšrūną visada išduoda jo elgsena. Taip ir Ugnies stichijos atstovo būstas – jį puošia margos gėlės. Nes jie gali sau tai leisti. Ryški kamelija, džiaugsminga kalija, gyvybinga astra – visos jos pabrėžia aukštą savininko statusą. Šio ženklo talismanu gali tapti ir geltonų atspalvių kinrožė.

Mergelė

Pedantiškos ir sąžiningos Mergelės turi šiokio tokio panašumo su Dvyniais. Juos veda viena planeta – Merkurijus, o talismanas yra vijokliniai augalai. Tačiau Mergelėms labiau tinka elegantiška vaškuolė bei lamstas (rhoicissus rhomboidea, dar vadinamas berželiu). Šios kambarinės gražuolės simbolizuoja paties sąžiningiausio ženklo sielos švarumą. Jos gerai veikia visų Mergelių sveikatą.

Svarstyklės

Svarstyklėms nuolat būtina vidinė harmonija. Jų dvasinė būsena tiesiogiai priklauso nuo atmosferos namuose. Todėl šio ženklo talismanai yra lelijos ir puikiosios chrizantemos. Astrologai Svarstyklėms primygtinai rekomenduoja ir papriką. Šis kambarinis augalas padeda joms išlikti užtikrintoms bet kokioje situacijoje. Būdamos absoliučiai ramios Svarstyklės priima teisingus sprendimus.

Skorpionas

Neprieinamas ženklas traukia savo vidiniu grožiu. O slaptas Skorpiono vampyrizmas reikalauja nuolat papildyti energiją. Todėl šio ženklo talismanai dažnai būna nepatrauklūs ir duriantys, bet savaip naudingi augalai. Apie teigiamą kaktusų energiją prisiklausė daugelis. Bet dar yra sansevjera („uošvės liežuvis“), grėsmingoji monstera. Jos stebėtinai tiksliai atspindi paties galingiausio Zodiako ženklo charakterį.

Šaulys

Šaulių globėja yra apribojimų ir rėmų planeta Saturnas. Šios dujinės gigantės žiedai tik rodo ribas nuotykių ir kelionių mėgėjui. Troškimas pažinti kitas kultūras ir papročius dažnai atsispindi ir pasirenkant talismanus. Vienu populiariausių galima laikyti bonsus. Daugiamečiai augalai saugo namų jaukumą, o taip pat jų savininko sveikatą. Kad apsaugotų savo buveinę nuo pašalinių nužiūrėjimo, Šauliams rekomenduojama įsigyti fikusą. Puiki pora jam bus ir išdidi citrina.

Ožiaragis

Ožiaragiui viskas turi būti sudėliota į lentynėles. Stabilumas ir komfortas – aukščiau visko. Šiam ženklui reikia tokio talismano, kuris padovanotų jam ramybę. Šią funkciją geba atlikti griežtos formos gėlės, su griežtos formos žiedynais. Labiausiai tinkami yra spygliuočiai. Taip pat puiku namuose auginti draceną. Šios gėlės minimalizmas palankiai veikia Ožiaragių nervų sistemą.

Vandenis

Vandenio galvoje – vien improvizacijos. Pats genialiausias Zodiako ženklas priima tik originalius sprendimus. Visa kita jo nedomina. Todėl ženklo talismanu gali būti tik neįprasta gėlė, atitinkanti jo nerimstantį charakterį. Puikia Vandenio kompanione gali tapti karpažolė. Ji Urano globotiniui atneša sėkmę, o kambarinis klevas (galenis) atstato energijos resursus.

Žuvys

Žuvis labai traukia drėgmę mėgstantys augalai. Nuostabi ir švelni orchidėja – pats geriausias šio ženklo talismanas. Ši karališka gėlė į Žuvų buveinę atneša taiką, kosminę harmoniją ir seksualinę sveikatą. Orchidėja žydi gana ilgai, todėl Žuvų nuotaika išlieka gera visus metus. Žinoma, kai yra keletas augalų. Prabangią puokštę ant palangės galima papildyti prabangiu fikusu. Jis Žuvims trauks teigiamą energiją ir materialinius resursus.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų rugsėjo 23 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.