4 Zodiako ženklai, kurie nuolat viskuo nepatenkinti

Galbūt jūs iš tų, kurie nuolat skundžiasi, kad ir oras blogas, ir darbo daug, ir vandens stiklinė pustuštė? Kai kuriems žmonėms sunku įtikti. Jie visada kuo nors nepatenkinti, visada randa priežastį prikibti. Idealo siekiu juos apdovanojo žvaigždės. Tačiau realybėje šis siekis dažnai virsta tiesiog bjauriu charakteriu. Įgimtas perfekcionizmas nepadeda būti geros nuotaikos. Šie Zodiako ženklai dažniau būna nusivylę, nei patenkinti kokiu nors rezultatu. Ir savo nepasitenkinimą jie išlieja ant kitų.

Įgimtas perfekcionizmas nepadeda būti geros nuotaikos.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Įgimtas perfekcionizmas nepadeda būti geros nuotaikos.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2019, 4:01 PM, atnaujinta Oct 3, 2019, 4:44 PM

Liūtas

Vienas labiausiai draugiją mėgstančių Zodiako ženklų turi nemažai nemalonių charakterio savybių. Kadangi Liūtas visada nori būti lyderiu, jam nuotaiką sugadina bet kokia konkurentų sėkmė. Pralaimėjimo momentais jis tampa baisiu niurgzliu, nepakenčiamu aplinkiniams. Jo pavydas nukreipiamas į nugalėtojus, į sėkmingesnius pažįstamus. Žmogus net geba ryžtis padaryti nedidelę kiaulystę, kad susigrąžintų prarastas pozicijas.

Blogos nuotaikos Liūtas – ypatingai nemalonus. Šio ženklo atstovas be sąžinės graužaties projektuoja negatyvą į kitus, permala visus kaulelius. Partneriui reikia nuolat palaikyti iliuziją, kad karalius su gražiais drabužiais. Net jeigu jis nuogas. Priešingu atveju šis pasipūtęs kačiukas grauš lyg kirvarpa ir sunaikins jų santykius.

Mergelė

Mergelės gali nusiminti dėl visiškų niekų. Joms sugadina nuotaiką bet kokia nesėkmė. Ypač tai liečia asmeninių santykių sritį, kur užgaunamos moralinės vertybės. Mergelę įvaryti į depresiją paprasčiau nei paprasta. Pakanka pasakyti ką nors atvirai įžeidžiančio. Po šito šio ženklo atstovai ilgam užsidarys kambaryje su lentele „Netrukdyti“. Jie be galo analizuos konfliktinę situaciją, ieškos jos priežasčių. Kaltės jausmas gali juos sunaikinti. Mergelės lengvai suserga nuo nervų pakrikimo.

Taip pat jos labai griežtai skiria tai, kas teisinga ir neteisinga. Todėl Mergelės linkusios kritikuoti bent mažiausią jų įvestos tvarkos trūkumą. Būdamos švaros ir teisingumo gynėjos, jos aršiai puola tuos, kas sutrikdo idilę. Savo nepasitenkinimą išreiškia grubiai ir piktai.

Skorpionas

Jis labiausiai nepatenkintas iš visų nepatenkintų. Skorpiono maksimalaus rezultato siekis vienu metu žavi ir gąsdina. Nuolat siekti idealo neįmanoma, bet šio ženklo atstovai nemoka kitaip gyventi. Jie veržiasi į dangų siekiančius tikslus, sau ir aplinkiniams užkelia kartelę. Į tobulėjimą įdeda visas jėgas. Bet gyvenimas ne visada paskatina darbščius ir drąsius. Tokiomis akimirkomis Skorpionai tampa atvirai pikti.

Jų susierzinimas dėl viso pasaulio pradeda veržtis nuodingais žodžiais. Tarsi jų viduje būtų sprogusi tulžies pūslė ir vieną akimirką būtų padariusi juos agresyvius. Skorpionai nenori girdėti jokių paguodų ir pateisinimų: jiems reikalinga tik pergalė, tik tai, kas geriausia. Nesėkmės atveju negaili net artimųjų, visai apylinkei sukelia grandiozinį skandalą. Pereiti Skorpionams skersai kelią jokiu atveju nereikėtų. Tiesiog nugrauš koją. Arba pasižiūrės taip, kad po to nebesinorės gyventi.

Ožiaragis

Ambicingi Ožiaragiai dažnai tampa niūriais nuobodylomis. Tokiomis akimirkomis jų pesimizmas kaip užkratas išplinta tarp aplinkinių. Kad susidorotų su įgimtu pesimizmu, Ožiaragiams reikia nuolat kažką veikti. Jie savikritiškai žiūri į savo pasiekimus, kitų pasiekimus vertina kaip kur kas geresnius. Jiems nuolat atrodo, kad gyvenimas eina pro šalį. Šio ženklo nepasitenkinimas pasireiškia perdėtu reiklumu. Tipiška Ožiaragių situacija – kai vadovai išsunkia savo pavaldinius psichologiškai ir savo priekabėmis.

Be to, dauguma šio ženklo atstovų mėgsta būti atsakingi tik už save. Kitų patarimus ir rekomendacijas jie ignoruoja ir retai įsileidžia į savo gyvenimą pašalinius. Ožiaragiai turi gana kuklų ratą draugų, kurie seniai pripratę prie jų burbėjimo. Žmonės tiesiog susitaikė su nuolatiniu žmogaus nepasitenkinimu, nes jo teigiamos savybės visgi nusveria. Be to, Ožiaragio burbėjimas niekam nepadaro žalos.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų spalio 7 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.