4 Zodiako ženklai, kurių protas šviečia iš tolo

Kai kurie Zodiako ženklai gali pasigirti įspūdingu intelektu. Erudicija ir gebėjimas analizuoti jiems leidžia sublizgėti tarp aplinkinių. Štai keturi patys protingiausi.

 123RF.com asociatyvi nuotr.
 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2018, 10:30 AM, atnaujinta Oct 3, 2019, 4:29 PM

Dvyniai

Įgimtas smalsumas ir nevaržoma fantazija jiems pasireiškia labai anksti. Jie pirmieji bėga į mokyklą, tiesia rankas ir sprendžia pačias sudėtingiausas užduotis. Nuovokūs Dvyniai samprotauja šviesios greičiu, akimirksniu suvokia bet kokios informacijos esmę. Jų puiki atmintis ir aiškus protas žavi ne tik jų tėvus, bet ir mokytojus.

Neįtikėtinai įžvalgūs Oro stichijos atstovai lengvai tampa pirmūnais, laimi olimpiadose. Toks žinių bagažas jiems padeda ateityje užimti aukšta socialinę padėtį. Apdovanoti įspūdingu intelektu Dvyniai ne kartą pasiekia sėkmės viršūnes, sublizga visuomenėje, užmezga daugybę ryšių. Neeiliniai sugebėjimai leidžia jiems išsaugoti aiškų protą iki pat gilios senatvės.

Mergelė

Jeigu Dvyniams Merkurijus padovanojo greitą reakciją ir erudiciją, tai Mergelėms jis suteikė kritinį mąstymą. Analitiniai šio ženklo įgūdžiai – paties aukščiausio lygio. Lyg tikri chirurgai jie preparuoja pačius sudėtingiausius klausimus, iškelia tiesą į dienos šviesą. Jų aštrūs žodžiai kartais veikia skaudžiau už patį aštriausią skalpelį – taip gerai jie pataiko į tikslą. Pedantiškas dėmesys detalėms leidžia Mergelėms visa galva pasinerti į mokslą, tapti garsiais savo laiko mokslininkais. Taip pat jos randa save medicinoje, bankininkystėje, versle. Jos labai tiksliai apskaičiuoja visas rizikas, moka tvarkytis su pinigais.

O dar Mergelės mėgsta mokytis. Šį Zodiako ženklą už pažinimo meilę galima pavadinti amžinu studentu. Keletas išsilavinimų, begaliniai kvalifikacijos kėlimo kursai, užsienio kalbos – tai standartinis tipiškos Mergelės gyvenimo rinkinys. Kiekvienoje srityje jos tampa profesorės, nuodugniai įsisavindamos informaciją. Dėl įgimto santūrumo ir polinkio į kritiką daugelis Mergeles laiko šaltais žmonėmis. Neva, joms vietoj galvos kompiuteris, o vietoj širdies – bedvasis granitas. Ir nors asmeniniame gyvenime Mergelėms ne visada sekasi, jų viduje slepiasi ugningi romantikai. Joms tiesiog sunku atsisakyti įpročio viską persijoti per galingos logikos rėtį.

Šaulys

Ir Šaulius traukia žinios. Tiktai juos traukia ne tiek tikslūs mokslai, kiek gyvenimo filosofija. Šauliai – tikri pasaulio sandaros tyrinėtojai. Jie geba leistis į pačias drąsiausias patirtis, kad išsiaiškintų kosminę tiesą. Fenomenali atmintis, Ugnies stichijos atkaklumas, išvystytas intelektas – visa tai atsispindi gyvose šio ženklo atstovo akyse. Jų meilė nuotykiams leidžia pasiekti daugybę tikslų. Tačiau svarbiausiu galima laikyti svetimų kultūrų tyrinėjimus, sakralinių žinių rijimą.

Šaulius globoja išminties planeta – Jupiteris. Ji leidžia jiems paversti gautą informaciją intelektualiniu kapitalu ir praktiniais įgūdžiais. Todėl Šauliai niekada nebijo imtis atsakomybės, valdyti didelių kolektyvų, mokyti kitų. Jų aštrus protas, šaunus humoras iš iškalba kelia priešingos lyties susižavėjimą. O jų gyvenimiškas pasikaustymas kelia asociacijas su išminties paukščiu – varnu.

Vandenis

Šio ženklo globėjas yra Uranas. Radikalių permainų ir techninio progreso planeta uždeda antspaudą ant progresyvaus Vandenių intelekto. Jie visada yra priekyje kitų, tiesia takelį į šviesią ateitį. Jie pirmieji gauna eksperimentų rezultatus, demonstruoja pasauliui technologijų inovacijas. Jų sąmonė nepertraukiamai susijusi su kosminiu absoliutu: novatoriškos idėjos juos lanko kasdien.

Vandeniai labai dažnai lieka nesuprasti, jų veiksmai laikomi skubotais. Tačiau su laiku viskas stoja į savo vietas, ir žmonės ploja šiems genijams. Šio ženklo intelektualinį pranašumą sunku pavadinti snobišku: skirtingai nuo tų pačių Mergelių ar Šaulių, Vandeniai nelinkę mokyti kitų. Jie tam neturi laiko – yra pakeliui į eilinį atradimą.

 

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų spalio 12 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.