4 įtartini Zodiako ženklai

Tai, ko negali suprasti, labai erzina. Jeigu kalbama apie žmones, tokie egzemplioriai paprastai nekelia pasitikėjimo, atrodo įtartini. Tačiau tokį įspūdį gali sukurti ne tiek žmogaus keistenybės, kiek Zodiako ženklas. Kai kuriuos žmones žvaigždės apdovanojo keistu elgesiu.

 Kai kuriuos žmones žvaigždės apdovanojo keistu elgesiu.<br> 123rf nuotr.
 Kai kuriuos žmones žvaigždės apdovanojo keistu elgesiu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2018, 12:37 PM

Dvyniai

Šie veikėjai paprastai lengvai įsilieja į kompaniją, tampa kolektyvo siela. Jie daug šypsosi, su visais randa bendrą kalbą. Oro stichijos atstovai apskritai garsėja savo komunikabilumu. Tačiau pažvelgus į Dvynių pasiekimus neapleidžia jausmas, kad kažkas yra melaginga, netikra. Nuolat atrodo, kad jie kažką meluoja. Ir tai neatsitiktinai.

Už Dvynių charakterį atsako planeta hermafroditas Merkurijus. Ji šiuos veikėjus apdovanojo aukštu intelektu, greitu mąstymu. Tačiau atėmė bet kokias sąžinės užuominas. Todėl meluoti jie iš tiesų moka, kaip ir manipuliuoti kitais. Begaliniai žodžių srautai jiems reikalingi, kad paslėptų savo tikrąsias mintis. Dvyniai – abstrakcijų ir metaforų meistrai. Patikėti jų žodžiu tikrai neverta.

Vėžys

Vėžius sunku pavadinti lengvais, atvirais žmonėmis. Paprastai jie itin uždari ir tylūs. Atsiveria tik senų draugų kompanijoje arba siaurame šeimos rate. Todėl atsitiktiniai pažįstami retai galvoja, kad Vėžiai yra malonūs. Net kolegos darbe vadina juos „neaiškiais“. Jeigu žmogus santūrus ir nebendraujantis per pertraukėles, tai automatiškai sukelia visų likusiųjų įtarimus. Be to, Vėžiai išties turi nemažai keistenybių. Jie turi absoliučią atmintį, prisimena visas nuoskaudas, geba elgtis smulkmeniškai.

Sudėtingas Vandens stichijos atstovo charakteris pasižymi giliu emocingumu. Vėžiai pripratę viską išgyventi savyje, su niekuo nesidalinti. Apie šiuos veikėjus visai teisingai sakoma, kad jie patys sau pakankami. Be to, išsilavinę Vėžiai dažnai tampa pilkaisiais kardinolais, gudriais politikais. Jie meistriškai manipuliuoja kitais iš užkulisių, nes patys asmeniškai nenori prisiimti jokios atsakomybės. Esant mažiausiam pavojaus požymiui Vėžiai sušliaužia į šoną. Todėl pasitikėti jais gali tik patys artimiausi, prie kurių Vėžiai stipriai prisirišę.

Skorpionas

Legendiniai Skorpionai yra tikri intrigų meistrai. Su jais galima metų metus bendrauti, bet taip ir nepažinti tikrosios žmogaus esmės. O ji neretai būna tamsi, labai neaiški. Skorpionai meistriškai slepia savąjį „aš“, neigiamas charakterio savybes. Skirtingai nuo Vėžių, jie nesislepia užkulisiuose ir ramiai rodosi žmonėse. Yra pasirengę imtis bet kokios atsakomybės, nes moka komanduoti. Ir tik kai Skorpionai įgyja valdžią, tampa aiški jų tikroji prigimtis.

Pirmiausia šio ženklo atstovai susidoroja su senais skriaudėjais. Naudojamos bet kokios priemonės. Toliau jie kanda konkurentus, kad šie liautųsi net svajoti apie Skorpionų valdžios sostą. Bet net ir čia šie veikėjai nesustoja. Jie taip pat pasirengę pakankinti tuos bendražygius, kurie kada nors suabejojo jų pranašumu. Todėl su Skorpionai reikia būti pastačius ausis, visada elgtis rimtai ir teisingai. Šių veikėjų kerštas iš tiesų baisus, net jeigu dabar jie jums šypsosi. Už neaiškios socialinės kaukės slepiasi tikras monstras.

Žuvys

Apie Žuvis sakoma, kad jos pačios savęs nesupranta. Apie tai, kad jas suprastų kas nors kitas, negali būti nė kalbos. Sudėtingą ženklą valdo iliuzijų planeta Neptūnas. Ji dažnai verčia Žuvis elgtis neadekvačiai, veikiant emocijoms. Tačiau šiuos veikėjus sunku pavadinti naiviais ar lengvatikiais. Jie puikiai moka gudrauti, išsisukinėti, prisitaikyti prie partnerio. Kruopščiai slepia savo pažeidžiamas vietas, slaptas ydas. Visais būdais vengia bet kokio bandymo demaskuoti jų tikrąją prigimtį.

Juk net pati skaidriausia upė turi tamsų, drumstą dugną. O Žuvys yra Vandens stichijos atstovės. Pačios stipriausios iš jų moka sukti sūkurius, įtraukti kitus žmones į savo planus. Netgi komandiniuose projektuose jos siekia gauti sau naudos. Aplinkiniai ne visada supranta jų veiksmų logiką, nors aiškiai mato, kad Žuvys kažką „drumsčia“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.