3 Zodiako ženklai, nevykdantys savo pažadų

Daugelis žmonių mano, kad neverta pasitikėti tais, kurie nevykdo savo pažadų. Tai iš dalies teisinga, tačiau svarbiau išsiaiškinti priežastis, dėl ko žmonės nesilaiko žodžio.

 Vieniems tiesiog nesiseka, kiti nejaučia atsakomybės už savo žodžius.<br> 123rf nuotr.
 Vieniems tiesiog nesiseka, kiti nejaučia atsakomybės už savo žodžius.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2018, 11:27 AM

Pažadai – svarbi bet kurių santykių sudedamoji dalis. Visi mes kartais ką nors pažadame, bet ne visada išpildome. Vieni atsiprašo, kiti – ne. Vieniems tiesiog nesiseka, kiti nejaučia atsakomybės už savo žodžius.

Kiekvienos žmogaus tamsiąsias ir šviesiąsias puses galima numatyti ir pagal jo gimimo datą, kitaip tariant, Zodiako ženklą. Pasinaudokite astrologų patarimais, kad kuo geriau pažintumėte žmogų ir suprastumėte, ar galima juo pasitikėti.

Štai 3 Zodiako ženklai, kurie nesilaiko duoto žodžio.

Žuvys

Žuvys gyvena dėl savęs. Jų egoizmo lygio gali pavydėti net Liūtai. Žuvims nerūpi svetimos problemos, jeigu jos neliečia ir jų pačių. Kartais Žuvys imasi padėti žmogui ir sudaro patį geriausią įspūdį, bet galiausiai paaiškėja, kad į pagalbą jos atėjo dėl paprastos priežasties – problema liečia ir jas pačias, todėl šis poelgis anaiptol ne nesavanaudiškas.

Papildomus sunkumus santykiuose tarp Žuvų ir jų artimųjų kelia ypatingas šio ženklo charakterio bruožas, kurio iki galo nesupranta ir pačios Žuvys. Žuvys tiesiog nenori vykdyti pažadų, maskuodamos tai užmaršumu. Jeigu jas paspausite, jos laikysis savo žodžio, bet pradės į jus blogiau žiūrėti. Tai kaip su finansinėmis skolomis – jeigu norite toliau draugauti su žmogumi, jam neskolinkite. Jeigu nenorite sugadinti santykių su Žuvimis – neverskite jų ką nors jums žadėti ir būti kuo nors įsipareigojusioms. Geriau palaikyti draugiškus santykius.

Vėžys

Vėžiai tiesiog užmiršta savo pažadus. Jie galbūt ir nori juos įvykdyti, bet turi tiek daug reikalų, kad tiesiog neturi laiko galvoti apie pašalinius dalykus. Kita vertus, jeigu jie jus pamiršo, vadinasi, jūs nesate jiems prioritetas. Tai gali įskaudinti, tačiau tai nereiškia, kad Vėžiai tai daro tyčia. Nepykite ant jų, verčiau dažniau priminkite, kad jie prisiėmė kokius nors įsipareigojimus.

Šio ženklo atstovai beveik nemoka meluoti, todėl atpažinti jų melą nebus labai sunku. Svarbiausia – neduoti jiems galimybės apie jus pamiršti. Jeigu kartą parodysite jiems, kad esate pasirengę atleisti atsainų elgesį, Vėžiai visada elgsis su jumis lengvabūdiškai. Kad šie žmonės jūsų neapgaudinėtų ir visada vykdytų įsipareigojimus, teks pelnyti jų pagarbą.

Svarstyklės

Svarstyklės žada daug, bet nieko neįvykdo, nes joms taip lengviau gyventi. Jos pastebimai dažniau už kitus žmones duoda pažadus, kurių nesiruošia vykdyti. Įdomiausia, kad joms labai dažnai atleidžiama, nes jos labai mielos ir geraširdės. Bet už šio gerumo slepiasi rimti manipuliatoriai, kuriais negalima tikėti. Jeigu paskolinsite Svarstyklėms didelę sumą, geriau iš anksto aptarti neįvykdyto pažado sąlygas ir pasekmes. Verta rodyti atkaklumą ir griežtumą – jos neįsižeis, bet supras, kad su jumis menki juokai.

Svarstyklės nėra patologiniai melagiai, veikiau jos visur nori ieškoti lengviausio kelio. Dėl to jų labai kaltinti negalima, bet su jomis būna labai sunku, juk jos gali įsižeisti dėl jūsų visai teisingo nepasitenkinimo. Draugauti ar būti santykiuose su Svarstyklėmis labai sudėtinga. Tai tikras tvirtumo išbandymas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.