Jūsų toteminis gyvūnas neša jums ypatingą žinią

Amerikos čiabuvių gentys ir kitos senosios kultūros naudojo totemus kaip dvasinius simbolius, apibrėžiančius jų gentį.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 20, 2018, 2:10 PM, atnaujinta Oct 3, 2019, 4:47 PM

Patys totemai, kaip tikima, turi stiprių apsauginių savybių. Tačiau jie skirti ne vien tam, kad apsaugotų jus nuo ko nors.

Vieno iš totemų pasirinkimas daug papasakos apie jūsų asmenybę ir padės atrasti savo tikrąjį kelią. Jis taip pat atskleis informaciją apie jūsų dvasines galias, kurias, tikėtina, turite.

Pažiūrėkite į paveikslėlį ir pasirinkite totemą, kuris labiausiai traukia jūsų dėmesį. Stenkitės orientuotis į savo intuiciją ir vidinį balsą, kuris niekada neapgauna.

O dabar sužinokite savo pasirinkimo reikšmę.

1: Pelėda

Jeigu pasirinkote pelėdą kaip totemą, esate labai ramus ir susikaupęs žmogus. Pelėdos iš prigimties geba matyti tamsoje. Tad ir jūs lengvai mokate atpažinti kieno nors melą.

Esate labai išmintingas žmogus. Gamta jus apdovanojo branda. Lyginant su bendraamžiai jūs esate ne pagal metus protingi ir išsivystę. Esate iš tų, kuriuos įprasta vadinti senomis sielomis. Energijos aura, kurią jūs spinduliuojate, tiesiog neįtikėtina.

Jūsų siela žino tai, ką kiti vargu ar gali suprasti. Jums patinka tyla ir ramybė. Jūs vertinate savo laiką ir matote save toli nuo kasdienio gyvenimo sumaišties.

2: Jautis

Jeigu pasirinkote totemą Jautį, esate geras žmogus, kuris pavojaus akivaizdoje pademonstruotų drąsą. Jūs visada žvelgiate baimei į akis ir niekada neatsitraukiate.

Tačiau jūsų jėga ir drąsa ne visiems akivaizdi. Jūs slepiate savo jėgą tol, kol jos iš tiesų jums neprireikia vienoje ar kitoje situacijoje. Būtent susitaikymas yra jus apibrėžiantis veiksnys ir koziris, o ne jūsų drąsa.

Šis totemo pasirinkimas rodo, kad jūsų širdis labai gera. Jūs kitais rūpinatės labiau nei savimi.

Jums labiau priimtina būti ramiam ir laimingam, o ne nelaimingam, bet išdidžiam.

Jūsų tikroji dvasinė galia – gebėjimas įkvėpti kitus dideliems darbams. Be to, jūs esate ryškus įkvepiantis pavyzdys kitiems žmonėms.

3: Vilkas

Jeigu kaip totemą pasirinkote vilką, vadinasi, esate unikalus žmogus.

Jūs – vienišius, bet taip pat pasikliaujate savo giminaičiais ir artimais žmonėmis. Jūsų asmenybę galima apibūdinti taip: esate visų kitų totemų mišinys.

Jūsų paslaptinga prigimtis ne visiems suprantama. Jūs turite ypatingo slapto žavesio, kuris pasireiškia tik tada, kai jūs patys nusprendžiate jį atskleisti.

Šis pasirinkimas sako, kad turite gyvą ir ryškią sielą. Be to, esate aukštos moralės žmogus.

Jūsų dvasinė jėga – gebėjimas žmonėse identifikuoti žmogų ir pažvelgti į jų sielas, skaityti jas kaip atverstas knygas. Jūs galite matyti netgi tai, ką žmonės kruopščiai stengiasi nu jūsų nuslėpti.

4: Erelis

Jeigu nusprendėte kaip totemą pasirinkti erelį, esate labai ambicingas žmogus, kuris visada juda pirmyn.

Jūs pasirengę eiti toliau, darydami viską, ką įmanoma, kad pasiektumėte aukštumas, apie kurias svajojate.

Jūs – tas, kuris prisirišęs prie sėkmės ir trokštate jos nepriklausomai nuo to, kiek tai jums kainuos.

Erelis nepavargdamas siekia savo tikslo, kol jis būna pasiektas. Net ir įvykdžius misiją nėra laiko poilsiui. Jūsų tikroji jėga slypi jūsų degančiame troškime pakilti aukštai į dangų.

Jūsų siela – gyvas aistros ir ugnies pavyzdys. Aplinkiniams žmonėms esate panašūs į pagrindinę žvaigždę danguje.

Erelio dvasinė jėga – ugnis, deganti jo širdyje. Ir kaip tikras erelis jūs norite pakilti aukščiau visų likusių, kad pasiektumėte žvaigždes.

5: Lokys

Jeigu kaip totemą pasirinkote lokį, esate žmogus, kuriam būtina viską valdyti. Bet tam jūs turite ir atitinkamus įgūdžius.

Jūs – tas, kuris lengvai valdo žmones. Jums tereikia pasirodyti vienoje ar kitoje vietoje, ir ten iš karto įsivyrauja tvarka. Žmonės į jus žiūri su pagarba.

Lokys pasirengęs parodyti jėgą, kai kiti slepiasi iš baimės. Jūs nebijote prisiimti atsakomybę ir parodyti iniciatyvą, kai kiti atsitraukia atgal.

Šis totemas taip pat rodo, kad jūsų širdis nepažįsta baimės ir jai nereikia kitų pagalbos. Jūs – laukinė ir laisvę mylinti asmenybė, kaip lokys. Jūsų pasirengimas suplėšyti į gabalus tą, kuris grasina jūsų saugumui, tiesiog stulbinantis.

Jūsų tikroji dvasinė galia – jūsų sugebėjimas be ypatingų pastangų aktyvuoti savo valios jėgą. Jūsų vidinė galia pasirengusi įveikti bet kokius nesklandumus, o ir jūs patys esate galios įsikūnijimas.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų spalio 20 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.