Zodiako ženklai, kuriems labiausiai sekasi

Tikriausiai esate pastebėję, kad kai kuriuos žmones nuolat lydi sėkmė, nors jie, atrodytų, dėl to visai nesistengia. Astrologai tvirtina, kad su tuo susijusios ir žvaigždės. Sužinokite, kurie Zodiako ženklai yra Fortūnos numylėtiniai. Sąrašą pradedame tais, kuriems sekasi mažiausiai.

 Sužinokite, kurie Zodiako ženklai yra Fortūnos numylėtiniai.<br> 123rf nuotr.
 Sužinokite, kurie Zodiako ženklai yra Fortūnos numylėtiniai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-08 12:44, atnaujinta 2018-11-09 14:07

12. Mergelė

Kritiškas Mergelių nusiteikimas atbaido nuo jų sėkmę, kuri jas ir taip neypatingai lepina. Jos nepratusios pasikliauti intuicija, visiškai pasitiki protu. Dėl to joms nesiseka net smulkmenose, o visos galimybės tiesiog praeina pro šalį. Jeigu Mergelės pradės žiūrėti į gyvenimą optimistiškai, sugebės pakeisti šią tendenciją.

11. Vėžys

Vėžiai patys užtveria sau kelią į laimę, atsisakydami galimybių ir perspektyvų. Sėkmė pas juos ateina tik brandžiame amžiuje, kai jie liaujasi slėptis savo „kriauklėje“ Ir tada šio ženklo atstovai supranta, kiek daug šansų jie praleido jaunystėje.

10. Svarstyklės

Svarstyklėms reikia atsiminti, kad sėkmė lydi drąsius. Kol šio ženklo atstovai abejoja ir nesiryžta žengti pirmojo žingsnio, jie praleidžia šansą, kuriuo būtinai pasinaudoja veiklesni konkurentai. Kartais joms reikia mažiau galvoti ir daugiau veikti.

9. Avinas

Avinų negalima vadinti laimės kūdikiais. O ir jie patys nepasitiki kaprizinga sėkme ir nelaukia likimo dovanų. Vidiniai impulsai, kuriais jie dažnai vadovaujasi, stumia juos imtis aktyvių veiksmų, bet neleidžia girdėti intuicijos balso. Laimingi šansai Avinui atsiveria karjeros siekimo laikotarpiu, kai jis stebuklingu būdu atsiduria reikiamoje vietoje reikiamu laiku.

8. Jautis

Jaučiai gyvenime yra realistai. Bet širdies gilumoje jie viliasi ir tiki, kad vieną kartą jiems labai pasiseks, ir jie kardinaliai pakeis savo gyvenimą. Sėkmė Žemės ženklą lydi finansiniuose reikaluose, rečiau – meilėje. Tarp Jaučių daug tų, kurie save laiko likimo numylėtiniais. Bet nemažai ir tų, kurie save priskiria prie nevykėlių.

7. Ožiaragis

Ožiaragiai įsitikinę, kad niekas savaime nenukrenta iš dangaus. Savo laimę jie kala patys ir skeptiškai žiūri į istorijas apie neįtikėtiną sėkmę. Jų negalima pavadinti visiškai nesėkmingais, bet jie sąmoningai atsisako dalyvauti bet kokiuose renginiuose, siūlančiuose laimėti atsitiktiniu būdu paskiriant nugalėtoją.

6. Liūtas

Liūtai patys save laiko laimės kūdikiais, bet dažnai pervertina savo sėkmę. Todėl net nedidelį pralaimėjimą jie suvokia kaip baisią tragediją. Jeigu jie išmoks matyti pliusus net ir neigiamose situacijose, palenks į savo pusę kaprizingąją Fortūną.

5. Skorpionas

Skorpionai turi puikią intuiciją. Jie nujaučia blogus įvykius ir dėl to sėkmingai išvengia rimtų nemalonumų. Kai kam jau vien tai atrodo kaip neįtikėtina sėkmė. Po šiuo ženklu gimę žmonės moka sausi išlipti iš balos, o kartais net išpeša naudą iš susiklosčiusių aplinkybių.

4. Šaulys

Šauliai turi minimalų rinkinį savybių, būdingų sėkmingiems žmonėms. Bet! Jie labai tiksliai įsivaizduoja, ko nori pasiekti gyvenime. O jų aktyvi gyvenimo pozicija padidina sėkmės tikimybę, dėl to Šauliai garsėja kaip likimo numylėtiniai.

3. Žuvys

Žuvys – tikri sėkmės kūdikiai, pritraukiantys į savo gyvenimą laimingus atsitiktinumus. Puiki įgimta nuojauta jas nuveda ten, kur joms gali pasiūlyti ką nors išties naudinga. Kartais atrodo, kad jos tiesiog sėdi ir laukia, kai pas jas atplauks eilinis „bonusas“.

2. Vandenis

Vandenius sėkmė aplanko netikėtai, net kai jie ypatingai jos nesiekia. Tai tie žmonės, kuriems pakliūva patys lengviausi bilietai per egzaminą ir „reikiamos“ kortos azartiniuose žaidimuose. Jie nebijo rizikuoti, dėl to likimas jiems dar palankesnis.

1. Dvyniai

Dvynius neperdedant galima pavadinti Fortūnos numylėtiniais. Jie lengvai eina per gyvenimą, gaudami viską, ko jiems reikia. Jų paslaptis ta, kad jie yra atviri viskam, kas nauja, ir nemąsto stereotipais. Pozityvus nusiteikimas pritraukia jiems gerbūvį visose sferose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.