4 Zodiako ženklai, nemokantys vertinti meilės

Kai kurie žmonės nemoka vertinti tikros meilės, santykiai su jais gali tapti tikru išbandymu. Ypač tuo pasižymi šių keturių Zodiako ženklų atstovai.

 Kai kurie žmonės nemoka vertinti tikros meilės, santykiai su jais gali tapti tikru išbandymu.<br> „123rf“ nuotr.
 Kai kurie žmonės nemoka vertinti tikros meilės, santykiai su jais gali tapti tikru išbandymu.<br> „123rf“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 13, 2018, 11:19 AM, atnaujinta Nov 13, 2018, 1:49 PM

Dvyniai

Dvyniai nesupranta „didžiosios aistros“, užpildančios kitų žmonių gyvenimą. Jiems nepažįstami gilūs visa apimantys jausmai – jų širdis suskilusi, jie nuolat ieško savo antrininko.

Permainingi Oro vaikai Dvyniai mėgsta lengvą flirtą. Meilė jiems yra antroje vietoje. Jei nesugebės įvertinti ir suprasti jūsų meilės, nes jiems patiems neprieinamas stiprus jausmas. Dėl nepastovumo Dvyniai nesugeba jausti gėdos ir kaltės, todėl savo gyvenimo kelyje sudaužo daug širdžių.

Šio ženklo atstovai mėgsta improvizuoti, jie nenuvargstantys meilės žaidimuose, bet mažiausia užuomina apie rimtus santykius juos verčia pašokti iš vietos. Dvyniams trūksta švelnumo, jautrumo partnerių atžvilgiu.

Nors Dvyniai nemoka vertinti kito žmogaus meilės, jų santuoka dažnai būna sėkminga, ypač sudaryta brandesniame amžiuje. Svarbiausia – kad partneris nebūtų per daug pavydus ir nelauktų liepsningų jausmų atsako. O jeigu Dvyniams pasiseks sutikti savo karminį dvynį, jie gali pasikeisti ir patirti tikrą meilę.

Dvyniai turi šansų sutikti savo meilę tarp Šaulių, Vandenių, Avinų.

Avinas

Avinas meilėje elgiasi kaip tikras vaikas. Mano, kad jį privalu mylėti tiesiog už tai, kad jis yra. Jūsų meilę Avinas priima kaip kažką savaime suprantama. Nemoka vertinti to, kas jam atitenka be pastangų.

Santykiuose su Avinu nevalia rodyti, kaip stipriai jį mylite. Tada jis susidomės, kaip galima jį ignoruoti – tokį puikų ir nepakartojamą!

Jis visada veržiasi į priekį paskui tai, kas jam kol kas nepasiekiama. Įsimylėdamas Avinas pirmiausia vertina savo emocijas, o partnerio jausmai jo nelabai domina.

Priešinimasis jam kelia nevaldomą aistrą. Jis tiesiog liepsnoja iš entuziazmo, stengiasi pademonstruoti savo geriausias savybes. Bet kuo labiau jis įkaitęs, tuo greičiau gęsta jo aistra.

Išlaikyti Ugnies ženklo atstovų dėmesį gali amžinai išslystantys Dvyniai, išsisukinėjantys Vandeniai, siautulingi Šauliai.

Vandenis

Vandenis siekia lengvų ir laisvų santykių. Šio ženklo atstovai, skirtingai nuo Avinų, netiki, kad juos galima mylėti tiesiog šiaip, už patį jų egzistavimą. Todėl nuo jūsų meilės Vandenis atsiriboja abejingumo, cinizmo, skepticizmo siena.

Šio ženklo atstovų problema ta, kad jų menka savivertė ir jie nemyli pirmiausia savęs. Meilės prisipažinimais jie netiki, kankinasi patys ir kankina partnerį įtarinėdami kažkokia klasta.

Vandenis bijo ne tik jūsų, bet ir savo jausmų. Laiko, kad meilė sukuria aplinkybes, galinčias apriboti jo laisvę, „sugadinti gyvenimą“.

Šio ženklo atstovai draugiški, lengvai susižavi, bet mieliau nori partnerį matyti kaip gerą draugą, o ne mylimąjį.

Vandenis vengia stiprių aistrų, bet ieško „idealios meilės“ stengdamasis išsaugoti laisvę kaip įmanoma ilgiau.

Neblogai Vandenis dera su Dvyniais, Svarstyklėmis, Šauliais.

Ožiaragis

Ožiaragiai bijo dvasinių sukrėtimų, todėl sąmoningai atsiriboja nuo stiprių jausmų. Jie slopina juos ir netiki jūsų meilės apraiškomis. Daugelis šio ženklo vyrų net garsėja kaip moterų nekentėjai.

Šio ženklo atstovų negalima pavadinti emocingais žmonėmis, jie linkę matuoti kitus pagal save ir negali tinkamai įvertinti jūsų meilės.

Šis žemės ženklas į meilę žiūri visiškai pragmatiškai, mato joje verslo projektą. Pirmas klausimas, kurį jis sau užduoda: „Kokių privalumų galima išgauti iš santykių su šiuo žmogumi?“ Jums teks ilgai ir nuobodžiai įrodinėti Ožiaragiui jūsų jausmų rimtumą ir akivaizdžią naudą, kurią jis jaus pradėjęs santykius su jumis.

Jeigu Ožiaragis nuspręs sudaryti sąjungą, tuomet paprastai saugos ištikimybę savo partneriui, nesiskirs, bet kankins jį pavydo ir nepasitikėjimo priepuoliais.

Jis draskosi tarp poreikio mylėti ir baimės mylėti. Gyvenimas su Ožiaragiu niekada nebus lengvas, nes būdamas uždaras jis negali iki galo patikėti, priimti, įvertinti jūsų meilės.

Ožiaragiai vėlai sudaro santuoką, bet būtent tokios sąjungos būna jiems sėkmingos. Geriausi partneriai bus Žemės stichijos atstovai – Jaučiai ir Mergelės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.