Stipriausiai mylintys vyrai pagal Zodiako ženklą

Meilė žmogaus gyvenime užima ypatingą vietą. Kiekviena moteris nori mylėti ir būti mylima. O tam reikia sutikti vyrą, gebantį atsakyti į jos jausmus. Žvaigždės gali daug papasakoti apie žmones, taip pat ir apie tai, kurių Zodiako ženklų atstovai sugeba stipriausiai mylėti.

 Meilė žmogaus gyvenime užima ypatingą vietą.<br> 123rf nuotr.
 Meilė žmogaus gyvenime užima ypatingą vietą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-15 11:04

Svarstyklės

Veneros, meilės deivės, valdomi ženklai laikomi gebančiais jausti stiprius jausmus. Svarstyklės, kurias ji globoja, atėjo į šį pasaulį, kad dovanotų meilę. Jos nepripažįsta jokių apribojimų, kai kalbama apie šį nuostabų jausmą. Svarstyklės nuoširdžiai tiki: meilė nugali viską!

Šio ženklo atstovai neįsivaizduoja savo gyvenimo be antrosios pusės. Tik susiradus mylimą žmogų jų vidinių svarstyklių lėkštės įgauna trokštamą pusiausvyrą ir harmoniją.

Svarstyklės sugebės santykius pripildyti romantikos, kuri neišblės bėgant metams. Per auksines vestuvių metines jie lygiai taip pat švelniai elgsis su savo išrinktąja, kaip ir prieš 50 metų.

Jie visiškai atsiduoda jausmams ir iš partnerės laukia tokios pat nuoširdžios meilės. Šio ženklo atstovai su patyrusio diplomato vikrumu išvengia konfliktų. Niekada sąmoningai neįskaudins mylimo žmogaus.

Svarstyklės gali rasti laimę meilėje su Dvyniais, Vandeniu, Liūtu.

Jautis

Žmones, gimusius po šiuo ženklu, valdo Venera ir Mėnulis. Todėl Jaučiai geba jausti stiprius ir gilius jausmus. Jie labai romantiški, jausmingi, nors šiek tiek drovisi to, laiko silpnybe.

Bet kai Jautis sutinka savo išrinktąją, užverčia ją tikra meilės, švelnumo ir rūpesčio lavina. Siekdami užkariauti mylimos moters širdį jie rodo neįtikėtiną atkaklumą, užsispyrimą, net išradingumą.

Įsimylėjęs Jautis atsiskleidžia iš netikėtos pusės, demonstruodamas ne tik jėgą, bet ir aistrą, jausmingumą. Jaučiai poelgiais, gestais, žvilgsniais, žodžiais nuolat leidžia išrinktajai suprasti, kokie stiprūs jų jausmai.

Jautis yra vientisos prigimties, jis visiškai atsiduoda savo jausmams ir iš partnerės tikisi, kad ji nepiktnaudžiaus jo atsidavimu. Antrosios pusės išdavystė Jautį veikia žlugdančiai: jis gali pulti į audringą pyktį ir nekontroliuojamą pavydą.

Šio ženklo atstovai turi labai stiprų savininkiškumo jausmą, jie be galo pavydūs ir nenusiteikę su niekuo dalintis savo išrinktąja.

Meilėje Jautis bus laimingas su Ožiaragiu, Mergele, Žuvimis.

Žuvys

Žmonės, gimę po Žuvų ženklu, turi didelę širdį, kuri visada atvira meilei. Jų svarbiausios savybės – jautrumas kitų problemoms, užuojauta ir kilnumas, – leidžia beatodairiškai pasinerti į meilės jūrą. Šioje jūroje jie jaučiasi savo stichijoje, kaip tikros žuvys.

Šio ženklo vyrams būdinga idealizuoti savo išrinktąją. Įsimylėjimo laikotarpiu jie visiškai nepastebi partnerės trūkumų ir yra linkę viską atleisti. Žuvys – svajotojai ir romantikai, nenorintys išsiskirti su rožiniais akiniais.

Net ir vyrai Žuvys pasižymi dideliu jausmingumu, gerai išlavinta empatija. Jie subtiliai jaučia partnerės nuotaiką ir kaip niekas kitas geba prie jos prisitaikyti, supranta iš pusės žodžio. Moka gyventi partnerės interesais, visiškai susilieti su mylimąja.

Žuvys nemato reikalo tramdyti savo emocijas ir yra pasiruošę visam pasauliui surikti: „Aš tave myliu!“ Jie mano, kad slėpti tokį didingą jausmą kaip meilė yra nusikaltimas.

Tiesa, nors Žuvys jaučia gilią pagarbą mylimam žmogui, gali sukelti jam skausmą dėl to, kad lengvai pasiduoda pagundoms.

Žuvys puikiai meilėje dera su Ožiaragiais, Skorpionai, Jaučiais.

Vėžys

Mėnulis, valdantis Vėžio ženklą, apdovanoja savo globotinius ypatingu jautrumu, sentimentalumu, polinkiu į melodramatizmą, Šie žmonės ypač jaučia meilės poreikį ir patys yra pasirengę dovanoti šį ypatingą jausmą.

Iš prigimties Vėžiai švelnūs ir pažeidžiami, todėl ir su mylimu žmogumi yra rūpestingi, stengiasi jį apsaugoti nuo nemalonumų. Jie siekia kaip galima geriau pažinti savo partnerę, domisi mažiausiomis jos gyvenimo detalėmis.

Vėžys labai rūpestingas, mėgsta rengti romantiškus pasimatymus net po daugybės bendro gyvenimo metų. Jausmams atsiduoda visiškai ir laukia tokio pat nuoširdumo iš savo išrinktosios. Jam svarbu, kad antroji pusė jaustųsi laiminga, todėl nešykšti dėmesio, švelnumo, rūpesčio. Tuo pačiu jam gyvybiškai reikia atsakomųjų meilės ir dėmesio ženklų. Padovanokite jam atsakomuosius jausmus, ir jus užlies pasiaukojanti meilė.

Viljamo Šekspyro kūrybą nagrinėjantys astrologai mano, kad pats ryškiausias beatodairiškos meilės pavyzdys – Romeo – buvo būtent Vėžys. Tad galite įsivaizduoti, kokio stiprumo jausmai jūsų laukia su šio ženklo atstovu.

Vėžio intuicija leidžia jam pačiu geriausiu būdu kurti santykius, išvengti ginčų ir konfliktų.

Laimingi meilės santykiai Vėžiui gali būti su Mergele, Skorpionu, Jaučiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.