Zodiako ženklų poros, kurioms gimsta protingiausi vaikai

Kai kurių Zodiako ženklų sąjungos gali būti itin produktyvios: iš jų ryšio gimsta labai protingi vaikai. Jeigu jūsų pora pakliūva tarp jų, jums tiesiog būtina turėti kuo daugiau vaikų.

 Iš kai kurių Zodiako ženklų ryšio gimsta labai protingi vaikai.<br> 123rf nuotr.
 Iš kai kurių Zodiako ženklų ryšio gimsta labai protingi vaikai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2018, 10:45 AM, atnaujinta Nov 17, 2018, 1:25 PM

Jautis – Žuvys

Šis sąjungos efektyvumą lemia priešingybių susijungimas. Jautis priklauso Žemės stichijai, ir tai reiškia šio ženklo stabilumą, jo patikimumą. Tai yra būtent tas, ko ieško nepastovios Žuvys. O pastarosios gali suteikti Jaučiui kūrybinį įkvėpimą, gebėjimą atitrūkti nuo žemės reikiamą akimirką.

Tokios poros gimsta vaikai nuo pat pradžių turi platų akiratį. Dar daugiau, daugelio genijų tėvai buvo susieti panašių Zodiako saitų.

Protingo vaiko novatoriškos idėjos pradeda bręsti dar ankstyvoje vaikystėje – kai jis stebi tėvų meilę. Ir čia labai pasitarnauja Jaučio lėtumas. Žemės ženklų neskubėjimas, Vandens stichijos gilus emocingumas – visa tai įsispaudžia būsimojo genijaus DNR. Vėliau vaikas demonstruoja puikius rezultatus ne tik moksle, bet ir karjeroje.

Liūtas – Šaulys

Ugninis ryšys geba atnešti į pasaulį naują mesiją, toks galingas potencialas sudedamas į vaiką. Liūto jėga suranda patikimą judėjimo kryptį, kurią nustato pats dvasingiausias Zodiako ženklas Šaulys. Bendros jųdviejų pastangos dažnai baigiasi palikuonių gausa.

Visi vaikai turi skirtingus gebėjimus ir interesus, bet juos visus vienija jų galingas intelektas. Mylintys tėvai vaikuose įdiegia užsispyrimą ir tvirtą moralinį stuburą. O tai yra būsimų pasiekimų ir pergalių sąlyga.

Apie tokius vaikus dažnai sakoma, kad protas matosi iš jų akių. Mokytojai tokius iš karto pastebi, stengiasi sudominti vaikus savo mokomu dalyku. Aukso medalis jiems teikia garbę, kaip ir pasididžiavimo jausmą jų tėvams. Šie vaikai imasi veikti iš karto, niekuo neabejodami.

Dvyniai – Vandenis

Apie galinga Dvynių intelektą žino visi astrologai. Merkurijaus globa jiems dovanoja gyvą protą, įgimtą smalsumą, pažinimo siekį. Bet kad pratęstų šią liniją vaikuose, Dvyniams būtinas tinkamas partneris.

Idealus variantas yra komunikabilus Vandenis, nes jis taip pat priklauso Oro stichijai. Derantys abiejų interesai reiškia sutampantį požiūrį į būsimų palikuonių auklėjimą. O tai savo ruožtu lemia harmoningą, visapusį vaikų auklėjimą.

Vaikų protas išsilaisvina iš bet kokių žemiškų pančių, apribojimų. Jie pasiruošę išspręsti bet kokią gyvenimo užduotį – jiems nieko nėra neįmanoma. Vienintele kliūtimi gali tapti tik tam tikras interesų išsibalansavimas: vaikams kartais būna sunku išsirinkti sritį, į kurią sutelktų savo jėgas. Jų neeiliniai gabumai pasirengę atsiskleisti bet kokiame darbe.

Skorpionas – Avinas

Tarp Vandens stichijos atstovų Skorpionas yra ypatingas. Jo prigimtinis žavesys traukia kitus žmones kaip magnetas. Bet net ir šiam ženklui reikalinga papildoma energija, kad pasiektų išsikeltus tikslus. O Skorpionui jie tik patys aukščiausi.

Padėti pasiekti viršūnę gali tik galingas partneris. Ir toks, be abejo, yra Avinas. Pirmasis Ugnies ženklas garsėja savo atkaklumu, tvirtu charakteriu. Kartu jie geba nuversti kalnus.

Jei kalbėsim apie jųdviejų vaikus, jie niekada gyvenime nepatiria problemų. Pernelyg didelis potencialas, įdėtas tėvų. Kai gili Skorpiono pasąmonė susivienija su Avino ekspansyvia charizma, vaikui už nugaros išauga sparnai. Kartais net išoriškai atrodo, tarsi vaikas turi didesnę galvą. Toks efektas vaikystėje susijęs su tuo, kad vaikas dažnai stebina tėvus savo protingais klausimais, į kuriuos atsakyti ne visada įmanoma.

Svarstyklės – Ožiaragis

Idealistės Svarstyklės ieško tokio pat ambicingo partnerio. Kad jos visiškai atsiskleistų, joms būtinas tvirtas įsitikinimas, kad bus realizuoti patys slapčiausi jų norai.

Tokios sąjungos pasekmė dažnai būna protingo politiko, būsimo likimų sprendėjo gimimas. Vaikas iš tėvų semiasi pasitikėjimo savo jėgomis. Jo intelektualinis pranašumas prieš daugumą ypač pastebimas tampa universitete, kai jis apsisprendžia dėl savo gyvenimo tikslų. Padaręs pasirinkimą šis žmogus niekada neabejoja, nes rezultatas iš karto pradeda teikti praktinę naudą.

Dalyvavimas vietos savivaldoje, ryžtingas kilimas karjeros laiptais, ankstyva santuoka – visa tai stebina bet ką, tik ne jo tėvus. Juk būtent jie prisidėjo prie būsimų čempiono pasiekimų. Užsispyręs Ožiaragis pastūmėja savo vaiką į aukštumas, o Svarstyklės garantuoja jam šeiminę laimę. Geriau žmogus ir negali trokšti. Pasakymas „proto bokštas“ – apie jį. Tarp šios poros vaikų daug valstybės veikėjų, aukštų pareigūnų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.