Pasirinkite saulę – sužinosite, ar sėkmė jums šypsosi

Ar jums sekasi gyvenime? Galbūt Fortūna jus pasirinko kaip savo numylėtinį ir reguliariai pamėtėja jums laimingų atsitiktinumų? O gal likimas jums dovanoja tokias dovanas, kaip netikėtą pelną, nelauktą palikimą, sėkmingą aplinkybių susiklostymą ar laimingą išsigelbėjimą nuo pavojų?

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 18, 2018, 1:26 PM

O galbūt Fortūna užsiima jūsų sąmoningų ir net nesąmoningų troškimų pildymu?

Ar jūsų gyvenimas panašus į ryškią saulėtą dieną, o gal einate patamsiais ir jūsų kelio nenušviečia nė vienas saulės spindulys?

Jei norite sužinoti, ar jus lydi sėkmė, pasirinkite labiausiai patinkantį saulės atvaizdą.

1

Jeigu pasirinkote plieskiančią saulę, panašu, kad Fortūna jus pasirinko kaip savo numylėtinį ir reguliariai jums pateikia laimingų atsitiktinumų.

Jeigu susiduriate su sudėtinga užduotimi, tai lyg burtų lazdele pamojus šalia jūsų atsiranda tiek pažįstami, tiek nepažįstami žmonės, pasirengę padėti jums įveikti visus sunkumus ar, mažų mažiausiai, parodantys jums teisinga problemos sprendimo kryptį.

Kartais atsitinka net taip, kad jūsų problemos tarsi išsisprendžia pačios. Šiandien buvo problema, o rytoj jau nebe.

2

Jeigu išsirinkote tokią ryškią saulę, tai reiškia, kad jūsų sėkmė susijusi su kūryba. Jeigu turite kokį nors talentą, kad ir, pavyzdžiui, kokybiškai klijuojate tapetus, jis būtinai prasiverš ir taps pastebimas, ir jūs galėsite vėl ir vėl atskleisti savo potencialą.

Svarbiausia – nepraleisti atsivėrusių galimybių.

Be to, jums pavyksta susipažinti su gerais žmonėmis. Šie žmonės jus visur palaiko ir padeda, myli jus ir net kartais jumis žavisi.

Neretai jie jums tampa jėgos, įkvėpimo, o taip pat sėkmės visuose sumanymuose šaltiniu.

3

Jeigu pasirinkote šią saulę, jūsų tikrai negalima pavadinti apleistu sėkmės. Likimas pateikia jums tokias dovanas, kaip nelauktas pelnas, netikėtas palikimas, sėkmingai susiklosčiusios aplinkybės ar laimingas išsigelbėjimas nuo pavojaus.

Be to, jums pasisekė šeiminiame gyvenime, jūs branginate tvirtus šeimos ryšius, mylite savo gyvenimo palydovą, trokštate jį padaryti iš tiesų laimingą.

Labai tikėtina, kad jūs padarysite viską, kad jūsų santuoka neiširtų.

4

Jeigu pasirinkote tokią vakarinę saulę, tai reiškia, Fortūna visada šalia jūsų. Ji nuolat užsiima jūsų sąmoningų ir net nesąmoningų norų pildymu. Ir norai pildosi taip reguliariai, kad aplinkiniai jau niekuo nesistebi.

Viskas ir visada susiklosto jūsų naudai, net jeigu jūs nesiimate jokių ypatingų pastangų.

Jūs nuolat gaunate daugiau, nei prarandate. Šalia jūsų yra žmonės, pasirengę suteikti, kada jums to reikia, meilę, malonią kompaniją, materialines gėrybes, įdomų ir pelningą darbą.

5

Pasirinkote šią saulę? Tai sekasi jums ar ne? Priklauso, iš kurios pusės pažiūrėsi.

Viena vertus, jums tenka sunkiai dirbti, bet, kita vertus, jums gana gerai sekasi, nes jūs turite tokias retas savybes, kaip pedantiškumas, noras visada elgtis teisingai.

Būtent šios savybės padeda jums daug pasiekti bet kokiame darbe ir greitai kilti karjeros laiptais.

Ir vis dėlto Fortūna paruošė jums dovaną. Ji apdovanojo jus slapta valdžia žmonėms, kuri jums visada padeda išplaukti.

Net blogiausiose situacijose visada atsiras kas nors, kas ateis jums į pagalbą, nepajėgdamas atsispirti jūsų žavesiui.

6

Jeigu pasirinkote tokią tekančią saulę, jūs apdovanoti daugybe talentų, ir jau vien tai yra didelė sėkmė.

Dėl laimingų atsitiktinumų jūs patenkate į reikiamą vietą reikiamu laiku, todėl turite daugybę galimybių realizuoti savo slaptą potencialą.

Tai liečia tiek karjerą, tiek meilę. Fortūna saugo tuos, kurie nebijo rizikuoti, todėl galima sakyti, kad jus iš tiesų pakankamai lydi sėkmė.

Jūs turite puikią nuojautą dėl pelningų sandorių. Net iš pirmo žvilgsnio nesėkmingi sandoriai galiausiai atneša didelį pelną ir dividendus visam gyvenimui.

Be to, jūsų sveikata atrodo išties puiki.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.