Didžiausi melagiai vyrai pagal Zodiako ženklą

Anaiptol ne visi vyrai yra įvaldę apgaulės meną. Kai kurie atrodo labai juokingai, kai bando ką nors nuslėpti nuo mylimos moters. Jų nevykę bandymai pameluoti kiekvieną kartą baigiasi fiasko.

 Tokių vyrų verta pasisaugoti.<br> 123rf nuotr.
 Tokių vyrų verta pasisaugoti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-21 12:24

Bet yra ir tikrų profesionalų. Jie taip meistriškai žongliruoja žodžiais, kad neįmanoma sugauti meluojant. Tokių vyrų verta pasisaugoti.

Astrologai išskyrė pačius didžiausius veidmainius ir melagius iš visų Zodiako ženklų.

Avinas

Ugninė vyrų, gimusių po pirmuoju Zodiako ženklu, padermė moteris veikia kaip narkotikas. Galinga charizma, ūmus temperamentas ir aktyvi gyvenimo pozicija kelia nuoširdų susižavėjimą. Bet už santykius su šiuo ryškiu vyru teks mokėti nemažą kainą.

Reikalas tas, kad Avinui kaip niekam kitam reikalinga asmeninė erdvė: jo audringoms emocijoms būtinas atviras išėjimas. Jis meluos iki negalėjimo, kad užsibuvo darbe, gavo skubų iškvietimą ar pakliuvo į avariją tada, kai tiesiog nuėjo su draugais atsipalaiduoti į striptizo klubą. Ir tą darydamas Avinas nejaus nė mažiausio sąžinės graužimo.

Jo moraliniai principai leidžia meluoti „vardan gėrio“. Todėl verta dukart pagalvoti, prieš pabandant apriboti Avino laisvę. Naivu tikėtis, kad Aviną galima sutramdyti ir padaryti paklusnų. Vyras reguliariai ištrūks į komandiruotes, kad rečiau būtų namuose, jeigu pajus spaudimą. Jo nesustabdys net vaikų gimimas. Išeitis tik viena – susitaikyti su jo užsispyrusiu charakteriu, suteikti laisvę. Avinui reikalingas oras, kad ryškiau degtų.

Dvyniai

Legendiniai komediantai mėgsta manipuliuoti kitais. Jo žongliravimas kalba ištobulintas iki begalybės. Dvyniai taip vikriai valdo žodžius, kad sugauti juos padarius loginę klaidą tiesiog neįmanoma. Jie gali apvynioti aplink pirštą bet kurią moterį. Ir be jokių piktų kėslų (netgi seksas jiems nėra pirmo būtinumo reikalas).

Dvyniams tiesiog patinka žaisti. Jie visada jaučiasi lyg kokio nors kamerinio teatro scenoje. Įkvėpimo šie vaikinai semiasi iš patiklių juos įsimylėjusių moterų akių. Yra pasirengę papasakoti pačias neįtikinamiausias istorijas, kad tik atkreiptų jų dėmesį.

Tačiau ties tuo Dvyniai nesustoja. Net ilgametėje santuokoje jie sugeba meluoti. Čia kaltas ženklo dvilypumas: Dvyniams reikalingas antras gyvenimas. Vieno jiems aiškiai per mažai. Gerai, jeigu jūsų vyras – tikras aktorius. O jeigu ne? Tokiu atveju jo partija bus kažkur kitoje vietoje. Ir, deja, o gal laimei, jūs niekada apie ją nesužinosite. Jie taip gerai meluoja, kad patys pradeda tikėti išgalvotais faktais. Tikrovė Dvyniams neapsiriboja viena realybe.

Permaininga ženklo nuotaika pajuntama jau per antrą pasimatymą. Nuspėti jo tolesnį elgesį praktiškai neįmanoma. O tikėti pažadais – juo labiau neverta. Vyrai Dvyniai visada pasilieka vietos manevrui. Gali tyčia neskambinti, kad priverstų moterį nerimauti. Jam išties patinka tampyti žmonėms nervus.

Šaulys

Šaulio šūkis galėtų skambėti kaip iš animacinio filmo: „Laisvę papūgoms!“ Jų nenustygstantis charakteris nukreiptas tik į ateitį. Šauliai žiūri į kilometrus, metus ir keletą santuokų į priekį. Ir kad bent jau tikslas būtų žinomas – betgi ne: dauguma šio ženklo atstovų neturi supratumo, ko jiems reikia. Jie tik skraido lyg drugeliai: nuo vienos gražuolės prie kitos. Ir meluoti jie neypatingai mėgsta. Greičiau nutylėti dalį tiesos, pažadėti, ko neįmanoma išpildyti.

Deja, moterys lengvai patiki visais žodžiais. Joms imponuoja pati mintis apie tai, kad vyras Šaulys jas įtraukė į savo planus. O šis meistriškai naudojasi, išmelžia paskutines savo damos santaupas. Alfonsų skaičius tarp Šaulių tiesiog stulbina.

Gyvenimo filosofai abejingai žiūri į materialines gėrybes, absoliučiai nevertina žemiško triūso. Jie gali pateisinti bet kokias beprotiškas išlaidas, vadindami jas „investicija“ į ateitį. Net jeigu tai įsigytas laivas išdžiūvusioje vietovėje. Neįtikėtinas žavesys ir palaidas liežuvis – štai viskas, ką jie gali pasiūlyti moteriai.

Žuvys

Dar vienas dviveidis Zodiako ženklas. Dviejų besisukančių žuvų simbolis iškalbingai liudija apie po šiuo ženklu gimusių vyrų gebėjimą išsisukinėti. Jie mėgsta nušlifuoti visus kampus, pagražinti faktus. Jų tikslas – kad visiškai nebūtų konfliktų.

Kai moteris Žuvims yra streso šaltinis, jie visaip vengia jos draugijos. Prigalvoja nebūtų dalykų, patenka į neįtikėtinus įvykius. Toks pabėgimas nuo realybės Žuvis suartina su tais pačiais Dvyniais. Meilė kitam, idealiam pasauliui, siekis pliuškentis tik šiltame vandenyje...

Bet praktiškai viskas išeina kitaip. Todėl vyrai Žuvys nesulaikomai meluoja, taip pat ir patys sau. Tai jų gelbėjimosi ratas gyvenimo upėje. Priversti Žuvis pasakyti tiesą nepavyks nė vienai moteriai. Vandens stichijos vyrai išsiskiria savo lankstumu ir vikrumu. Gali lengvai susukti galvą net profesionaliam tyrėjui. Jeigu kam nors ir pavyks apgauti melo detektorių, tai tikrai bus Žuvys.

Užtat atsiradus vaikams šio ženklo vyrai kiek apsiramina. Dabar jie turi su kuo pasidalinti savo paraleline tikrove.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.