5 Zodiako ženklai, nemokantys laikyti liežuvio už dantų

Kai kurių Zodiako ženklų atstovai daug kalba, tiek su reikalu, tiek be reikalo. Dažniausiai tai tipiški ekstravertai ir kompanijų bei pasilinksminimų mėgėjai. Astrologai nustatė, kurių Zodiako ženklų atstovai nemoka laikyti liežuvio už dantų.

 Astrologai nustatė, kurių Zodiako ženklų atstovai nemoka laikyti liežuvio už dantų.<br> 123rf nuotr.
 Astrologai nustatė, kurių Zodiako ženklų atstovai nemoka laikyti liežuvio už dantų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2018, 10:10 AM, atnaujinta Dec 3, 2018, 11:04 AM

Avinas

Avinas visada turi ką pasakyti, ir jis nesiruošia valdytis ir patylėti. Jis drąsus, sąžiningas ir tiesmukas, plepėdamas jis neturi absoliučiai jokių filtrų, o tai reiškia, kad Avinas tikrai pasakys viską, ką galvoja. Avinas mėgsta ilgai kalbėtis su savo draugais, bet taip pat mėgsta ginčytis ir įrodinėti, kad jo nuomonė yra teisinga. Jeigu jūs nesutinkate su juo, laukite ilgų ir įtemptų diskusijų, kuriose Avinas jums niekada nenusileis.

Dvyniai

Jeigu Dvyniai tyli, vadinasi, jie numirė. Tai iš tiesų pats plepiausias Zodiako ženklas. Kitaip tariant, Dvyniai gyvena, kad kalbėtų, kalbėtų ir kalbėtų. Pokalbiai – jų natūrali būsena, ir kartais užkimšti iškalbos fontaną tiesiog neįmanoma. Dvyniai protingi ir intelektualūs, o tai reiškia, kad jie gali palaikyti pokalbį bet kokia tema, ir dar su dideliu malonumu.

Liūtas

Liūtas gali valdyti žmones, kompaniją, auditoriją, bendruomenę vien savo balsu, todėl jis laikomas vienu geriausių oratorių. Bet neretai jis piktnaudžiauja kalbėjimu, bet vis tiek reikalauja, kad žmonės įdėmiai klausytųsi jo kalbų, net jeigu jis ilgai jas užtempia. Liūtui labai norisi įteigti kitiems kaip galima daugiau savo idėjų, o taip pat priversti juos palaikyti jo pusę. Kalbant apie plepumą, Liūto praktiškai neįmanoma užčiaupti.

Svarstyklės

Svarstyklės – tipiškas socialinis drugelis, kuriam patinka plasnoti tarp žmonių ir nuolat palaikyti pokalbį. Jos jaučiasi savo valtyje vakarėliuose ir didelėse kompanijose, kur yra pretekstas daug bendrauti. Taip pat Svarstyklės mėgsta neįkyriai flirtuoti, todėl naudojasi savo komunikabilumu ir plepumu, kad sužavėtų kiekvieną pašnekovą.

Šaulys

Šaulio entuziazmas ir energija, o taip pat jo aistra geroms kompanijoms ir linksmam laiko praleidimui daro jį vienu pačių geriausių pašnekovų. Palieskite jo mėgstamą temą, ir jis valandų valandas apie tai kalbės. Jam taip pat patinka sužinoti ir gauti naują informaciją, o tai reiškia, kad Šaulys taip pat džiaugiasi ir išklausydamas jūsų požiūrį. Žinoma, jis pertraukia, oponuoja ir vėl su nekantrumu nori daug kalbėti, todėl nuo Šaulio iškalbis galite labai greit pavargti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.