Zodiako ženklai, nuodijantys kitų gyvenimą

Yra tokių žmonių, su kuriais pabendravus pasireiškia tikras „apsinuodijimas“. Jie nuvertina pašnekovą, pakerta jo pasitikėjimą savimi, primeta kaltės jausmą arba nuolat niurna ir skundžiasi, nuolat nuodydami visą aplinkinę erdvę savo negatyvu. Po kontakto su tokiais egzemplioriais norisi arba numirti, arba juos užmušti.

 Kai kurie žmonės tampa „sunkūs“ dėl Zodiako ženklo įtakos jų charakteriui.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurie žmonės tampa „sunkūs“ dėl Zodiako ženklo įtakos jų charakteriui.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2018, 1:21 PM, atnaujinta Dec 12, 2019, 1:59 PM

Britų astrologai atliko keletą tyrimų ir nustatė, kad kai kurie žmonės tampa „sunkūs“ dėl Zodiako ženklo įtakos jų charakteriui. Pateikiame Zodiako ženklų reitingą nuo pačių „nuodingiausių“ iki beveik nepavojingų.

1. Vandenis

Lyderis tarp nuodingiausių Zodiako ženklų yra Vandenis. Taip yra todėl, kad vandeniai moka nuodyti gyvenimą ne tik aplinkiniams, bet ir sau. Pradžioje jie sukuria problemas žmonėms, išvaro juos iš proto, o nelaimingais atokvėpio laikotarpiais užsiima savęs kankinimu, skundžiasi, piktinasi ir niurzgia, o tai vėlgi nepraeina be pėdsako jų aplinkai. Geros reputacijos Vandeniams neprideda ir dar viena jų neigiama savybė – trumparegiškumas. Jie, sukeldami žmonėms „apsinuodijimą“, absoliučiai nesusimąsto, kaip tai gali atsiliepti jiems patiems.

2. Skorpionas

Skorpionai mina ant kulnų Vandeniams. Astrologai abejojo, kuriems iš jų skirti pirmąją vietą, bet visgi padarė išvadą, kad Skorpionai mažiau griaunantys. Juos dažnai gelbsti analitinis protas ir išvystyta intuicija. Jie žino, ką daro, ir žino, kokios bus pasekmės. Skorpionai gali kontroliuoti savo įtaką, bet, kita vertus, tai juos daro ne šiaip „nuodingus“, o klastingus. Be to, jie didžiausi intrigantai, egoistai ir savininkiški.

3. Avinas

Avinus valdo karingasis Marsas, ir būtent jis dažnai gadina jų charakterį. Praktiškai visi Avinai konfliktiški, nesivaldantys, įžeidūs ir emocingi. Jie pradžioje išlieja viską, kas jų galvoje, ir tik tada prisimena, kad liežuvis turi būti sujungtas su smegenimis. Geros reputacijos Avinams neprideda jų išdidumas. Jie dažnai nesąmoningai elgiasi pasipūtėliškai ir mano, kad visi jiems viską privalo. Tiems, kas nepripažįsta jų svarbos, Avinai gadina gyvenimą.

4. Ožiaragis

Ožiaragiai mažai bendrauja, nemėgsta pasilinksminimų ir vakarėlių, bet vis tiek įsigudrina įsigyti priešų armiją. Jie moka bet ką „užknisti“ savo nuobodumu ir užsispyrimu. Kai visgi Ožiaragiai užmezga kontaktą, bendrauja iš pozicijos „aš žinau geriau!“ Jų nuginčyti neįmanoma, savo sveikata svarbesnė. Tai ir yra pagrindinis nesantaikos akmuo tiesiant komunikacijos tiltus tarp Ožiaragių ir jų artimos aplinkos.

5. Dvyniai

Dvyniai apsisupa spygliuotu apvalkalu ir kaip jūros ežiai leidžia nuodingus toksinus beširdiškumo, nepasitenkinimo, nepastovumo pavidalu visiems, kas pabando prie jų prisiartinti. Ir net kai Dvyniams patiems reikia pagalbos, jie retai slepia spyglius. Naudodamiesi savo dviguba prigimtimi šio ženklo atstovai moka dar ir puikiai vampyrauti. Žmonės prisimena jų gerąją pusę, todėl ne visada pastebi klastą.

6. Liūtas

Dažnai žmonės net neilgai pabendravę su Liūtu ima jo šalintis. Pasipūtimas, impulsyvumas, arogancija, įžeidumas pasipils ant kiekvieno, kuris pamirš išreikšti susižavėjimą visų ženklų „karaliumi“ ar sugalvos kritikuoti jo didenybę. Nors, kita vertus, žinant šią Liūto ypatybę, komplimentais galima paversti laukinį žvėrį į meilų kačiuką.

7. Jautis

Visi Jaučiai įsitikinę, kad yra nepakartojami, todėl negali net pagalvoti, kad jie gali kam nors nuodyti gyvenimą. Jiems atrodo, kad jeigu visi žiūrėtų į pasaulį jų akimis, jis taptų idealus. Bet, kaip rodo praktika, Jaučiams toli iki tobulumo. Jie nervina visus savo smulkmeniškumu, tironija, užsispyrimu ir nuobodumu. Tačiau kartais Jaučiai būna tikros mielybės, tik tam teks juos papirkti ar pažadėti materialinę naudą.

8. Svarstyklės

Svarstyklės – nuotaikos žmonės, todėl jų negatyvi įtaka aplinkiniam pasauliui yra nepastovaus pobūdžio. Kai Svarstyklių lėkštė persipildo dirglumu, pykčiu, pesimizmu, jos negailestingos, ir nuo jų griaunančios įtakos niekas neišsigelbės. Bet pakanka nutikti nereikšmingai džiugiai smulkmenai, ir Svarstyklės prisipildo gerumo, myli pasaulį ir save jame. Tokiais momentais nuo jų meilės taip pat sunku apsiginti.

9. Vėžys

Daugelis Vėžių nuodija patys save. Nes moka išvesti save iš proto, kaip nemoka joks kitas Zodiako ženklas. Vėžių pasaulis – kriauklė, pripildyta depresijos, liūdesio, pesimizmo, ir kai jie slepiasi savo pasaulėlyje nuo problemų, jų randa dar daugiau. Vėžiai palieka savo užuovėją, kai viskas išverkta, iškentėta ir pergalvota. Bet čia jiems prasideda kita nuodingumo forma – perdėta meilė. Saiko jie nežino, todėl lengvai gali nunuodyti arba uždusinti.

10. Šaulys

Daugelį Šaulių aplinkiniai laiko optimizmo, linksmumo ir pozityvo įsikūnijimu. Ir šios savybės juos lengvai padarytų juos vienais patraukliausių ir geidžiamiausių žmonių, tik jeigu jie jaustų ribas. Bet dažnai Šauliams nusitrina riba tarp linksmo žmogaus ir juokdario. Savo nerimstančiu linksmumu ir plepėjimu ne vietoje jie pradeda erzinti ir pykdyti net tuos, kurie juos laikė kompanijos siela.

11. Mergelė

Jeigu Mergelė „vartojama“ dozuotai, ji tampa vitaminu, gydančiu ir sielą, ir kūną. Bet bet kuris padauginimas sukelia „toksikozę“ dėl pernelyg didelės vitamino dozės. Tačiau tai jau ne Mergelės problema, o to, kuris nemoka dozuoti šio ženklo išminties ir proto. Štai tada ir pasirodo skundai dėl Mergelių reiklumo, priekabumo, pedantiškumo, skrupulingumo ir pamokslavimo. Įsileisti į savo gyvenimą jas geriau tik esant būtinybei.

12. Žuvys

Mažiausiai nuodijančios aplinką pasirodė Žuvys. Jos – pačios didžiausios svajotojos ir fantazuotojos. Dažniausiai joms tiesiog nerūpi, kas vyksta už jų sufantazuoto pasaulėlio ribų. Jų šūkis: „Jūs manęs nelieskite, ir aš nieko neliesiu!“ Žuvims reikia, kad jomis nuolat rūpintųsi, aprūpintų ir nuolat kontroliuotų, kitaip rizikuoja įstrigti kažkur tarp realybės ir iliuzijos. Todėl jos dažniau nei kiti ženklai tampa nuodingų žmonių aukomis.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų gruodžio 6 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.