Blogiausia draugė pagal Zodiako ženklą

Moteriška draugystė panaši į labirintą, pilną netikėtumų. Už vieno posūkio laukia audringi ginčai ir jaudinantys susitaikymai, už kito draugystė baigiasi išdavyste. Draugė gali pavirsti pavyduole, griaunančia šeimos laimę. Astrologai išvardijo Zodiako ženklus, po kuriais gimsta blogiausios draugės.

 Astrologai išvardijo Zodiako ženklus, po kuriais gimsta blogiausios draugės.<br> 123rf nuotr.
 Astrologai išvardijo Zodiako ženklus, po kuriais gimsta blogiausios draugės.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2018, 11:07 AM, atnaujinta Dec 12, 2019, 2:36 PM

Žuvys

Astrologai rekomenduoja nepasitikėti drauge, gimusia po Žuvų ženklu. Iš pirmo žvilgsnio ji gali pasirodyti esanti angeliška būtybė, bet ji turi slaptą tamsiąją pusę, apie kurią sužinosi tik kai jau bus per vėlu. Taip pasireiškia jos dviguba prigimtis.

Moteris Žuvys klastinga: vienodai maloniai bendrauja ir su tais, kuriuos gerai vertina, ir su tais, kuriuos ruošiasi išduoti. Ir ji stengiasi nesuteikti pagrindo įtarti ją klasta ir niekšybėmis. Žuvys moka regzti intrigas su daug žingsnių į priekį, save pateikdamos kaip nekaltą auką.

Bet draugystė su Žuvimis turi ir teigiamų momentų: joms galima patikėti paslaptis, ir jos mirs, bet jų neišduos. Ne veltui sakoma: „Tyli, kaip žuvis“.

Dvyniai

Žavi Dvynių ženklo atstovė visiškai netinka ištikimos draugės vaidmeniui: ji pernelyg kintanti ir nepastovi. Pagarsėjęs Dvynių plepumas baigiasi tuo, kad tokiai draugei visiškai negalima patikėti jokių paslapčių: netrukus jas sužinos visas pasaulis.

Smulkias niekšybes ji daro net nepastebėdama ir nelaikydama jų niekšybėmis – tai tiesiog smulkūs paišdykavimai, apie kuriuos neverta kalbėti. O jeigu Dvynius sugausite su išties klastingų sumanymų įrodymais, ji kategoriškai visko išsigins sakydama: „Tai ne aš!“ Iš tiesų tai viena iš jos niekšiškų asmenybių.

Iš draugiškų santykių su moterimi Dvyniais galima išpešti ir naudos: ji – neįkainojamas informacijos lobynas, iš jos galima išmokti flirto meno ir mokėjimo užmegzti kontaktą su reikalingais žmonėmis.

Skorpionas

Draugė Skorpionas gali pateikti daugybę staigmenų: ji visada galvoja apie save, būna niūri ir uždara, iš jos galima ilgai laukti šilto žodžio. Šiukštu nepereikite jai kelio – nesvarbu, ar asmeniniuose santykiuose, ar karjeros reikaluose, – kerštinga moteris Skorpionas keršys išradingai ir negailestingai.

Supažindinti savo išrinktąjį su drauge Skorpionu – ne pats geriausias variantas. Ji gali sukiršinti jus vien dėl sportinio intereso: ar sugebės jūsų vyriškis prieš ją atsilaikyti? Tik štai pati klastingoji gundytoja greitai praranda susidomėjimą ir atšąla užkariautam vyrui. Bet niekšybė jau padaryta, ir nuosėdos lieka visam gyvenimui.

Be to, Skorpionai nesivaržo manipuliuoti draugais, virtuoziškai juos išnaudodami saviems interesams. Tačiau jeigu jums pasiseks tapti vienintele tikra Skorpionės drauge, ji visada pasiaukojančiai stos jūsų ginti.

Liūtas

Ambicinga Liūtė retai pakenčia šalia savęs gražią, protingą, ryškią draugę, nes pati yra pripratusi visada būti dėmesio centre. Draugiškuose santykiuose ji visada „tempia antklodę“ į save. Kad iškęstum jos kaprizus ir valdingą toną, reikia žiūrėti į tokią draugystę su nemaža ironijos doze. Arba priimti freilinos, kurią maloniai įsileido į dvarą, vaidmenį. Geriausios draugės jai bus tos, kurios visur su ja sutinka ir žavisi jos privalumais.

Draugė Liūtas labai pavydi. Jos pavydo objektu gali tapti jūsų finansinė padėtis, padėtis visuomenėje, ryšiai. Jeigu jai patiks jūsų vyras, ji maksimaliai pasistengs, kad jį sugundytų ir nuviliotų.

Tačiau draugė Liūtas – nepakeičiama patarėja mados klausimais, ekspertė organizuojant grandiozines šventes ir vakarėlius.

Mergelė

Kaip draugė Mergelė apskritai nepiktybiška, bet negali susilaikyti nuo kritikos ir pamokymų. Ji pernelyg pedantiška, visada tiksliai žino, kaip reikia teisingai elgtis bet kokioje situacijoje. Mergelė sukurs scenarijų ne tik savo gyvenimui, bet ir jūsiškiam, tikslingai nukreipdama jus į reikiamą pusę. Kito žmogaus savarankiškumo apraiškas ji vertina kaip asmeninį įžeidimą. Įsižeidžia Mergelė ilgam ir su pasimėgavimu atsiprašymų.

Ji mėgsta ko nors prašyti iš draugių. Atsisakius gali spekuliuoti draugiškais santykiais, sukeldama kaltės jausmą. Būdama gera psichologė Mergelė meistriškai manipuliuoja draugėmis, siekdama savo tikslų. Be to, ji tusi visą kolekciją draugių, tinkančių įvairioms gyvenimiškoms situacijoms. Praktiška Mergelė užmezga gerus santykius su reikalingais žmonėmis: pradedant gydytoju, baigiant ritualinių paslaugų darbuotoju.

Užtat Mergelė visada ateis į pagalbą sunkioje situacijoje, tiesa, neatsisakydama malonumo ištarti: „O juk aš tave perspėjau!“

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų gruodžio 13 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?